Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Primul mare test din era Lopetegui. Athletic Bilbao - Real Madrid este sâmbătă, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 2.

LIVE VIDEO | Primul mare test din era Lopetegui. Athletic Bilbao - Real Madrid este sâmbătă, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 2.

La Liga

Comentarii

Real Madrid caută un nou succes în La Liga pe Estadio Nuevo San Mames din Bilbao, în compania formaţiei Athletic. Partida se joacă sâmbătă, de la ora 21:45 şi va fi transmisă în direct pe Telekom Sport 2, dar şi în format live video pe site-ul www.telekomsport.ro.

Niciodată în istoria sa, Real Madrid nu a fost bine primită în Ţara Basilor, cu atât mai puţin la Bilbao. În ”Catedarala” de pe San Mames, Real Madrid joacă primul meci tare din La Liga în mandatul lui Julen Lopetegui.

  • LIVE VIDEO | Athletic Bilbao - Real Madrid, sâmbătă, în direct pe Telekom Sport 2

După victorii clare cu Girona, Getafe şi Leganes, campioana europei are de înfruntat un prim test dificil în era Lopetegui, iar Bilbao pare într-n moment foarte bun. Gruparea bască vine după o victorie cu Leganes şi o remiză cu Huesca şi aşteaptă cu entuziasm un nou meci împotriva Capitalei.

Ultimele două partide dintre cele două formaţii s-au terminat la egalitate, 1-1 la Madrid şi 0-0 la Bilbao, iar în martie 2017 madrilenii au reuşit să câştige pe San Mames. Ultima victorie a bascilor o consemnăm pe 7 martie 2015, atunci când Athletic s-a impus pe teren propriu, 1-0 în faţa grupării blanco. Din 2012 încoace, Real Madrid a aplicat două corecţii formaţiei din Bilbao, 5-0 (octombrie 2014) şi 5-1 (noiembrie 2015), ambele partide disputate însă pe Santiago Bernabeu.

  • LIVE VIDEO | Athletic Bilbao - Real Madrid, sâmbătă, în direct pe Telekom Sport 2

La casele de pariuri, formaţia lui Lopetegui este mare favorită, având o cota de 1.55 la victorie. Bilbao are o medie de două goluri pe meci în acest sezon de campionat, în timp ce Real Madrid are o medie de trei goluri per joc. Şanse bune să vedem spectacol pe San Mames în acest meci.

Gazdele nu au probleme importante de lot şi ar putea alinia un unsprezece aproape de formula standard. E drept, Berizzo încă o caută. Internaţionalul român, Cristi Ganea are şanse destul de mici să înceapă ca titular, dar nu este exclusă nicio surpriză de ultima oră. ”Cu sau fără Cristiano, Real Madrid rămâne Real Madrid. Mereu a fost un adversar puternic. Ne vom folosi însă toate armele pentru a câştiga toate cele trei puncte. Suntem optimişti” declara miercuri, Iker Muniain.

Formaţii probabile:

Athletic Bilbao: Simon - De Marcos, Alvares, Nolaskoain, Yuri - Garcia, Susaeta, Garcia, Muniain, Williams  -  Aduriz

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Isco 

Afla mai multe despre: athletic bilbaoreal madridlivela liga 

viewscnt
Articole similare