Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - U Craiova 3-2. Nebunie totală în prelungiri. Nistor a egalat, Breeveld a dat lovitura de graţie!

VIDEO | Poli Iaşi - U Craiova 3-2. Nebunie totală în prelungiri. Nistor a egalat, Breeveld a dat lovitura de graţie!

Cupa României

Comentarii

Poli Iaşi a câştigat cu 3-2 meciul jucat pe teren propriu cu U Craiova şi s-a calificat în semifinalele Cupei României!

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - U Craiova 3-2 (Breeveld 13, 90+3 Horşia 42 / Nistor 54 pen, 90+2)

Min. 90+4: Final de meci. Poli Iaşi se califică în semifinalele Cupei României.


Min. 90+3: GOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL POLI IAŞI! De la agonie la extaz! Breeveld înscrie imediat şi o readuce pe Poli Iaşi în avantaj.


Min. 90+2: GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL CRAIOVA! Nistor face dubla cu un şut din afara careului şi egalează înainte de finalul partidei.


Min. 54: GOOOOOOOOOOLLLLLLL CRAIOVA! Dan Nistor reduce din diferenţă, după un penalty scos de Koljic.


Min. 46: A început repriza a doua!


Min. 45+2: Final de primă repriză!


Min. 42: GOOOOOOLLLLLLLLLLL POLI IAŞI! Horşia înscrie, după două ocazii ratate! Tânărul fotbalist marchează dintr-o semifoarfecă laterală, după o centrare venită din stânga.


Min. 17: Ocazie Poli Iaşi. Andrei Cristea scapă spre poarta lui Pigliaceli, se opreşte puţin şi îi pasează în lateral lui Lukasen, care trimite mai departe la Horşia. Acesta driblează un adversar şi trage, dar defecutos, mult pe lângă poarta lui Pigliacelli.


Min. 13: GOOOOOOOOOLLLLLLLLLL POLI IAŞI! Breeveld îl lobează pe Pigliacelli, din interiorul careului, şi deschide scorul în Copou!


Min. 9: Ocazie Poli Iaşi. Hoşia e lăsat singur cu portarul Pigliacelli, dar trage slab şi ratează o şansă foarte bună.


Min. 1: A început meciul!


Poli Iaşi şi U Craiova se întâlnesc după meciul în care s-au înscris goluri pe bandă rulantă. În urmă cu două săptămâni, în Liga 1, oltenii i-au învins pe moldoveni cu 5-2, iar la final Corneliu Papură a făcut un gest care l-a scandalizat pe Mircea Rednic. 

Acum, moldovenii sunt pregătiţi să-şi ia revanşa pentru umilinţa de pe teren propriu: "Avem şansa noastră şi ne-o jucăm. Ar fi o performanţă pentru Iaşi. Nu vom fi doar ca prezenţă pe teren. Sper ca băieţii să fi înţeles mesajul meu. Dimineaţă şi conducerea a venit şi a transmis un mesaj. Normal, la un meci ca ăsta nu se dă primă, au primă de obiectiv, dar conducerea a făcut un efort şi mâine vor avea o primă frumoasă. 

(n.r. - Aţi prefera să duceţi Iaşiul în Europa, chiar dacă retrogradează?) Pf, ce întrebări! Nu o să retrogradăm, dar pot să zic că nici în Europa nu o să mergem. Important e să trecem de meciul de mâine. După aceea, obiectivul nostru principal este să ne salvăm de la retrogradare", a declarat "Puriul" în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei din Moldova. 

De cealaltă parte, U Craiova e în mare formă şi se bate cu şanse reale la câştigarea campionatului în Liga 1. 

Oltenii au patru victorii în ultimele cinci partide, singura înfrângere fiind suferită în faţa lui CFR Cluj, care conduce clasamentul cu 29 de puncte. U Craiova se pe poziţia a doua, cu 26 de puncte, iar FC Botoşani e pe locul trei, cu 24 de puncte. 

În ultimele cinci meciuri directe, Poli Iaşi nu a câştigat niciodată în faţa lui U Craiova, în timp ce oltenii au câştigat de trei ori. Două meciuri s-au încheiat la egalitate. 

Programul sferturilor de finală ale Cupei României: 

  • Academica Clinceni – Dinamo
  • CSM Politehnica Iaşi – Universitatea Craiova
  • Hermannstadt – FCSB
  • FC Petrolul Ploieşti – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Afla mai multe despre: poli iasiuniversitatea craiovacupa romanieilive video poli iasi universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare