Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - FCSB 5-2. Cristea, cu un hattrick, Pasaglia şi Calcan au "distrus-o" pe FCSB! Istrate şi Tănase au înscris pentru echipa lui Petrea

VIDEO | Poli Iaşi - FCSB 5-2. Cristea, cu un hattrick, Pasaglia şi Calcan au "distrus-o" pe FCSB! Istrate şi Tănase au înscris pentru echipa lui Petrea

FCSB

Comentarii

Poli Iaşi - FCSB s-a terminat 5-2 în etapa a 5-a din noul sezon de Liga 1. Andrei Cristea a reuşit un hattrick, iar Pasaglia şi Calcan au marcat şi ei, în timp ce pentru FCSB au punctat Istrate şi Tănase, din penalty.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FCSB 5-2 (Cristea 8, 22, 52 Pasaglia 19, Calcan 71 / Istrate 6, Tănase 58 pen) | Telekom Sport 1

Poli Iaşi: Axinte - Onea, Mihalache, Baxevanos, Buşu - Vanzo, Breeveld, Passaglia - Soares, A. Cristea, Calcan

Rezerve: Brînză, Balint, Zajmovic, Atska, Ciobanu, De Iriondo, Ionuţ Cristea, Rodny Lopes, Popadiuc
FCSB: Straton - G. Enache, Cană, Soiledis, Panţîru - Simion, Perianu, Şut - Ad. Petre, Istrate, Octavian Popescu
Rezerve: A. Vlad, Miron, Buş, Tănase, Ov. Popescu, R. Ion, Olaru, Pantea, Horşia

Min. 90+3 - FINAL! FCSB pierde la mare diferenţă la Iaşi şi continuă seria nefastă. E a doua înfrângere consecutivă în toate competiţiile.


Min. 71 - GOOOOOOLLLL Poli Iaşi! Andreas Calcan înscrie şi el şi adânceşte situaţia grea de la FCSB.


Min. 58 - GOOOOOOOLLL FCSB! Florin Tănase reduce din diferenţă, din penalty, după ce Olaru a fost faultat în careu de Axinte.


Min. 52 - GOOOOOOLLLL POLI IAŞI! Cristea înscrie cu capul şi face 4-1, după ce Pasaglia l-a servit excelent din lovitură liberă.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+1 - Pauză. După intrarea celor patru jucători titulari în mod normal la FCSB, jocul s-a mai echilibrat şi ocaziile au lipsit.


Citeşte şi: VIDEO | Gigi Becali s-a înfuriat rău în timpul meciului Poli Iaşi - FCSB şi a comandat schimbări! MM Stoica a fost surprins vorbind la telefon şi au urmat patru modificări


Min. 22 - GOOOOOOLLL Poli Iaşi! Andrei Cristea face dubla, după un şut cu latul - din şase metri -, la capătul unei centrări din stânga.


Min. 19 - GOOOOOOOOOLLLLLL Poli Iaşi! Pasaglia înscrie şi o aduce pe Poli în avantaj. După o pasă de geniu cu călcâiul a lui Cristea, Pasaglia a preluat şi a tras tare, învingându-l pe Straton.


Min. 8 - GOOOOOOLLLLLLL Poli Iaşi! Andrei Cristea egalează repede! Lăsat liber în faţa careului, Cristea a pătruns şi a tras, de lângă Soiledis, şi l-a învins pe Straton.


Min. 6 - GOOOOOLLLL FCSB! Istrate deschide scorul! Atacantul FCSB a fost atent la o centrare venită din stânga, de la Panţîru, şi a profitat de o neînţelegere între fundaşii Iaşiului şi a înscris.


Min. 1 - A început meciul!


20:24 Avem echipele de start! Câţiva dintre jucătorii infectaţi cu COVID-19 de la FCSB sunt pe banca de rezerve. Miron, Tănase, Vlad sau Olaru.


UPDATE 26.09 | FCSB a primit ultimele rezultate de COVID-19, iar cinci jucători au avut rezultate negative. Atacanţii Sergiu Buş şi Florin Tănase, mijlocaşii Darius Olaru şi Ovidiu Popescu şi fundaşul Andrei Miron vor face deplasarea la Iaşi. 

Cum ar putea arăta FCSB, după rezultatele testelor de sâmbătă: Straton – G. Enache, Miron, Soiledis, Panţîru – O. Popescu, Olaru, Perianu - R. Ion, Buş,  Fl. Tănase 


După un început bun de sezon, FCSB a fost lovită în plin de COVID-19. Au fost raportate cazuri atât la nivelul staff-ului tehic, cât şi al lotului, iar clubul finanţat de Gigi Becali a improvizat în preliminariile Europa League cu Backa Topola şi Slovan Liberec, şi în Liga 1 cu FC Argeş. 

Iniţial, s-a luat în calcul inclusiv amânarea partidei cu Poli Iaşi, dacă UEFA ar fi permis disputarea meciului cu Slovan Liberec sâmbătă, în loc de joi, în urma cerererii făcute de oficialii FCSB. 

În contextul ultimelor probleme de la FCSB, Poli Iaşi are şanse mari de a obţine puncte în Copou, iar acest aspect a fost evidenţiat şi de antrenorul Daniel Pancu: "Îmi doream tare mult ca ei să vină cu echipa de bază, să vină cu cei mai buni jucători ai lor pentru a ne vedea nivelul din acest moment. Din păcate pentru ei acest virus nu iartă pe nimeni, noi încă suntem o echipă model din acest punct de vedere pentru că ne protejăm şi ne ferim. Sigur pe hârtie e clar, în acest moment suntem favoriţi. 

Nu mă ascund, chiar dacă sunt jucători de la FCSB, chiar dacă fac parte din lotul lor, sunt educaţi, profesionişti, la acest joc Poli Iaşi va fi favorită. La FCSB a fost o situaţie specială, nu cred că dădea nimeni vreo şansă în meciul cu Slovan Liberec în condiţiile actuale", a declarat antrenorul lui Poli Iaşi, înaintea meciului din Copou cu FCSB.  

Poli Iaşi se află pe locul opt în Liga 1, cu şase puncte, în timp ce FCSB e pe locul trei, cu nouă puncte. 

Afla mai multe despre: fcsbpoli iasifcsb coronavirus 

viewscnt
Articole similare