Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Parma - AS Roma 2-0. Mihăilă a marcat din assist-ul lui Man, Hernani a înscris din penalty! Cei doi români, evoluţii foarte bune

VIDEO | Parma - AS Roma 2-0. Mihăilă a marcat din assist-ul lui Man, Hernani a înscris din penalty! Cei doi români, evoluţii foarte bune

Fotbal

Comentarii

Parma a învins pe AS Roma, 2-0, pe teren propriu, în etapa a 27-a din Serie A. Mihăilă şi Hernani, din penalty, au marcat.

Parma - AS Roma 2-0 (Mihăilă 8, Hernani 55-pen)

Echipele de start:

  • Parma: Sepe – Conti, Osorio, Bani, Pezzella – Hernani, Brugman, Kurtic – Mihăilă, Pelle, Man
  • AS Roma: Lopez – Mancini, Ibanez, Kumbulla – Peres, Pellegrini, Villar, Spinazzola – Pedro, El Shaarawy - Dzeko

Min. 90+4 - FINAL de meci! Victorie pentru Parma lui Man şi Mihăilă! Doar Man a fost integralist, Mihăilă fiind schimbat în minutul 82, cu Karamoh.


Min. 82 - Mihăilă e înlocuit cu Karamoh!


Min. 78 - Ocazie Parma! Mihăilă a pornit într-o cursă în viteză, pe contră, a driblat un adversar şi a tras la poartă, dar pe direcţia lui Pau Lopez, care a reţinut fără emoţii.


Min. 57 - Ocazie Parma! Man a intrat în careu din stânga, a centrat în faţa porţii, unde aştepta Mihăilă, însă acesta din urmă n-a mai ajuns la finalizare. Mingea a fost respinsă.


Min. 55 -  GOOOOLL PARMA! Hernani înscrie şi el din penalty! Parma se desprinde pe tabelă.


Min. 45+1 S-a terminat prima repriza. Joc foarte bun făcut până acum de Valentin Mihăilă şi Dennis Man.


Min. 28 Mihailă este prins între doi adversari, la un duel aerian pentru minge şi se resimte. Din fericire, poate să continue meciul.


Min. 8 GOOOOL PARMA! Mihăilă primeşte o centrare pe jos de la Dennis Man, în careu şi trage din prima, fără preluare, pe sub portar.


Min. 1 Fluier de start. Denis Man şi Valentin Mihăilă sunt titulari.


Cu toate că Parma nu a mai câştigat un meci în Serie A de 18 etape, jucătorii români care evoluează pentru echipă sunt lăudaţi de antrenor pentru evoluţiile pe care le-au avut până acum.

Roberto D'Aversa, antrenor Parma: ”Mihăilă arată în sfârşit ce jucător este! La Parma a venit cu probleme, care i-a dat bătăi de cap în prima parte a sezonului. Man a venit un pic mai târziu, dar poate deveni un jucător foarte important pentru campionatul din Italia. Are nevoie de timp pentru a înţelege care e abordarea perfectă. Voi face unele evaluări până mâine dimineaţă, dar am încredere totală în jucătorii care vor evolua cu Roma

Mihăilă a dat o pasă de gol şi un gol în ultimul meci jucat de Parma în campionat, 3-3, cu Fiorentina. Duminică de la ora 16:00, Parma o întâlneşte pe Roma în etapa cu numărul 27 din Serie A. Doar 16 puncte are Parma strânse în 26 de etape.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare