Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - FCSB 2-1. "Palma" lui Mihai Teja! Primul pas greşit pentru echipa lui Petrea. Ilfovenii rămân neînvinşi în acest sezon

VIDEO | FC Voluntari - FCSB 2-1. "Palma" lui Mihai Teja! Primul pas greşit pentru echipa lui Petrea. Ilfovenii rămân neînvinşi în acest sezon

FCSB

Comentarii

FC Voluntari a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în etapa cu numărul trei din Liga 1.

VIDEO | FC Voluntari - FCSB 2-1 (Mailat 29, Ricardinho 65 / Man 86)

După trei victorii clare, toate cu 3-0 în acest debut de sezon, FCSB a pierdut la Voluntari pentru prima dată în acest sezon. În minutul 30, Mailat a deschis scorul pentru Voluntari, după un contraatac creat de Eric. Prima ocazie importantă a echipei lui Toni Petrea a venit în prelungirile primei reprize, când Râmniceanu a respins lovitura liberă a lui Coman. La începutul reprizei a doua, FCSB-ul a avut cea mai mare ocazie a meciului. În minutul 51, Tănase a centrat în careu, mingea a ajuns la Man, care a încercat un şut din foarfecă.
Chiar dacă Toni Petrea a făcut trei schimbări la pauză, cea care a marcat a fost tot FC Voluntari. O fază fixă a adus golul secund al gazdelor în minutul 64. Ricardinho a marcat cu capul din faţa lui Iulian Cristea. 
În minutul 86, Man a marcat al doilea gol din acest sezon pentru FCSB, însă echipa lui Toni Petrea nu a putut evita înfrângerea.
FCSB-ul a pierdut poziţia de lider în Liga 1, după ce a fost învinsă de Voluntari, scor 2-1. 

ECHIPELE DE START

Voluntari: Rîmniceanu - Costin, Balaur, Armaş, Vlad - Căpăţînă, Miranda, I. Gheorghe - Grădinaru, Eric, Mailat
Rezerve: Rodriguez, Puel, Achim, Kocic, Bortoneanu, De Lucas, Ilie, Voinescu, Nicolae
Antrenor: Mihai Teja

FCSB: Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Briceag - Popescu, Vînă - Man, Tănase, Coman - Buş
Rezerve: Ducan, Panţîru, Moruţan, Petre, Buziuc, R.Ion,Olaru, Pandele, Horşia
Antrenor: Anton Petrea

Min. 86: GOOOOOL FCSB! Moruţan a centrat, iar Man a înscris cu capul. FCSB mai poate spera. 

Min. 65: GOOOOOOL FC Voluntari! Ricardinho înscrie cu capul în urma unei lovituri de colţ. 

Min. 64: Ocazie Voluntari! Paradă spectaculoasă a lui Andrei Vlad la şutul lui Ion Gheorghe. 

Min. 61: Ocazie FCSB! Acţiune superbă a lui Florinel Coman. Şutul cu interiorul a trecut pe lângă poartă. 

Min. 51: Ocazie FCSB! Execuţie splendidă a lui Dennis Man! "Foarfeca" fotbalistului a lovit bara transversală a porţii. 

Min. 29: GOOOOL FC Voluntari! Mailat deschide scorul pentru ilfoveni. Ovidiu Popescu a greşit la faza golului. 

Min 17. Ocazie pentru FC Voluntari. Sebastian Mailat, aproape de deschiderea scorului

Min 9. Replică a gazdelor. Costin pătrunde agresiv spre careul advers, Briceag intervine salvator.

Min 7. Prima ocazie pentru FCSB! Dennis Man preia în interiorul careului, dar trage peste poartă. Serviciu excelent al lui Florin Tănase

Minute de tatonare în debutul jocului dintre FC Voluntari şi FCSB. Gazdele duc mai uşor mingea în terenul advers.

Min 1. Start în partida de la Voluntari


FCSB a început perfect noul sezon sub comanda lui Toni Petrea. Gruparea roş-albastră a câştigat primele meciuri cu scorul de 3-0, iar sâmbătă porneşte cu prima şansă în faţa lui FC Voluntari.

Trupa lui Teja nu a pierdut în primele două runde, iar cu patru puncte acumulate din jocurile cu Gaz Metan şi UTA se află pe locul 5 în clasament.

"Ne batem de la egal la egal cu FCSB!" Mihai Teja mai vrea transferuri la FC Voluntari: "Vreau un lot puternic! Calitativ şi cantitativ"

Mihaj Teja, fostul antrenor de la FCSB este gata de duelul împotriva fostei sale echipe.

Actualul tehnician de la FC Voluntari a avut un mesaj războinic pentru gruparea roş-albastră înainte de meciul direct: "Şanse foarte mari. Ne batem de la egal la egal, întâlnim un adversar puternic, un adversar bun, un adversar care se bate pentru Europa. Dar am încredere în jucătorii noştri, am încredere în ceea ce lucrăm la antrenament. Cea mai bună apărare e atacul. Important e să ajungem să le punem probleme, să dăm goluri, ca să putem să câştigăm." a spus Mihai Teja. Partida FC Voluntari - FCSB poate fi urmărită în direct la Telekom Sport 1

Fostul tehnician al FCSB-ului a explicat situaţia lui Adi Popa (şi el fost la FCSB), şi a anunţat că vrea să mai aducă la Voluntari câţiva jucători până la finalul perioadei de mercato: "Adi Popa se antrenează cu noi deoarece îşi doreşte să plece în străinătate şi vedem ce se întâmplă.  Îmi doresc mai mult transferuri, îmi doresc un lot din punct de vedere al calităţii şi al cantităţii mai mare"

FCSB se bucură de un start foarte bun sub comanda lui Toni Petrea, iar dincolo de rezultate, jocul formaţiei roş-albastre arată excelent.

Formaţia patronata de Gigi Becali are în Dennis Man omul startului de sezon, mai ales că "perla" lui Becali a confirmat prin jocuri foarte bune şi la naţionala de tineret U21. În Liga 1, Man are deja un gol şi două pase decisive în primele două etape. La fel de bine a început şi Florin Tănase, poate cel mai bun jucător al roş-albaştrilor în acest start de campionat. Decarul are două goluri şi prestaţii foarte bune în dreptul său, atât cu Astra, cât şi cu Viitorul Constanţa.

Preşedintele formaţiei FC Voluntari, Ioan Andone, consideră că meciul pe care îl va juca echipa sa, în etapa a treia a Ligii 1, împotriva liderului FCSB, va fi unul dificil. Şi el l-a remarcat pe Tănase: "Ei de mult nu au mai avut o perioadă de-asta de meciuri consecutive foarte bune, să îşi creeze ocazii de gol şi să înscrie foarte multe goluri...Vom avea probleme. Sper să putem să-i blocăm, sâmbătă, şi să facem un rezultat bun” a declarat Ioan Andone, în exclusivitate pentru Telekom Sport. Referitor la aducerea lui Neubert, Ioan Andone a explicat: ”E important un preparator fizic, să te pregătească bine, să ai un nivel... calitate a existat la FCSB. Dar contează foarte mult un preparator fizic. Noi sperăm. Şi noi suntem neînvinşi, avem patru puncte, dar căutăm să mai completăm lotul, pentru că ne-au plecat jucători.... încă nu suntem la capacitate maximă, dar vom încerca să facem tot ce se poate ca să câştigăm.”, a adăugat Andone.

FC Voluntari – FCSB se joacă sâmbătă, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă în direct de către Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor fi redate live video pe site-ul www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbfc voluntari 

viewscnt
Articole similare