Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi a făcut instrucţie cu Poli Iaşi şi-n Copou. Covăsnenii vor juca finala Cupei României cu FCSB

VIDEO | Sepsi a făcut instrucţie cu Poli Iaşi şi-n Copou. Covăsnenii vor juca finala Cupei României cu FCSB

CSM Poli Iași

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în finala Cupei României după ce s-a impus şi-n returul semifinalei Cupei României, în deplasarea de la Poli Iaşi, scor 3-0. În tur, covăsnenii câştigaseră cu 5-1. În finala Cupei României, Sepsi va înfrunta pe FCSB, pe 22 iulie, la Ploieşti, pe stadionul "Ilie Oană".

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Sepsi Sf. Gheorghe 0-3 (Fulop 20, Achahbar 50, Karanovic 86)


Min. 86: GOOOLLL Sepsi! Goran Karanovic împinge balonul în poartă din trei metri, după ce Axinte a respins cum a putut o lovitură foarte bună de cap.

Min. 64: Ocazie mare de gol pentru Poli Iaşi! Passaglia a trimis cu capul pe lângă poartă, dintr-o poziţie excelentă.

Min. 50: GOOOLLL Sepsi! Anass Achahbar a majorat diferenţa după ce a reluat cu capul un balon simplu, respins în faţă de portarul Axinte.

Min. 24: Ocazie mare de gol pentru Sepsi! Axinte respinge cu dificultate şutul din lateral al lui Carnat.

Min. 20: GOOOLLL Sepsi! Isvan Fulop marcheză un gol de cascadorii râsului. Bourama a respins mingea direct în Fulop, iar balonul s-a oprit în poarta lui Axinte.


Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Axinte - Onea, Bourama, Klimavicius, Cristea - Popadiuc, Assulin, Longher, Chacana - Zaharia, Omoh
  • Rezerve: Târnovanu, Horşia, Lopes, Platini, Mihalache, Luckasen, Passaglia, S. Şerban, 
  • Sepsi: Fejer - Dimitrov, Celea, Tincu, Csiszer - Kovacs, Vaşvari, Carnat, I. Fulop - Diaz, L. Fulop
  • Rezerve: Achahbar, Fl. Ştefan, Ştefănescu, Safranko, C. Popescu, Bouhenna, Karanovic, R. Deaconu, Niczuly

Min. 1 A început partida.


Sepsi este cu un picior în finala Cupei României după ce a învins în tur Poli Iaşi cu scorul de 5-1. Partida retur de pe stadionul Emil Alexandrescu pare o simplă formalitate pentru echipa lui Leo Grozavu.

În ultimul meci direct disputat la Iaşi, Poli a trecut cu scorul de 3-1 de Sepsi, în urmă cu câteva zile. Înainte de aecst meci, Sepsi a smuls două remize pe terenul moldovenilor şi a câştigat în august 2017, scor 2-0.

Din martie până în prezent, Poli Iaşi a câştigat trei partide pe teren propriu din cinci disputate. Formaţia lui Rednic a pierdut cu Hermannstadt şi Academica Clinceni. Sepsi, în aceeaşi perioadă, a învins-o pe Dinamo, a remizat contra Chindiei şi a pierdut partidele cu Academica şi Poli Iaşi.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Sepsi Sf. Gheorghe, de la ora 20:00, pe Telekom Sport 1

Leo Grozavu (52 de ani) a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, şi a spus că dacă va câştiga Cupa României aceasta ar fi cea mai mare performanţă din cariera sa de antrenor. Sepsi e cu un pas în finala care se va juca în cele din urmă la Ploieşti, după ce iniţiale era programată la Craiova, ca urmare a victoriei cu 5-1 obţinute în prim manşă a dublei cu Poli Iaşi.  "Suntem aproape de o mare performanţă, dar dacă tot am ajuns aici ne dorim în primul rând să ne calificăm în această finală şi apoi, de ce nu, chiar să o câştigăm. Pentru asta sunt făcute aceste competiţii, ca să fie câştigate şi dacă tot ai ajuns în finală, asta ar fi o mare performanţă pentru noi. Ca antrenor ar fi cea mai mare performanţă de până acum? Ca antrenor 100% ar fi cea mai mare performanţă dar sper să mai am parte şi de altele", a spus Leo Grozavu, pentru Telekom Sport.

Poli Iaşi - Sepsi Sf. Gheorghe se joacă joi, de la ora 20:00, la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: poli iaşisepsi sf. gheorghe 

viewscnt
Articole similare