Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul - Rapid 0-0. Meci nebun la Ploieşti! Arnăutu, Marinescu şi Meza Colli au ratat un penalty repetat de două ori. Lazăr şi Popa au fost eliminaţi, giuleştenii puteau da lovitura

VIDEO | Petrolul - Rapid 0-0. Meci nebun la Ploieşti! Arnăutu, Marinescu şi Meza Colli au ratat un penalty repetat de două ori. Lazăr şi Popa au fost eliminaţi, giuleştenii puteau da lovitura

Petrolul

Comentarii

Petrolul - Rapid s-a terminat 0-0, la capătul unui meci nebun. Arnăutu, Marinescu şi Meza Colli au ratat un penalty care a fost repetat de două ori pentru că portarul Mihai Popa a ieşit de pe linia porţii. Goalkeeperul a fost eliminat pentru proteste.

Formaţia FC Petrolul a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Rapid, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 2, deşi a beneficiat de un penalti repetat de două ori şi oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi.

În minutul 28, de la Rapid a fost eliminat Lazăr, acesta primind al doilea cartonaş galben.

În minutul 70, tot de la echipa bucureşteană a fost eliminat portarul Mihai Popa, el primind două cartonaşe galbene după ce a ieşit de pe linia porţii de două ori la executarea de către Petrolul a unui penalti acordat pentru fault în careu. Popa a apărat prima dată ieşind de pe linia porţii, iar atunci i s-a acordat primul cartonaş galben şi s-a decis ca lovitura să se repete. A doua oară, s-a repetat situaţia, astfel că Popa a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Tehnicianul rapidist Dan Alexa a făcut o schimbare de jucător, introducându-l pe portarul Tătaru. Meza Colli a executat lovitura de la 11 metri, însă a trimis mingea peste poartă. Primele două dăţi, au executat Arnăutu şi Marinescu.

Tot în etapa a doua, însă joi, Turris a învins în deplasare UTA Arad, scor 4-3.

Meciul Campionii FC Argeş – CS Mioveni va avea loc marţi, de la ora 20.00.


LIVE VIDEO Petrolul - Rapid 0-0

Echipele de start:

Petrolul: Avram - Manolache, Sîrghi, Răuţă, Ţicu - Pierce, Mezza Colli - Deac, Marinescu, S. Tudor - Arnăutu
Rezerve: Lungu - Apostolache, Blănaru, Apostolachi, Enache, Niţescu, Bratu
Rapid: Popa - Bonnin, Mallo, Al. Iacob, Goge (cpt.) - Jorza, R. Lazăr - Sefer, Alami, Drăghiceanu - Hlistei
Rezerve: Al. Tătaru -  Băjan, Bg. Manole, G. Creţu, Djuric, Labeau, Al. Dulca

Min. 90+5: Final de meci.


Min. 75 - Triplă ocazie Rapid! Hlistei, Goge şi Drăghiceanu au ratat incredibil la faza imediat următoare penalty-ului ratat de petrolişti.


Min. 73 - INCREDIBIL! Petrolul ratează penalty-ul, cu al treilea executant. Meza Colli trimite mult peste poartă!


Min. 71: ELIMINARE! Goalkeeperul Mihai Popa este eliminat pentru proteste.


Min. 67: Penalty pentru Petrolul! Arnăutu şi Marinescu au ratat, dar penalty-ul s-a repetat de fiecare dată pentru că portarul Mihai Popa a ieşit de pe linia porţii de fiecare dată.


Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+1 Finalul primei reprize.

Min. 31 Popa nu are probleme la şutul trimis pe mijlocul porţii din marginea careului rapidist.

Min. 27 ROŞU pentru Rapid! Lazăr este eliminat, după ce a încasat al doilea cartonaş galben. Giuleştenii au probleme, după doar jumătate de oră din meci. 

Min. 4 Rapidiştii gafează în apărare, dar mingea trece paralel cu linia porţii. 

Min. 3 Sefer înscrie, dar golul e anulat pentru offside. 

Min. 1 A început partida!

VIDEO | Nebunie la Ploieşti înainte de Petrolul - Rapid! Fanii "lupilor galbeni" au luat cu asalt zona din jurul stadionului

19:09  - Avem echipele de start.


Planurile Petrolului de a promova în Liga 1 au fost date peste cap de pandemia de COVID-19. Echipa lui Costel Enache a avut parte de un focar de infecţie, iar şase dintre fotbalişti se află în izolare. „Lupii galbeni” vor trebui să se descurce astfel fără unul dintre atacanţii de bază, Younes Hamza, dar şi fără cei doi fundaşi, Bărboianu şi Olaru, care au coronavirus şi care lasă descoperită apărarea gazdelor.

În ciuda faptului că meciul se va juca fără spectatori, ploieştenii speră totuşi să beneficieze de avantajul terennului propriu, acolo unde au pierdut un singur meci din cele zece pe care le-au găzduit. Patru luni au trecut însă de la ultima partidă oficială disputată de Petrolul. Echipa lui Enache este pe ultimul loc în play-off, cu 19 puncte, două mai puţine decât ocupanta locului de baraj, CS Mioveni. 

Petrolul - Rapid, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, astăzi, de la ora 20:15

De cealaltă parte, Rapid s-a calificaţii cu emoţii în play-off. Echipa antrenată de Dan Alexa nu a început deloc strălucit competiţia. Giuleştenii au obţinut doar un punct din deplasarea cu CS Mioveni, în ciuda faptului că au evoluat mai bine de jumătate de oră în superioritate nimerică. Defensiva lui Claudiu Niculescu a fost imperială, în frunte cu goalkeeperul Croitoru, care a făcut un meci de zile mari. 

În partida de la Mioveni, Alexa a început meciul fără un vârf autentic. Valentin Alexandru a intrat abia după pauză deoarece nu se află deloc într-o formă fizică bună. Ajuns cu mare întârziere în România, Brighton Labeau nu a fost introdus nici măcar un minut. Probabil, antrenorul alb-vişiniiilor va schimba formula ofensivă împotriva Petrolului, în încercarea de a profita de problemele cu care se confruntă galben-albaştrii. Rapid e pe locul 5 în play-off, cu 20 de puncte. 

Afla mai multe despre: petrolulrapid 

viewscnt
Articole similare