Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - Concordia Chiajna 1-1. Punct important obţinut de ilfoveni

VIDEO | Poli Iaşi - Concordia Chiajna 1-1. Punct important obţinut de ilfoveni

Superliga

Comentarii

Chiajna rămâne cu o victorie în ultimele 20 de etape. La Iaşi, echipa lui Falub a smuls un singur punct şi e în continuare lanterna roşie a clasamentului.

Ilfovenii au avut iniţiativa, dar Marian Cristescu s-a pierdut în faţa lui Mino. La cealaltă poartă, Enoh a reluat dezastruos din poziţie excelentă. Cristescu s-a revanşat înaintea pauzei, atunci când a deschis scorul cu prima reuşită a sezonului.

Fotbaliştii lui Stoican au început perfect actul secund. Enoh a restabilit egalitatea şi a ajuns la cota 2 în Liga I. Molovenii puteau lua toate punctele, dar nici Gardoş şi nici Enoh nu au marcat golul victoriei. În prelungiri, Meira era să-şi îngroape echipa cu un autogol. Râmniceanul a făcut şi el o gafă de proporţii, dar  Poli Iaşi - Concordia Chiajna s-a terminat 1-1.


Poli Iaşi - Concordia Chiajna 1-1
Au marcat: Enoh '46 / Cristescu '43

Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Mino - Bosoi, Gardoş, Frăsinescu, Sin - Mihalache, Qaka, Nascimento - Platini, Enoh, Petre
  • Rezerve: Rusu, Zaharia, Cristea, Semedo, Teixeira, Panţîru, Arias
  • Concordia Chiajna: Rîmniceanu - Meira, Koutroumpis, Marc, Fota - Ropotan, Gorobsov, Ivanovici - Cristescu, Bawab, Santos
  • Rezerve: Caparco, Bărboianu, Grădinaru, Stănică, Paliu, Moussa

Min. 46 - GOOOOOOOOL Poli Iaşi! Enoh egalează pentru echipa lui Flavius Stoican

Min. 43 - GOOOOOOOOL Concordia Chiajna! Cristescu deschide scorul în minutul 43, din pasa lui Bawab


Ca să vezi Telekom Sport 1 şi 2, ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus

Poli Iaşi a uitat cum este să câştige pe teren propriu. Are 4 înfrângeri la rând şi Stoican speră ca seria negativă să fie întreruptă în etapa a 6-a din play-out. Concordia Chiajan este adversar alb-albaştrilor aflaţi pe poziţia a treia în clasamentul celei de-a doua părţi a campionatului. Moldovenii au 23 de puncte şi cu un succes s-ar depărta la 8 lungimi de Hermannstadt, ocupanta locului de baraj în acest moment.  

  • LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Concordia Chiajna, astăzi, ora 18:00, Telekom Sport 3

Chiajna vine la Iaşi cu moralul refăcut de prima victorie reuşită în Liga I în ultimele şase luni. Etapa trecută trupa lui Falub a învins-o pe Dunărea Călăraşi cu 3-0 şi şi-a dat un restart într-un moment foarte important al stagiunii. Cu 14 puncte, alb-verzii sunt la 4 lungimi în spatele celor de la Hermannstadt în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ultimul meci dintre cele două a fost cel mai spectaculos al întregului sezon de Liga I. Ieşenii au câştigat cu 6-3 la Chiajna la ultimul meci din cariera de arbitru a lui Alexandru Tudor. 

Afla mai multe despre: poli iaşiconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare