Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 2-0. Neymar şi Bernat au asigurat biletele de calificare în sferturi pentru trupa de pe Parc des Princes. Can a fost eliminat

VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 2-0. Neymar şi Bernat au asigurat biletele de calificare în sferturi pentru trupa de pe Parc des Princes. Can a fost eliminat
Comentarii

PSG s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Neymar şi Bernat au adus calificarea pentru parizieni. Victoria cu 2-0 a fost de ajuns pentru a întoarce scorul, după ce în tur, la Dortmund, PSG a pierdut cu 2-1.

LIVE VIDEO | Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund 2-0 (Neymar 28, Bernat 45+1)

Echipele de start:

PSG: Navas - Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Bernat - Di Maria, Paredes, Gueye, Neymar - Cavani, Sarabia
Borussia: Burki - Piszcek, Zagadou, Hummels- Hakimi, Witsel, Can, Guerreiro - Sancho, Haaland, Hazard

Min. 90+5: Final de meci! PSG s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Neymar şi Bernat au adus calificarea pentru parizieni. Victoria cu 2-0 a fost de ajuns pentru a întoarce scorul, după ce în tur, la Dortmund, PSG a pierdut cu 2-1.


Min. 89 - Emre Can e eliminat! Mijlocaşul a creat un scandal între cele două echipe, iar arbitrul îl trimite mai devreme la cabine.


Min. 74 - Ocazie Dortmund! Julian Brandt trage de la 20 de metri, dar mingea trece pe lângă poarta lui Navas.


Min. 54 - Ocazie PSG! Di Maria, şut violent cu efect din lovitură liberă, Burki se întinde şi respinge in-extremis în ultima clipă.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2 - Pauză pe Parc des Princes.


Min. 45+1 - GOOOOOOLLLLLLLL PSG! Bernat face 2-0 pentru PSG, după ce a pus excelent latul şi a trimis în poartă o centrare în forţă, pe jos, a lui Sarabia.


Min. 36 - Ocazie Dortmund. Sancho trimite pe poartă din lovitură liberă, dar fără emoţii pentru Navas, care reţine uşor.


Min. 28 - GOOOOOOOOOOLLLLLL PSG!!! Neymar înscrie cu capul, după o centrare a lui Di Maria, din corner. Brazilianul a plonjat excelent şi a trimis mingea în plasă, după ce a prins portarul pe contre-pied.


Min. 25 - Ocazie PSG! Di Maria îl lansează excelent în adâncime pe Cavani, care înaintează şi trage puternic în diagonală, dar mingea trece puţin pe lângă colţul din stânga porţii lui Burki.


Min. 18: Ocazie Dortmund. După ce a stat mai mult "la cutie" în primul sfert de oră, Borussia are prima şansă de gol prin Sancho, care trage din prima de la marginea careului de 16 metri, dar pe lângă poarta lui Navas.


Min. 1 - A început meciul.


Meciul de la Paris se va juca fără suporteri din cauza epidemiei COVID-19. De asemenea, pe lângă spectatori, este posibil ca PSG să nu poată conta nici pe Kylian Mbappe, care nu s-a antrenat marţi, din cauza unei infecţii în gât. 

Peste toate acestea, parizienii trebuie să marcheze un gol şi să nu primească niciunul, pentru a se califica. Dortmund s-a impus în tur, 2-1, graţie unei "duble" marcate de Erling Haaland, care este anunţat titular şi pentru meciul din retur. 

Pe lângă posibila absenţă a lui Mbappe, Tuchel nu poate conta pe Verratti şi Meunier, suspendaţi. În cealaltă parte, Lucien Favre nu vrea să facă multe schimbări şi s-ar putea să înceapă cu acelaşi "11" ca în tur. 

La fel ca în tur, sunt şanse mari de a se marca cel puţin trei goluri, mai ales că acum PSG este obligată să înscrie, iar Dortmund-ul lui Favre joacă un fotbal extrem de ofensiv. 

LIVE VIDEO | Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund, miercuri, de la 22:00, la Telekom Sport 1. ECHIPELE PROBABILE

PSG: Navas - Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat - Gueye, Marquinhos, Paredes - Di Maria, Mbappe, Neymar
Absenţi: Meunier, Verratti
Antrenor: Thomas Tuchel

Dortmund: Burki - Piszczek, Hummels, Zagadou - Hakimi, Emre Can, Witsel, Guerreiro - Sancho, Haaland, Hazard
Absenţi: Reus, Delaney
Antrenor: Lucien Favre

Afla mai multe despre: psgborussia dortmunduefa champions league 

viewscnt
Articole similare