Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - CSU Craiova 1-2. Oltenii au egalat-o pe FCSB în clasament

VIDEO | Poli Iaşi - CSU Craiova 1-2. Oltenii au egalat-o pe FCSB în clasament

Superliga

Comentarii

CSU Craiova a învins în deplasare pe Poli Iaşi, scor 1-0, în etapa a 14-a a Ligii 1.

Gustavo a marcat golul prin care oltenii au intrat în avantaj la pauză. Egalarea a venit prin cadoul făcut de Tiago Ferreira. În minutul 67, fundaşul l-a păcălit pe Calancea cu o deviere şi echipa lui Stoican egala.

Cel care a avut rolul de salvator pentru Craiova a fost Băluţă. Atacantul a pus latul la o centrare în careu şi a adus victoria.

Oltenii sunt pe locul 3, la egalitate cu FCSB, ambele cu câte 29 de puncte.

Poli Iaşi - CS U Craiova 1-2 (Tiago Ferreira a.g. 67 / Gustavo 15, Băluţă 76)

Min 76 - Goool Craiova! Băluţă reia perfect, cu latul, o centrare din banda dreaptă

Min 67 - Autogol incredibil! Tiago Ferreira înscrie cu umărul, în proprie poartă

Min 15 - GOOOL GUSTAVO

Echipele de start:

  • CSM Poli Iaşi: Kelava - Tiago Almeida, Ov. Mihalache, Frăsinescu, Sin - Qaka, Bădic - Platini, Jo, Panţîru - An. Cristea
  • CSU Craiova: Calancea - Kelic, Datkovic, Tiago Ferreira - Martic, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Băluţă, Burlacu

Chiar dacă l-a vândut pe Andrei Ivan la Krasnodar, CS U continuă să se descurce grozav în campionat. A luat opt puncte din ultimele patru etape şi, mai mult ca sigur, va fi una dintre echipele care vor prinde play-off-ul la finalul sezonului regulat. În deplasare, din şase meciuri, oltenii au pierdut doar pe terenul lui CFR Cluj. Au fost în rest patru victorii şi o remiză în debut de sezon cu FCSB. Printre învinse regăsim şi campioana Viitorul. Băluţă, Gustavo şi Burlacu sunt cei mai bun marcatori ai echipei, cei trei punctând împreună de 14 ori! Sunt cifre excelente, dacă ne gândim că echipa are în dreptul său 20 de goluri în total.

LIVE VIDEO Poli Iasi - CS U Craiova, sambata, ora 19:15

Gazdele sunt echipa cu cele mai multe remize, înregistrând şase astfel de rezultat în 13 partide. Echipa lui Flavius Stoican vine după cinci partide spectaculoase, în care s-au marcat nici mai mult, nici mai puţin de 22 de goluri! Ultimul meci a fost de-a dreptul umilitor pentru moldoveni, care s-au văzut învinşi cu 2-5 la Ovidiu, de Viitorul. Aceştia au primit cel puţin un gol în fiecare din ultimele cinci jocuri de acasă.

Duelul dintre Poli Iaşi şi CS U Craiova are un istoric interesant. De când oltenii au promovat în Liga 1, în 2014, cele două echipe şi-au împărţit punctele sezon de sezon. Astfel, după nouă meciuri directe, Craiova are cinci victorii, iar Poli Iaşi patru, majoritatea duelurilor fiind tranşate de echipa care a jucat acasă. În tur, CS U s-a impus cu 2-0. Trupa lui Mangia este echipa din Liga 1 în meciurile căreia se marchează cele mai puţine goluri. Doar trei din totalul celor 13 partide disputate până acum au adus minimum trei reuşite. Totuşi, în fiecare duel cu Poli Iaşi am avut parte de cel puţin un gol. 

Afla mai multe despre: poli iasics u craiovalive videoliga 1 

viewscnt
Articole similare