Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Trei puncte uriaşe cucerite de Poli Iaşi, acasă, împotriva celor de la Sepsi. A fost primul succes din istoria confruntărilor directe

VIDEO | Trei puncte uriaşe cucerite de Poli Iaşi, acasă, împotriva celor de la Sepsi. A fost primul succes din istoria confruntărilor directe

Superliga

Comentarii

Astăzi, în primul meci al zilei din Liga 1, Poli Iaşi s-a impus, pe teren propriu, împotriva celor de la Sepsi OSK, scor 3-1, într-o partidă din etapa 8-a din play-out. Omul meciului a fost olandezul Luckassen.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Sepsi OSK 3-1 (Luckassen 25, Tincu 49 - aut., Horşia 65/ Fulop 43)


Min. 65: GOOOLLL Poli Iaşi! Ovidiu Horşia scapă singur cu Niczuly şi îl învinge cu un şut plasat. Faza este suspectă de offside la pasatorul golului, Chacana.

Min. 49: GOOOLLL Poli Iaşi! Răzvan Tincu îşi împinge balonul în proprie poartă, după o centrare din flancul stâng a lui Luckassen.

Min. 43: GOOOLLL Sepsi! Istvan Fulop marchează cu o lovitură de cap plasată la colţul lung, fără şanse pentru portarul de 20 ani al ieşenilor, Axinte.

Min. 25: GOOOLLL Poli Iaşi! Luckassen marchează după o gravă eroare a portarului oaspeţilor, Roland Niczuly. 

Echipele de start:

Poli Iaşi: Axinte - Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, S. Şerban - Grădinaru, Passaglia, Mihalache, Horşia - Omoh, Luckassen
Rezerve: Târnovanu, Bourama, Onea, De Iriondo, I. Cristea, Chacana, Zaharia, Longher
Antrenor: Mircea Rednic

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Celea, Tincu, Fl. Ştefan - Achahbar, Vaşvari, I. Fulop - Ştefănescu, Safranko, Carnat
Rezerve: Fejer, B. Csiszér, L. Kovacs, L. Fulop, Graassano, C. Popescu, Karanovic, Dragomir, R. Deaconu
Antrenor: Leo Grozavu


Poli Iaşi e pe loc de baraj înainte să primească vizita lui Sepsi. Echipa lui Mircea Rednic are 18 puncte, cu unul mai mult decât următoarele două clasate, Chindia Târgovişte şi Dinamo. Până la salvarea directă, moldovenii sunt despărţiţi de trei puncte de Hermannstadt. De când s-a reluat fotbalul în Liga 1, Poli Iaşi a câştigat un meci şi a pierdut de patru ori. Chindia e singura victimă din aceasă perioadă a echipei din Copou, care în rest a fost învinsă de Viitorul, Clinceni, Voluntari şi Hermannstadt.

Poli Iaşi - Sepsi OSK, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, duminică, de la ora 13:00

Cele două formaţii s-au întâlnit şi în manşa tur a semifinalelor Cupei României, acolo unde covăsnenii şi-au spulberat adversara. Meciul s-a jucat la Sf. Gheorghe, iar gruparea antrenată de Leo Grozavu s-a impus cu scorul de 5-1. Oaspeţii sunt pe locul 4 în play-off, cu 24 puncte. Şase puncte o desparte pe Sepsi de locul de baraj pe care se află chiar Poli Iaşi. Înaintea duelului din Copou, covăsnenii au fost învinşi de nou-promovata Academica Clinceni, scor 0-1. 

Afla mai multe despre: iasisepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare