Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Napoli - Udinese, duminică, de la 19:00, pe Telekom Sport 2. Echipele probabile

LIVE VIDEO | Napoli - Udinese, duminică, de la 19:00, pe Telekom Sport 2. Echipele probabile

Serie A

Comentarii

Duminică, de la ora 19:00, în direct pe Telekom Sport 2 este meciul din etapa cu numărul 28 din Serie A, Napoli - Udinese.

Gazdele, la care antrenor este Carlo Ancelotti, s-au calificat la mijlocul săptămânii în sferturile de finală Europa League, chiar dacă au pierdut, 1-3, pe terenul celor de la Salzburg. În tur, Napoli cu Chiricheş titular, a câştigat cu 3-0. Totodată, meciul din Austria a marcat şi accidentarea fundaşului român, din cauza căreia acesta a devenit indisponibil pentru debutul în campania de calificare la Campionatul European din 2020. 

Napoli ocupă locul secund în Serie A, cu 57 de puncte, dar la mare distanţă de Juventus, care deja poate considera că a câştigat titlul de campioană. Totuşi, un rezultat negativ ar micşora diferenţa dintre Napoli şi echipele urmăritoare, AC Milan şi Inter, iar finalul de sezon ar putea fi unul de foc pentru napoletani. 

Şi Udinese are nevoie de punct sau puncte, pentru că o eventuală înfrângere ar putea să o aducă mai aproape de zona roşie a clasamentului. În acest moment, clubul din Udine se situează pe locul 15, cu 25 de puncte, patru mai multe decât primul loc retrogradabil, ocupat de Bologna.

Echipe probabile

Napoli (4-4-2): Meret - Malcuit, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam - Ounas, Allan, Fabio Ruiz, Zielinski - Milik, Mertens
Absenţi: Raul Albiol, Insigne, Chiricheş, Diawara

Udiense (3-5-2): Musso - Larsen, De Maio, Troost-Ekong - Avest, Mandragora, Fofana, De Paul, Zeegelaar - Pussetto, Lasagna
Absenţi: Barak, Badu, Behrami, Samir, D'Alessandro, Teodorczyk, Nuytinck

Afla mai multe despre: serie anapoliudinese 

viewscnt
Articole similare