Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Napoli - AS Roma, duminică, de la 21:30, în direct pe Telekom Sport 2

LIVE VIDEO | Napoli - AS Roma, duminică, de la 21:30, în direct pe Telekom Sport 2

Serie A

Comentarii

Unul dintre cele mai importante meciuri din etapa a 10-a a primei ligi italiene, Napoli - AS Roma, se joacă duminică, de la 21:30, în direct la Telekom Sport 2.

Se anunţă o atmosferă incendiară pe arena San Paolo, duminică seară, în direct la Telekom Sport 2, nu doar datorită tifosilor de la Napoli şi Napoli, ci şi a jocului prestat de cele două echipe conduse de doi antrenori care se află în momente diferite ale carierei. Eusebio Di Francesco este abia la prima aventură la o echipă importantă din Serie A, în timp ce legendarul Carlo Ancelotti a fost chemat de Napoli pentru a le aduce, într-un final, titlul de campioni. 

Roma nu are un început perfect de campionat şi se află doar pe locul 7 în clasament, cu 14 puncte acumulate. Chiar dacă echipa capitolină s-a încurcat cu echipele considerate mai mici, cel mai bun exemplu fiind partida din ultima etapă, pierdută cu 0-2 în faţa lui Bologna, stă mai bine în Liga Campionilor, acolo unde este pe al doilea loc în grupă, la egalitate de puncte cu liderul Real Madrid. 

Napoli, chiar dacă a fost îndepărtată puţin de primul loc, după înfrângerea cu Juventus, rămâne în continuare princiapala contracandidată şi anul acesta la campionat. Napoletanii sunt pe 2, cu 21 de puncte, la patru distanţă de Juventus. În Liga Campionilor au început timid, cu un egal la Steaua Roşie Belgrad, dar s-a revanşat printr-o victorie cu Liverpool şi un egal cu PSG, chiar pe terenul parizienilor. 

Napoli are patru meciuri fără înfrângere, iar în ultimele trei partide, scorul este 2-1 pentru Napoli, dar în ultimul meci, cel din martie, Roma s-a impus cu 4-2, chiar pe San Paolo. 

Afla mai multe despre: as romanapoliserie alive video 

viewscnt
Articole similare