Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Mitraliera” fără gloanţe. Poli Iaşi o învinge pe Dinamo, iar scaunul lui Bratu se clatină serios! Nistor, schimbat încă de la pauză

VIDEO | ”Mitraliera” fără gloanţe. Poli Iaşi o învinge pe Dinamo, iar scaunul lui Bratu se clatină serios! Nistor, schimbat încă de la pauză

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a câştigat cu 1-0 meciul cu Dinamo, iar trupa lui Flavius Stoican îl poate demite pe Florin Bratu. Tehnicianul ”câinilor” era obligat să ia toate punctele din Copou pentru a fi sigur de postul său. În aceste condiţii, ”Mitraliera” ar putea rămâne fără gloanţe în Ştefan cel Mare.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 38, când Flores l-a învins uşor pe Penedo, cu un şut din interiorul careului. Moldovenii au controlat în totalitate partida, ratând ocazii uriaşe, în special în prima repriză.

Dinamo a tras primul şut pe poartă abia după o oră de joc, dar ”câinii” au avut şansa lor de a pleca cu un punct de la Iaşi. Hanca, dintr-o poziţie excelentă, a trimis mult peste poarta lui Rusu.

O nouă înfrângere pentru echipa din Ştefan cel Mare, iar Florin Bratu ar putea fi demis. Dinamo e pe locul 10, cu doar 10 puncte în nouă etape. De cealaltă parte, ieşenii au strâns 14 puncte şi au urcat pe loc de playoff.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Dinamo 1-0 (Flores 38)

Echipele de start:

CSM Politehnica Iaşi: D. Rusu – Zaharia, M. Mihăescu, Frăsinescu, Panţâru, Qaka, Cioinac, Platini, Flores, Sin, A. Cristea. Rezerve: Cobrea – Gallego, P. Petre, N’Dongala, Bekui, Enoh, L. Rus. Antrenor: Flavius Stoican

FC Dinamo Bucureşti: Penedo – Corbu, Mezague, Katsikas, R. Grigore, Gomelt, Sg. Popovici, Hanca, D. Nistor, Salomao, Subotic. Rezerve: Muţiu – Delorge, Sorescu, D. Ciobotariu, Cooper, D. Popa, Moldoveanu. Antrenor: Florin Bratu


Min. 83: Şansă imensă de gol pentru Dinamo! Hanca trimite peste poartă dintr-o poziţie excelentă.

Min. 65: O nouă ocazie pentru Poli Iaşi! Penedo respinge şutul lui Flores.

Min. 55: Şutul lui Grigore e prea slab pentru a-i pune probleme lui Rusu. E primul şut pe poartă pentru Dinamo.

Min. 46: Dan Nistor, înlocuit de Bratu la pauză. În locul său intră Cooper.

Min. 45+1: Prima ocazie pentru Dinamo. Lovitura de cap trimisă de Salomao trece peste poarta lui Rusu.

Min. 38: GOOOL IAŞI! Flores a deschis scorul.

Min. 31: Dinamo nu se regăseşte. Cristea putea deschide scorul, dar şutul său trece pe lângă poarta ”câinilor”.

Min. 28: Din nou şansă bună pentru ieşeni. Flores, la un pas să-l învingă pe Penedo. Doar corner pentru gazde.

Min. 20: OCAZIE URIAŞĂ DE GOL PENTRU IAŞI! Sin şutează în bara lui Penedo.

Min. 9: Start liniştit de partidă la Iaşi. Gazdele controlează jocul, în timp ce dinamoviştii preferă să joace pe contraatac.

Min. 1: A început meciul.


Florin Bratu are un început foarte slab de sezon şi a reuşit să adune până acum doar 10 puncte în opt etape. Dinamo este abia pe locul 10 în clasament, imediat cu Poli Iaşi. Principalul punct de slăbiciune a fost defensiva. Dinamo a primit nu mai puţin de 16 goluri până acum şi doar FC Voluntari stă mai prost la acest capitol. Doar în victoria cu 1-0 în faţa Viitorului a reuşit să păstreze poarta nederanjată.

În schimb, dinamoviştii au a treia cea mai bună ofensivă din Liga 1, dar problemele din apărare au anulat acest avantaj. Flavius Stoican vrea să profite de toate aceste probleme de la Dinamo şi speră la o nouă victorie importantă:

  • LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Dinamo, vineri, de la 21:00, pe Telekom Sport 1.

”Important e ca noi să profităm de astfel de lucruri, să încercăm să facem un meci mare. Pentru că, la rândul nostru, suntem susţinuţi, nu de un numar aşa mare de suporteri, dar cu siguranţă la fel de înverşunaţi, la fel de doritori de spectacol. Până la urmă, pentru ei jucăm şi sper să îi facem multumiţi după partida cu Dinamo”, a spus antrenorul lui Poli Iaşi.

Şi statistica o încurcă pe Dinamo. Echipa din Ştefan cel Mare are doar două victorii în ultimele cinci întâlniri directe, Iaşi a câştigat de două ori şi o dată s-a terminat la egalitate. În plus, Dinamo joacă în deplasare, unde în acest sezon a scos un singur punct, 3-3 în derby-ul cu FCSB. De asemenea, este important de reţinut că dinamoviştii au primit câte trei goluri în fiecare dintre meciurile pe care le-au jucat în deplasare, în acest sezon.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Dinamo, vineri, de la 21:00, pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze video sunt pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamocsm poli iasiliga 1flavius stoicanflorin bratu 

viewscnt
Articole similare