Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - Hermannstadt 2-3. Spaniolul Ruben Albes, la prima victorie în Liga 1

VIDEO | Poli Iaşi - Hermannstadt 2-3. Spaniolul Ruben Albes, la prima victorie în Liga 1

Superliga

Comentarii

Formaţia FC Hermannstadt a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Poli Iaşi, în etapa a VII-a a play-out-ului Ligii I.

Prima victorie a lui Ruben Albes în Liga 1 a venit într-un meci extrem de important, la Iaşi, contra formaţiei lui Mircea Rednic. 

Pentru Poli Iaşi a marcat Luckassen '9, '41, iar pentru FC Hermannstadt au punctat Vodă '13, Romario '56 (penalti) şi Debeljuh '76.

În urma acestei victorii, Hermannstadt face 21 de puncte, cu trei mai multe decât Poli Iaşi, ocupanta locului 12. Sibienii au cu patru puncte mai multe decât Chindia şi Dinamo, dar fiecare dintre ele are cel puţin un meci în minus.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Hermannstadt 2-3

Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Rusu - Lopes, Klimavicius, Frăsinescu, S. Şerban - Grădinaru, Breeveld, Passaglia, Horşia - A. Cristea, Luckassen
  • Rezerve: Axinte, Mihalache, Bourama, Onea, De Iriondo, Chacana, Popadiuc, F. Cristea, Omoh
  • Hermannstadt: Cristiano - Vodă, O. Viera, I. Stoica, R. Opruţ - Caiado, Dâlbea, Romario, Jo - Debeljuh, A. Bălan
  • Rezerve: Yazalde, P. Petrescu, L. Dumitriu, Cordea, Buşu, Dobrosavlevici, T. Almeida, I. Pop

Min 77. Goooooool Hermannstadt! Debeljuh marchează din apropierea punctului cu var. Nemarcat, vârful sibienilor face 3-2. 

Min 75. Ocazie mare pentru sibieni. Pires este aproape de gol

Min 55. Goool Hermannstadt! Penalty pentru sibieni acordat pentru un henţ comis de Cabral. Execută impecabil Romario Pires şi scorul este acum 2-2.

Min. 41: GOL Poli Iaşi! Luckassen realizează "dubla". Atacantul a păcălit apărarea sibienilor şi a înscris din cădere.

Min. 13: GOL Hermannstadt! Alexandru Vodă a egalat imediat printr-un şut deviat. 

Min. 9: GOL Poli Iaşi! Luckassen deschide scorul cu o lovitură de cap. 


Poli Iaşi, după trei înfrângeri consecutive, a obţinut prima victorie de la reluarea campionatului, 2-0 cu Chindia Târgovişte, dar misiunea elevilor lui Mircea Rednic este departe de a se fi terminat. "Puriul" îşi propune să salveze Iaşiul de la retrogradare, iar pentru a atinge acest obiectiv, gruparea moldavă trebuie să o învingă pe Hermannstadt. 

Sibienii, cu Ruben Albes pe bancă, au pierdut cu Viitorul şi Academica Clinceni şi se află în acest moment pe locul de baraj, dar la egalitate de puncte, 18, cu Poli Iaşi. 

În campionatul regulat, Hermannstadt a câştigat, 1-0, pe teren propriu, în timp ce la Iaşi meciul s-a terminat la egalitate, 0-0. 

Afla mai multe despre: poli iasihermannstadtliga 1 

viewscnt
Articole similare