Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - UTA 0-2. Arădenii se menţin în vârful play-out-ului. O nouă victorie pentru echipa lui Mircea Rednic

VIDEO | Poli Iaşi - UTA 0-2. Arădenii se menţin în vârful play-out-ului. O nouă victorie pentru echipa lui Mircea Rednic

CSM Poli Iași

Comentarii

UTA Arad s-a impus cu scorul de 2-0 pe terenul celor de la Poli Iaşi într-un meci al etapei a 7-a din play-out-ul Superligii.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2 (Ezekiel 62', Luckassen 83')

Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Lung – Todoroski, F. Ilie, Bouhenna, Ispas – A. Roman, Bordeianu, Marchioni, Stefanovici – Buş, Bettaieb.

  • Rezerve: Ailenei – Martac, Katanec, Samayoa, Itu, Saghiri, Jatoba, Harrison, D. Ciobanu, Gheorghiţă, De Oliveira. Antrenor: Tony Da Silva.

  • UTA Arad: Fl. Iacob – Diogo Rodrigues, Conte, Stolnik, Lawrence – Micovschi, C. Mihai, Vulturar – R. Pop, Luckassen, Omondi.

  • Rezerve: Kucher – Trif, Căpuşă, Stahl, A. David, Iurasciuc, Tudorie, Ezekiel, A. Lopez. Antrenor: Mircea Rednic.

Min 90: Final de meci!

Min 83: GOOOOOOOOOL UTA! Kevin Luckassen înscrie al şaselea său gol stagional în urma unei demarcări printre apăratorii ieşeni. Faza a fost analizată pentru o posibilă poziţie de offside.

Min 78: Bouhenna trimite cu capul spre poarta lui Iacob, însă lovitura sa nu îi pune prea mari probleme goalkeeper-ului oaspeţilor.

Min 62: GOOOOOOOOOL UTA! Ezekiel înscrie printr-o deviere inteligentă, venită după un şut expediat de Rareş Pop.

Min 58: Rareş Pop trage spre poartă dintr-o poziţie ideală, de la aproximativ 11 metri de poartă, dar şutul său este respins în corner.

Min 46: A început repriza secundă.

Min 45: Pauză la Iaşi!

Min 23: Marchioni nu reuşeşte să-şi plaseze şutul violent, care ajunge până la urmă în braţele lui Iacob.

Min 18: Omondi trage de la mare distanţă, însă şutul său trece pe lângă poarta lui Silviu Lung Jr.

Min 17: Alin Roman se demarcă şi trage un şut spre poarta lui Florin Iacob, însă şutul jucătorului ieşean este respins de Conte, înainte să ajungă la poartă.

Min 1: A început meciul!


Poli Iaşi primeşte vizita celor de la UTA Arad, duminică, în etapa #7 din play-out. Meciul începe la 18:15 şi este în direct pe Orange Sport 1.

UTA Arad este pe locul doi, cu 31 de puncte, la egalitate cu sibienii. De cealaltă parte, moldovenii sunt pe locul 15, la egalitate de puncte cu ultima clasată Dinamo.

UTA nu a primit licenţă pentru a juca în cupele europene, iar victoria cu Oţelul a consemnat salvarea matematică de la retrogradare. 

Tony da Silva, înainte de meci:

Tony da Silva spune că echipa sa este avantajată de faptul că va juca în ultimele trei etape cu echipe care nu au presiunea retrogradării.

„Adversarele noastre joacă între ele, nu pot să câştige toate, vor pierde puncte. Noi avem o şansă pentru că jucăm cu nişte echipe care nu au presiune, suntem un pic norocoşi din punctul acesta de vedere. Întâlnim o echipă bună, cu un antrenor valoros. Dacă aş putea să le dau un pic de sânge jucătorilor mei, le-aş da. Dacă aş putea să intru zece minute pe teren să la arăt atitudine, aş intra”, a conchis Tony.

 

Afla mai multe despre: poli iaşiuta aradplay-out 

viewscnt
Articole similare