Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - Sepsi 1-1. Remiză spectaculoasă pe un teren extrem de dificil

VIDEO | Poli Iaşi - Sepsi 1-1. Remiză spectaculoasă pe un teren extrem de dificil

Fotbal intern

Comentarii

Pe un teren îngheţat, Poli Iaşi şi Sepsi au oferit un meci spectaculos, încheiat la egalitate, scor 1-1. Oaspeţii au deschis scorul prin Vaşvari, apoi, Flores a stabilit scorul final încă din minutul 21.

Sepsi a deschis scorul la Iaşi după doar opt minute. Vaşvari a punctat din pasa lui Tandia. Avantajul oaspeţilor nu a durat foarte mult. În minutul 21, Flores a restabilit egalitatea cu al patrulea său gol din acest sezon. Sepsi putea intra totuşi în avantaj la cabine. Simonovski a irosit incredibil o minge aşezată perfect de neobositul Tandia (VIDEO AICI).  

Ieşenii au ieşit mult mai hotarâţi de la cabine, iar Flores a fost la un pas să facă "dubla". Costaricanul a ratat însă inexplicabil din colţul careului mic. La cealaltă poartă, Vaşvari l-a pus şi el la grea încercare pe Târnovanu. Debutantul din poarta Iaşiului s-a descurcat excelent, iar Iaşi - Sepsi s-a terminat 1-1.


Poli Iaşi - Sepsi 1-1
Au marcat: Flores '21 / Vaşvari '8

ECHIPELE DE START:

POLI IAŞI: Târnovanu - Arias, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Cioinac, Qaka - Soares, Flores, Sanoh - Cristea

SEPSI: Fejer - Moura, Viera, Rus, Ştefan - Velev, Karnitski - Nouvier, Vaşvari, Tandia - Simonovski

Min. 21 - GOOOOOOOL Sepsi! Flores egalează rapid pentru ieşeni

Min. 8 - GOOOOOOOOL Sepsi! Vaşvari deschide scorul din pasa lui Tandia

Min. 1 - Fluier de start al centralului Alexandru Tudor. Teren extrem de greu la Iaşi

Chiar dacă gazonul de la Iaşi pare acoperit de zăpadă, oficialii grupării din Copou au dat asigurări că nu este îngheţat. 

Înaintea acestei întâlniri, cele două echipe sunt despărţite de şase puncte. Sepsi se află pe poziţia a şasea, cu 23 de puncte, în timp ce Poli Iaşi este penultima, având un singur succes în ultimele opt stiri sportive meciuri jucate în toate competiţiile.

În turul campionatului, Sepsi s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-0. Formaţia antrenată de Eugen Neagoe a câştigat, de altfel, toate cele trei meciuri jucate de-a lungul timpului cu Poli Iaşi, în sezonul trecut câştigând cu 2-0 şi 2-1 primele întâlniri directe.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Sepsi, vineri, de la 17:30, la Telekom Sport 1

Antrenorul echipei ieşene a mărturisit înaintea meciului că se teme de Tandia: "Trebuie să-l anihilăm, e un jucător foarte bun, pe care îl admir, are calitate tehnică".

“Gândul meu este să scoatem maximum din acest meci. Întâlnim o echipă care a jucat un fotbal bun pe tot parcursul campionatului, clasată pe  un loc care îi dă speranţe să meargă în play-off. Acum, speranţele noastre de a ajunge acolo sunt mici. Dar, cu o victorie, putem să revenim cu gânduri mari pentru a ne atinge obiectivul”, a mai spus Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: tandiastoican sepsi 

viewscnt
Articole similare