Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Patru dueluri din Bundesliga, la 16:30, pe programele Telekom Sport. Se aprind luptele pentru cupele europene şi salvarea de la retrogradare

LIVE VIDEO | Patru dueluri din Bundesliga, la 16:30, pe programele Telekom Sport. Se aprind luptele pentru cupele europene şi salvarea de la retrogradare

Bundesliga

Comentarii

Astăzi, de la ora 16:30, Bundesliga oferă patru dueluri extrem de interesante în economia campionatului, din etapa a 29-a. Toate partidele pot fi urmărite pe programele Telekom Sport.


  • LIVEO VIDEO | VFL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt, pe Telekom Sport 1

VFL Wolfsburg a demonstrat în cele trei etape de la reluarea campionatului că este o formaţie decisă, motivată să acceadă în cupele europene şi în sezonul viitor. Actualmente pe locul 6, Wolfsburg trebuie să reziste în faţa contracandidatelor, care nu s-au adaptat atât de bine noilor norme impuse de organizatori pentru combaterea COVID-19. Distanţa până la locul 5 este de 9 puncte, greu de crezut că poate fi surmontată.

De partea cealaltă, Eintracht Frankfurt se află în faţa unui sezon eşuat, asumat după unul foarte bun. Cu toate acestea, formaţia calificată în sferturile de finală ale Europei League trebuie să lupte pentru salvarea de la retrogradare, fiind la doar două puncte de locul de baraj.


  • LIVE VIDEO | Schalke 04 - Werder Bremen, pe Telekom Sport 2

Schalke 04 vine după cinci etape în care a acumulat doar un punct, fapt ce i-a redus considerabil şansele la locul şase, ce duce în preliminariile Europa League, ocupat de Wolfsburg. În acest moment, sunt cinci puncte, însă forma foarte slabă nu oferă perspective prea strălucite.

Oaspeţii de la Werder Bremen joacă cu sabia deasupra capului. Etapele se scurg, iar Werder Bremen rămâne penultima în clasament, cu şanse reale de retrogradare. Cu patru puncte în cele trei etape disputate, Bremen arată că îşi doreşte foarte mult salvarea de la retrogradare, dar pentru acest lucru are neapărată nevoie de victorie la Gelsenkirchen.


  • LIVE VIDEO | FSV Mainz - TSG Hoffenheim, pe Telekom Sport 3

Un alt meci care combatantele luptă pentru obiective totale diferite: Mainz pentru salvarea de la retrogradare, în timp ce Hoffenheim speră la locul 6 ocupat de Wolfsburg, ce duce în preliminariile Europa League.

Gazdele de la Mainz au două egaluri şi o înfrângere la reluarea campionatului, în timp ce Hoffenheim a acumulat un succes, un egal şi o înfrângere.

În ultimele patru dueluri de la Mainz, s-a înregistrat o medie de 5.75 goluri pe meci.


  • LIVEO VIDEO | Hertha Berlin - Augsburg, pe Telekom Sport 4

Cel mai echilibrat duel al orei se dă la Berlin, acolo unde Hertha vrea să confirme rezultatele bune din ultima perioadă. Cu două victorii şi un egal, Hertha a reintrat în lupta pentru cupele europene. Chiar dacă îi desparte şapte puncte de Wolfsburg, jucătorii din capitala Germaniei sunt încrezători şi vor lupta până ultima etapă.

De partea cealaltă Augsburg se află în zona liniştită agitată a clasamentului, la doar patru puncte de locul de baraj, ocupat de Dusseldorf. Orice pas greşit, coroborat cu un succes al formaţiilor din spate Union Berlin, Frankfurt şi Mainz, poate pune oaspeţii într-o situaţie dificilă în finalul sezonului.


 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare