Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Show galben-albastru! Petrolul a demolat-o pe Aerostar şi urcă pe locul doi în clasament

VIDEO | Show galben-albastru! Petrolul a demolat-o pe Aerostar şi urcă pe locul doi în clasament

Liga 2

Comentarii

Petrolul a învins-o cu 5-0 pe Aerostar Bacău în primul meci al etapei cu numărul 9 din Liga 2. Căpitanul Laurenţiu Marinescu a fost omul meciului pentru lupii galbeni. A înscris de trei ori.

Cu un început perfect de meci, Petrolul nu putea rata victoria în faţa celor de la Aerostar Bacău. Portarul moldovenilor, Potcoavă, a fost învins de două ori în primele patru minute, iar echipa lui Grozavu şi-a făcut meciul uşor. A câştigat în final cu 5-0, iar căpitanul Marinescu a reuşit un hattrick pentru galben-albaştri. Cea mai frumoasă reuşită a lui a fost cea din minutul 85. 

Cu victoria din această seară, ploieştenii urcă pe locul secund în campionat şi aşteaptă să vadă rezulatul derbyului de Ilfov pentru a vedea dacă rămân pe loc promovabil sau nu la sfârşitul acestei etape. Învinşi pe Ilie Oană, băcăuanii sunt tot pe loc de Liga 3. Echipa antrenată de Cristi Popovici a pierdut la Ploieşti după după două victorii consecutive. 


Petrolul a coborât pe locul 4 în campionat după înfrângerea de la Cluj. A fost a doua înfrângere a sezonului pentru ”lupi” după cea suferită la Metaloglobus. Adversarii lor de astăzi, fotbaliştii de la Aerostar Bacău vin după doua victorii consecutive, primele două ale noului sezon din Liga 2.

Se întâlnesc două formaţii diferite: Petrolul a încasat doar 5 goluri în acest sezon şi are una dintre cele mai bune defensive din campionat, în timp ce băcăuanii au 14 goluri încasate în primele 8 meciuri.  „Ca orice meci de campionat, şi cel de mâine va fi unul dificil, mai ales că venim după o partidă mai puţin reuşită făcută la Cluj. Însă, meciul cu „U” este istorie, imi asum acel eşec, care, după părerea mea, n-a venit din cauza strategiei alese, ci pentru că nu am gestionat bine săptămâna premergătoare” a spus Leo Grozavu, tehnicianul ploieştenilor înainte de acest meci.

Aerostar Bacău a reuşit etapa trecută o mare surpriză producând prima înfrângere din acest sezon echipei FC Argeş. Băcăuanii s-au impus cu 1-0, iar Valentin Buhăcianu a marcat golul decisiv al jocului în minutul 68, aducându-le moldovenilor al doilea succes, consecutiv, în campionat.

Partida dintre Petrolul şi Aerostar Bacău va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Kovacs Szabolcs (Satu Mare) – Cosmin Bojan (Tg. Mureş) şi Răzvan Soponar (Baia Mare). Arbitru de rezervă va fi Cristian Georgescu (Bucureşti), iar ca observatori au fost delegaţi Ştefan Constantin (Bucureşti) şi Emil Tudor (Târgovişte).

Afla mai multe despre: petrolul ploieştiaerostar bacăuliga 2 

viewscnt
Articole similare