Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Play-off Liga Campionilor | Mircea Lucescu o duce pe Dinamo Kiev în grupe. Ferencvaros, calificare istorică, Olympiakos a acces şi ea la "masa bogaţilor"

VIDEO Play-off Liga Campionilor | Mircea Lucescu o duce pe Dinamo Kiev în grupe. Ferencvaros, calificare istorică, Olympiakos a acces şi ea la "masa bogaţilor"
Comentarii

UEFA Champions League revine la Telekom Sport cu returul play-off-ului competiţiei stelelor. Programele noastre transmit câtre trei partide, marţi şi miercuri, iar Mircea Lucescu şi Nicolae Stanciu au şansa de a se califica în grupe.

  • Dinamo Kiev s-a calificat în grupele Ligii Campionilor după o pauză de trei ani. Ucraineii antrenaţi de Mircea Lucescu au învins cu 3-0 şi 5-1 la general pe Gent şi şi-au asigura prezenţa la "masa bogaţilor".
  • Ferencvaros s-a calificat în premieră în grupele Ligii Campionilor după ce a învins pe Molde. A fost 3-3 la general, dar ungurii au mers mai departe datorită golurilor marcate în deplasare.
  • Olympiakos s-a calificat, la rândul ei, în grupele UCL după ce a învins cu 2-0 la general pe Omonia Nicosia.

Programul meciurilor de marţi:

Dinamo Kiev - Gent 3-0 (Buyalskyy 9, De Pena 36-pen, Rodrigues 49-pen) | Telekom Sport 1

Echipele de start:

  • Dinamo Kiev: Bushchan - Kedziora, Zabarnyi, Mykolenko, Karavaev - Buyalskiy, Sydorchuk, Shaparenko - Rodrigues, Supryaha, De Pena
  • Gent: Roef - Castro-Montes, Plastun, Ngadeu, Fortuna - Owusu, Dorsh - Bukari, Kleindienst, Ndiangbo - Depoitre

Min. 49 - GOL Dinamo Kiev! Rodrigues face 3-0, tot din penalty! Dinamo Kiev, dacă nu se întâmplă vreun miracol, e calificată în grupele Ligii Campionilor.


Min. 36 - GOL Dinamo Kiev! Carlos de Pena înscrie din penalty şi majorează avantajul lui Dinamo Kiev!


Min. 9 - GOL Dinamo Kiev! Buyalskyy înscrie spectaculos cu călcâiul şi deschide scorul pentru echipa lui Mircea Lucescu!


Mircea Lucescu pleacă din postura de favorit la calificarea în grupele Ligii Campionilor. Dinamo Kiev, antrenată de "Il Luce" , e la un pas de calificare, după ce a câştigat în tur cu 2-1 împotriva belgienilor de la Gent. Acum, ucrainenii au nevoie de măcar un egal pentru a a-şi asigura biletele pentru participarea în faza grupelor UCL. Meciul se joacă la Kiev, pe stadionul Olimpic, iar partida va fi transmisă de Telekom Sport 1, de la 22:00.

Omonia Nicosia - Olympiakos 0-0 | Telekom Sport 2

Echipele de start:

  • Omonia: Fabiano - Hubocan, Lang, Luftner, Lecjaks - Kousoulos, Vitor Gomes, Tzionis - Papoulis, Duris, Bautheac
  • Olympiakos: Jose Sa - Rafinha, Ruben Semedo, Ba, Holebas - Bouchalakis, M'Vila, Camara - Randjelovic, El-Arabi, Valbuena

După ce s-a impus cu 2-0 în tur, pe teren propriu, Olympiakos merge pe terenul Omoniei pentru a-şi asigura calificarea în faza grupelor UEFA Champions League. Grecii erau favoriţi şi înaintea partidei tur, dar acum sunt cu un pas mai aproape de a juca în competiţia stelelor. Partida va fi transmisă de Telekom Sport 3, de la 22:00.

Ferencvaros - Molde 0-0 | Telekom Sport 3

Echipele de start:

  • Ferencvaros: Dibusz - Lovrencsics, Botka, Blazic, Heister - Kharatin, Siger, Somalia - Uzuni, Zubkov, Nguen
  • Molde: Linde - Pedersen, Gregersen, Ellingsen, Haugen - Hussain, Aursnes - Hestad, Eikrem, Knutzdon - James

După un meci nebun în tur, încheiat 3-3 în Norvegia, Ferencvaros primeşte pe teren propriu vizita lui Molde, în încercarea de a accede în grupele Ligii Campionilor. Ungurii pleacă drept favoriţi datorită golurilor marcate în deplasare şi, cu ajutorul terenului propriu, îşi pot face meciul mai uşor şi să se califice "la basa bogaţilor". La Ferencvaros joacă şi Aissa Laidouni, fostul fotbalist de la FC Voluntari. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, de la 22:00.

Afla mai multe despre: uefa champions leagueplayoffmircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare