Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB, victorie cu chin. Roş-albaştrii întorc rezultatul şi se impun la Iaşi. Penalty incredibil făcut de Panţîru

VIDEO | FCSB, victorie cu chin. Roş-albaştrii întorc rezultatul şi se impun la Iaşi. Penalty incredibil făcut de Panţîru

Superliga

Comentarii

FCSB câştigă cu 2-1 meciul cu Poli Iaşi, iar scaunul lui Nicolae Dică e în siguranţă, cel puţin pentru moment. Moldovenii au deschis scorul, dar Dennis Man şi-a readus aminte de pretenţiile pe care le au roş-albaştrii de la el şi a rezolvat partida.

După o primă repriză modestă, în care doar ocaziile lui Man şi Rusescu au ieşit în evidenţă, partida s-a animat în partea secundă.

Poli Iaşi a deschis scorul în minutul 53, atunci când Flores l-a învins cu un şut de la marginea careului pe Bălgrădean, dar trupa lui Stoican n-a ştiut să menţină avantajul. Man a restabilit egalitatea în minutul 60, după o acţiune personală excelentă, pentru ca scorul final să fie stabilit în minutul 77.

Panţîru îl faultează incredibil în careu pe Dennis Man, iar Florin Tănase transformă fără emoţii penalty-ul.

În urma acestui rezultat, FCSB ajunge la 31 de puncte şi se află pe poziţia secundă, la două lungimi de liderul CFR Cluj. De cealaltă parte, Iaşi e pe locul 12, cu 17 puncte strânse până acum.

VIDEO | Poli Iaşi - FCSB 1-2 (Flores 53 / Man 60, Tănase 77)

ECHIPELE DE START:

POLI IAŞI: Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Bădic - Cioinac - Moussa, Luis Carlos, Flores, Panţîru - A. Cristea

FCSB: Bălgrădean - Roman, Bălaşa, Filip, Stan - Nedelcu, Teixeira - Man, Tănase, Coman - Rusescu


Min. 90+3: Final de meci.

Min. 90: Trei minute suplimentare.

Min. 84: OCAZIE MARE PENTRU IAŞI! Şutul lui Cristea trece puţin pe lângă poartă.

Min. 77: GOOOL FCSB! Florin Tănase îl păcăleşte pe Rusu şi transformă cu siguranţă lovitura de la 11 metri.

Min. 76: PENALTY FCSB! Panţîru îl faultează clar pe Man, iar Avram arată punctul cu var.

Min. 64: BARĂ FCSB! Coman trimite în bară, din lovitură liberă. Şansă importantă pentru roş-albaştri.

Min. 60: GOOOL FCSB! Dennis Man îl învinge pe Rusu cu un şut puternic din interiorul careului.

Min. 59: Şutul lui Andrei Cristea e reţinut de Bălgrădean.

Min. 53: GOOOL POLI IAŞI! Flores îl învinge pe Bălgrădean, la primul şut pe poartă al ieşenilor.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Iaşi.

Min. 43: OCAZIE MARE FCSB! Şutul lui Rusescu trece puţin pe lângă poartă.

Min. 40: Şansă bună pentru gazde. Lovitura de cap trimisă de Flores îi dă emoţii lui Bălgrădean.

Min. 20: Ieşenii au echilibrat jocul, după un început bun pentru oaspeţi.

Min. 6: Prima ocazie pentru FCSB. Şutul lui Dennis Man e scos în ultima clipă de Rusu.

Min. 1: A început meciul.


FCSB traversează o perioadă dificilă, cu fluctuaţii de rezultate şi este în acest moment pe locul doi în clasament, la două puncte de CFR Cluj. Însă Dică merge cu inima strânsă la Iaşi. FCSB a avut mereu meciuri grele în Copou, iar anul trecut a pierdut titlu la Iaşi, după ce a pierdut surprinzător şi a fost astfel depăşită în clasament de CFR Cluj.

Vicecampioana României n-a mai câştigat la Iaşi de pe 30 octombrie 2010, când reuşea să se impună cu 2-0. De atunci, FCSB a mai jucat în două rânduri în Copou şi a pierdut de fiecare dată cu 1-0. De altfel, în ultimele 10 întâlniri directe, FCSB a câştigat doar de trei ori, Iaşi s-a impus de două ori şi de cinci ori s-a terminat egal.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FCSB. Dică are în continuare probleme de lot

Misiunea lui Nicolae Dică este şi mai complicată, din cauza problemelor de lot. Mihai Bălaşa şi Bogdan Planic şi-au revenit, însă fundaşul sârb nu va putea fi folosit cu Iaşi, deoarece este suspendat. Pe partea dreaptă, Dică nu poate apela la Romario Benzar, după ce acesta s-a accidentat la naţională. Probleme sunt şi în atac, unde Harlem Gnohere este suspendat după eliminarea din derby-ul cu Dinamo.

În schimb, Dică se poate baza pe Junior Morais, Mihai Roman (ambii au fost suspendaţi cu Dinamo), Alexandru Stan, Bălaşa şi, probabil, pe Momcilovic (reveniţi după accidentări).

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FCSB. Poli Iaşi, afectată de noi probleme financiare

Echipa din capitala Moldovei se confruntă din nou cu dificultăţi financiare, deşi în vară a venit un finanţator care promitea performanţă şi stabilitaea, Horia Sabo. Aşa cum Telekom Sport a anunţat, jucătorii s-au trezit că sunt întârzieri la salarii, chiar înaintea meciului cu Poli Iaşi.

Totuşi, omul de afaceri Horia Sabo a ieşit, miercuri, cu un comunicat prin care dă asigurări că salariile sunt întârziate doar cu câteva zile şi că situaţia financiară a clubului este cât de cât stabilă.

  • LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FCSB, duminică, de la 20:30, pe Telekom Sport 1

Pentru Poli Iaşi este o situaţie complicată şi în clasament, după un început greoi de sezon. Flavius Stoican&Co sunt acum doar pe locul 11 în clasament, deşi anul trecut reuşea să intre în play-off, obiectiv care există şi în acest sezon. Totuşi, distanţa până la locul şase, ultimul care asigură prezenţa în play-off, e o diferenţă de doar trei puncte.

Ca sa vezi Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2
Ia-ţi pachetul Telekom Sport + şi trăieşti EXPERIENŢE LIVE în cele mai bune competiţii din lume, la doar 1 euro pe lună!
Intra pe telekom.ro/plus
Trimite SMS la 1735 cu text PLUS, urmat de codul tau de abonat (e pe factura)
Suna la 021 404 1234

Afla mai multe despre: poli iasiliga 1fcsbnicolae dicaflavius stoican 

viewscnt
Articole similare