Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - Astra 1-0. Moldovenii s-au impus la limită într-un meci pe care l-au controlat în totalitate

VIDEO | Poli Iaşi - Astra 1-0. Moldovenii s-au impus la limită într-un meci pe care l-au controlat în totalitate

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a fost singura echipă de pe teren în prima repriză cu Astra. Francisc Cristea putea deschide scorul după mai puţin de un sfert de oră.

Puştiul de 18 ani a avut şi cea mai mare ocazie a primei părţi. Şutul său a fost scos greu de sub bară de Lazar. Portarul Astrei a gafat la faza imediat următoare şi Frăsinescu a deschis scorul pentru echipa lui Teja. Astra s-a trezit după pauză, iar Begue a dat primele emoţii la poarta lui Rusu. Moldovenii s-au întors imediat în atac, iar Chelaru a ratat de puţin şansa unui 2-0. Pe final, Alibec a avut şi el ocazia de a înscrie. Rusu a intervenit, iar Poli Iaşi - Astra s-a terminat 1-0.

ECHIPELE DE START

Poli Iaşi: Rusu - Gallego, Frăsinescu, Diallo, Panţîru - Chelaru, Passaglia - F. Cristea, Teixeira, Horşia - Bălan; Rezerve: Cobrea, Albis, A. Cristea, Carleone, Mihalache, Pipoş, Soares

Astra: Lazăr - Graur, Graovac, Dima, Radunovic - Begue, Simion, Crepulja - V. Gheorghe, Alibec, Matei; Rezerve: Kitanov, Tiram, Biceanu, Moise, Bruno, D. Gheorghe, Hambo

 

FINAL

Min. 59 - Fază importantă pentru Iaşi! Horşia a reuşit un dribig de efect, dar a şutat dezamăgitor

Min. 51 - Ocazie importantă pentru Astra! Begue expediază un şut de la distanţă, dar Rusu respinge

Min. 46 - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 43 - GOOOOOOL Poli Iaşi! Frăsinescu marchează cu capul, după o lovitură de la colţul terenului

Min. 42 - Ocazie importantă pentru Iaşi! Cristea se află din nou la capătul unei faze care a stârnit rumoare în tribune

Min. 12 -  Ocazie împortantă pentru Poli Iaşi! Cristea trimite periculos din careul de 16 metri, dar Lazăr izbuteşte să intervină

Min. 1 - A început partida!


UPDATE: Oficialii celor două echipe au prefaţat partida

”Ne dorim să fie un joc frumos, un joc în care să câştigăm cele trei puncte. Este foarte important pentru noi, jucăm acasă, este primul meci în faţa propriilor suporteri. Cu siguranţă vor veni în număr mare la stadion şi ne dorim să îi facem fericiţi”, a spus Mihai Teja înainte de meci.

”Aşteptările sunt mari, pentru că am avut o săptămână destul de frământată, în care am încercat să corectăm greşelile pe care le-am făcut în partida anterioară. Am venit la Iaşi să facem un meci bun, să schimbăm imaginea pe care am lăsat-o la ultimul meci şi sperăm să ieşim învingători”, a spus Costel Ilie.


Ieşenii au avut un start peste aşteptări după ce au obţinut un punct chiar pe terenul campioanei CFR Cluj în urmă cu o săptămână. Acum vor întâlni Astra, echipă ce a reuşit de asemenea un rezultat de egalitate în faţa celor de la FC Botoşani, dar pe teren propriu. Acum ambele încearcă să obţină primul succes în actualul sezon de Liga I. Mihai Teja se va duela astăzi cu cel cu care s-a bătut în iarnă pentru postul de antrenor la FCSB.

  • LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Astra, astăzi, ora 18:00, Telekom Sport 1

Atunci, Alexa fost şi el curtat de Gigi Becali, dar soluţia aleasă de finanţatorul roş-albaştrilor a fost actulaul tehnician al moldovenilor. Dincolo de evoluţia modestă a echipei din meciul cu FC Botoşani, Dan Alexa a avut parte de o săptămână extrem de agitată în care s-a pus chiar problema înlocuirii sale după incidentul avut cu Ana Maria Prodan. 

Afla mai multe despre: liga 1poli iaşiastradan alexamihai tejafcsb 

viewscnt
Articole similare