Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nice - Lyon 1-2. Final incendiar de meci! Ciprian Tătăruşanu a încasat un gol superb, dar a fost printre cei mai buni de pe teren

VIDEO | Nice - Lyon 1-2. Final incendiar de meci! Ciprian Tătăruşanu a încasat un gol superb, dar a fost printre cei mai buni de pe teren

Ligue 1

Comentarii

Nice - Lyon 1-2, iar echipa lui Ciprian Tătăruşanu s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Franţei.

Ciprian Tătăruşanu a avut o evoluţie solidă. Internaţionalul român a intervenit salvator în mai multe rânduri, însă la golul lui Ounas, din minutul 89, n-a avut nicio şansă. De altfel, Tătăruşanu a fost nominalizat la titlul de jucătorul meciului, într-un sondaj realizat de clubul Olympique Lyon, pe Twitter.

 

 

VIDEO | Nice - Lyon 1-2 (Ounas 89 / M. Dembele 15, Aouar pen. 90+3)

Echipele de start:

  • Nice: Benitez - Herelle, Dante, Danilo, Nsoki - Boudaoui, Cyprien, Claude Maurice - Ganago, Dolberg, Ounas.
  • Lyon: Tătăruşanu - Tete, Marcelo, Andersen - Rafael, Jean Lucas, Tousart, Cornet - Traore, Dembele, Cherki.

Pentru Lyon au marcat Dembele, în minutul 15, şi Aouar, în minutul 90+3, din penalty. Golul echipei OGC Nice a fost înscris de Ounas, în minutul 89. În sferturile de finală mai sunt calificate echipele Rennes, Belfort, Dijon, St.Etienne, Epinal, Paris Saint-Germain şi Olympique Marseille.

Olympique Lyon va evolua în sferturi cu Olympique Marseille.


Min. 90+5 Final!

Min. 90+3 Goooool Lyon! Aouar înscrie din penalty. Gazdele s-au bucurat doar câteva minute. 

Min. 89 Gooool Nice! Ounas reuşeşte să egaleze, spre disperarea lui Tătăruşanu. Atacantul a tras imparabil la colţul lung pentru 1-1.

Min. 15 Goool Lyon! Echipa lui Tătăruşanu a deschis scorul prin Moussa Dembele, care a şutat puternic la coluţ lung din interiorul careului. 

Min. 1: A început meciul.

Rudi Garcia, antrenorul lui Lyon, a anunţat la conferinţa de presă premergătoare partidie că Anthony Lopes este în continuare accidentat, iar titular în poarta lui Lyon va fi, încă o dată, Ciprian Tătăruşanu. 

În runda precedentă, Lyon a trecut cu scorul de 3-2 de FC Nantes, iar formaţia lui Rudi Garcia vine după o victorie convingătoare în campionat, 3-0, împotriva celor de la Toulouse. În schimb, Nice a eliminat-o pe Red Star, scor 2-1. 

În ultima partidă directă dintre cele două echipe, jucată în luna noiembrie, Lyon s-a impus cu scorul de 2-1. 

Afla mai multe despre: lyontatarusanucupa frantei 

viewscnt
Articole similare