Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul - ASU Poli Timişoara 1-0. Arnăutu a adus victoria ploieştenilor. Cum arată clasamentul după meciurile de sâmbătă

VIDEO | Petrolul - ASU Poli Timişoara 1-0. Arnăutu a adus victoria ploieştenilor. Cum arată clasamentul după meciurile de sâmbătăgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti s-a impus la limită în meciul cu ASU Poli Timişoara, scor 1-0, şi a ajuns la două victorii consecutive în Liga a II-a. Arnăutu a marcat unicul gol al partidei.

În urma acestui rezultat, Petrolul a urcat pe locul 7 în clasament, la 9 puncte în spatele liderului CS Mioveni, care are, însă, cu trei meciuri mai mult disputate.

Toate rezultatele înregistrate sâmbătă în Liga a II-a:

Gloria Buzău - Farul Constanţa  2-0

Metaloglobus Bucureşti - FC Argeş  0-0

Dunărea Călăraşi - CSM Reşiţa 2-1

Ripensia Timişoara - Concordia Chiajna  2-1

Petrolul Ploieşti - ASU Politehnica Timişoara 1-0

CS Mioveni - Pandurii 4-0

Partidele Sportul Snagov - Rapid şi UTA Arad - Viitorul Pandurii Târgu Jiu sunt programate duminică.


Petrolul s-a distrat cu divizionara a treia în optimile competiţiei şi a devenit astfel singura reprezentantă a eşaloanelor inferiroare rămasă în cursa pentru trofeul Cupei României. Însă principalul obiectiv al lupilor este promovarea în prima divizie la sfârşitul acestei stagiuni. Iar odată cu retragerea celor de la Daco Getica. galben-albaştrii au rămas fără trei puncte în clasament, câştigate după duelul cu bucureştenii, învinşi pe Ilie Oană pe 13 octombrie. În acest condiţii, Petrolul este acum pe locul 8 cu 18 puncte înainte să o întâlnească acasă pe ASU Poli Timişoara. 

  • LIVE VIDEO | Petrolul - ASU Poli Timişoara, sâmbătă, ora 11:30, Telekom Sport 1 

Trupa bănăţeană este una dintre echipele care au avut foarte mult de profitat de pe urma retragerii fostului Juventus. Pentru că pierduseră disputa directă, alb-violeţilor nu le-au fost scăzute puncte din clasament şi astfel au ieşit din zona retrogradării fiind acum pe poziţia a 15-a a ierarhiei. Ambele echipe vor juca la mijlocul săptămânii restanţa pe care o au de jucat în urma amânării unor meciuri în etapele precedente. petrolul va juca tot acasă, contra celor de al Csikszereda, în timp ce timişoreniis e deplasează la Buzău. 

Afla mai multe despre: petrolulasu poli timişoara 

viewscnt
Articole similare