Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Înfrângere la limită pentru PAOK. Willian a marcat unicul gol pentru Chelsea în meciul cu echipa lui Răzvan Lucescu

VIDEO | Înfrângere la limită pentru PAOK. Willian a marcat unicul gol pentru Chelsea în meciul cu echipa lui Răzvan Lucescugalerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

PAOK a debutat cu o înfrângere în grupele Europa League. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu a cedat meciul de pe propriul teren, scor 0-1, cu Chelsea.

Echipa lui Răzvan Lucescu s-a descurcat onorabil în faţa liderului din Premier League, chiar dacă Chelsea a deschis scorul încă din minutul 7. Willian a punctat pentru londonezi. PAOK a fost în corzi în prima repriză, dar a avut noroc cu Morata.

Atacantul spaniol a fost servit excelent de colegii săi în două rânduri, dar a ratat de fiecare dată. Apoi, Pedro a ratat şi el singur cu goalkeeperul grec. Partea a doua a fost lipsită de faze de poartă, iar PAOK - Chelsea s-a încheiat cu scorul de 0-1.

În celălalt meci din grupă, Bate Borisov s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Mol Vidi. Tuominen şi Filipenko au înscris pentru campioana din Belarus.


PAOK - Chelsea 0-1
A marcat: Willian '7

Echipele de start:

PAOK: Paschalakis - Vieirinha, Khacheridi, Varela, Toşca - Mauricio, Wernbloom - Jaba, Shakhov, El Kaddouri - Pelkas
Rezerve: Rey, Warda, Prijovic, Limnios, Crespo, Canas, Biseswar

Chelsea: Arrizabalaga - Zappacosta, Rudiger, Christensen, Alonso - Kante, Jorginho, Willian - Barkley - Pedro, Morata
Rezerve: Caballero, Azpilicueta, Cahill, Fabregas, Giroud, Loftus-Cheek, Moses

Min. 10 - Ocazie mare pentru Chelsea! Morata trimite puţin pe lângă poarta lui Paschalakis

Min. 7 - GOOOOOOL Chelsea! Willian deschide scorul pentru londonezi, după o pasă perfectă a lui Barkley


PAOK va înfrunta o echipă în mare revenire de formă, după ce în această vară Conte a fost înlocuit cu Sarri, compatriotul său. Sub comanda fostului antrenor de la Napoli, Chelsea a câştigat în toate cele cinci etape din Premier League şi are o medie de aproape trei goluri înscrise pe meci.

"La ora acestui start pentru Europa League, Chelsea este marea favorita, este echipa care domină împreună cu Liverpool campionatul Angliei, este o echipă cu un stil foarte clar, o echipă care domină total jocurile", spune Lucescu.

PAOK se va mai lupta pentru calificare cu Mol Vidi şi cu Bate Borisov.



AICI AI LISTA TRANSMISIUNILOR TELEKOM SPORT DIN EUROPA LEAGUE

Afla mai multe despre: paokchelsealucescueuropa leaguetelekom sport 

viewscnt
Articole similare