Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG, OUT din Champions League, după o remontada istorică reuşită de Man United! Marcus Rashford a lovit decisiv din penalty

VIDEO | PSG, OUT din Champions League, după o remontada istorică reuşită de Man United! Marcus Rashford a lovit decisiv din penaltygalerie foto
Comentarii

Manchester United s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins Paris Saint-Germain, în deplasare, cu scorul de 3-1, în manşa retur a optimilor. Formaţia lui Ole Gunnar Solskjaer este prima echipă din istoria UCL care reuşeşte să răstoarne o înfrângere suferită la două goluri diferenţă, pe teren propriu.

Rezumat PSG - Man United 

După ce au pierdut cu 2-0 pe Old Trafford, "Diavolii" au răpus gigantul parizian cu un penalty primit în minutul 90, cu ajutorul VAR. Kimpembe a făcut henţ în careu, la şutul lui Dalot, iar Rashford a înscris golul calificării.

United a deschis scorul după numai două minute. Romelu Lukaku l-a driblat pe Buffon şi a marcat, după o pasă greşită a lui Kehrer. În nici zece minute, Mbappe l-a văzut excelent pe Bernat, iar fundaşul spaniol a punctat pentru a treia oară în acest sezon de Liga Campionilor. Englezii au acceptat presiunea parizienilor şi au muşcat din nou pe contraatac. Buffon a gafat, iar Lukaku a făcut dubla. A fost pentru prima dată din 1997 când PSG a primit două goluri în prima jumătate de oră. 

În final, campioana Franţei a avut ocazia să închidă meciul. Dar Mbappe s-a împiedicat, Bernat a şutat în bară, iar Manchester United a devenit prima echipă din istoria Champions League care s-a calificat după ce a pierdut la două goluri diferenţă manşa disputată pe propriul teren.

Paris Saint-Germain este eliminată din nou în optimile Ligii Campionilor, aşa cum o făcuse şi în precedentele două ediţii, în faţa Barcelonei, respectiv a Realului.

VIDEO | PSG - Manchester United 1-3 (în tur 2-0)
Au marcat: Bernat 12/R. Lukaku 2, 30, M. Rashford 90+2

Echipele de start:

PSG: Buffon - Kehrer (Paredes 70), T. Silva (C), Kimpembe, Bernat - Dani Alves, Verratti, Marquinhos, Di Maria - Draxler (Meunier 70) - Mbappe.
Rezerve: Areola - Paredes, Cavani, Meunier, Choupo-Moting, Kurzawa, Dagba.
Antrenor: Thomas Tuchel.

Man United: De Gea - Lindelof, Bailly (Dalot 36), Smalling, Swaw - Young (C) (Greenwood 87), McTominay, Fred - Pereira (Chong 80), R. Lukaku, Rashford.
Rezerve: Romero - Rojo, Dalot, Garner, Chong, Gomes, Greenwood.
Antrenor: Ole Gunnar Solskjaer.


Final.

Min. 90+4: GOOOL Manchester United! Marcus Rashford transformă lovitura de la 11 metri, cu un şut în dreapta lui Buffon, care a ghicit colţul, dar nu a avut nicio şansă.

Min. 90+2: Penalty pentru Manchester United! După consultarea tehnologiei VAR, Damir Skomina acordă penalty pentru henţul lui Kimpembe la şutul lui Dalot.

Min. 87: Schimbare la Man United: Solskjaer trimite încă un tânăr, pe atacantul de 17 ani Mason Greenwood, care debutează astfel la Manchester United. El a intrat în locul lui Ashley Young.

Min. 84: BARĂ PSG! Bernat trimite în bară, din unghi, după ce Mbappe a dat cu piciorul la o fază bună pentru PSG, împiedicându-se în poziţie de unu la unu cu De Gea.

Min. 80: Schimbare la Man United: intră tânărul mijlocaş olandez Chong şi iese Andreas Pereira. În vârstă de 19 ani, Tahith Chong debutează în Champions League, el având doar 29 de minute jucate la Manchester United până acum, în două partide din Cupa Angliei şi Premier League.

Min. 56: Gol anulat pentru PSG, pe motiv de ofsaid. Di Maria reuşise să-l lobeze pe De Gea, după o pasă superbă cu călcâiul a lui Mbappe, dar tuşierul semnalizează ofsaid, reluările dându-i dreptate.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Pauză pe Parc des Princes.

Min. 36: Prima schimbare a întâlnirii. Eric Bailly, accidentat, îi lasă locul lui Diogo Dalot.

Min. 30: GOOOL Manchester United! Romelu Lukaku reuşeşte dubla şi duce scorul la 2-1, după o nouă gafă a parizienilor. De această dată, Marcus Rashford şutează din afara careului, iar Buffon încearcă să reţină, dar scapă mingea în faţă, iar belgianul trimite balonul în poartă.

Min. 22: Încă o şansă de gol pentru PSG. Angel Di Maria şutează puternic din unghi, iar mingea trece puţin pe lângă stâlpul stâng al porţii lui De Gea.

Min. 20: Ocazie PSG. Bernat, la un pas de dublă şi implicit de 2-0. Fundaşul stânga şutează puternic din interiorul careului, dar David De Gea reuşeşte să pareze.

Min. 12: GOOOL PSG! Kylian Mbappe centrează în faţa porţii pentru Bernat, iar portarul "Diavolilor", David De Gea, este victimă sigură.

Min. 7: Ocazie PSG. Di Maria centrează la firul ierbii pentru Mbappe, din stânga, dar atacantul francez reia în blocaj.

Min. 2: GOOOL Manchester United! Început nebun de meci: Romelu Lukaku deschide scorul încă din minutul al doilea, la Paris, după o greşeală a fundaşului dreapta al lui PSG, Timo Kehrer. Germanul a greşit pasa înapoi, iar belgianul a interceptat, l-a driblat pe Buffon şi a marcat.

Min. 1: A început meciul de pe Parc des Princes.


”Diavolii” au pierdut partida tur de pe Old Trafford cu scorul de 2-0, astfel că totul pare o simplă formalitate pentru gruparea pregătită de Thomas Tuchel. Mai mult decât atât, problemele de lot l-au obligat pe Ole Gunnar Solskjaer să convoace pentru acest meci nu mai puţin de 8 jucători din academia clubului. Vârsta medie a lotului deplasat la Paris de Man United este de 22 de ani, ceea ce e cu atât mai dramatic, dacă ţinem în cont că din lot fac parte şi ”veteranii” Ashley Young şi Lee Grant.

  • LIVE VIDEO  | PSG - Manchester Utd, în direct la Telekom Sport 1, miercuri de la ora 22:00

Antonio Valencia, Matteo Darmian, Phill Jones, Ander Herrera, Nemanja Matic, Jesse Lingard, Juan Mata, Anthony Martial şi Paul Pogba nu vor putea evolua pentru United în manşa retur de la Paris. În locul lor, în lot, Solskjaer i-a convocat pe Tahith Chong, James Garner, Angel Gomes, Mason Greenwood şi Brandon Williams. Pe lângă ei, ”absolvenţi” ai academiei United mai sunt Marcus Rashford, Scott McTominay şi Andreas Pereira.

  • LIVE VIDEO  | PSG - Manchester Utd, în direct la Telekom Sport 1, miercuri de la ora 22:00

Se pare că fundaşul dreapta Dalor va juca ceva mai sus în sistemul de joc al englezilor, lângă Lukaku şi Rashford.

Antrenorul lui PSG, Thomas Tuchel nu va putea conta nici el pe Neymar, care este în continuare accidentat. Nu pare să fie o problemă prea mare pentru parizieni care şi în turul de pe Old Trafford s-au descurcat excelent fără starul brazilian. Cavani ar putea reveni în formula de start, după ce şi el a ratat partida din tur, dar cel mai probabil uruguayanul va lua loc pe banca de rezerve. PSG este marea favorită la casele de pariuri, iar şansele ca United să întoarcă această dublă manşă sunt aproape infime, consideră la unison, presa britanică.

  • LIVE VIDEO  | PSG - Manchester Utd, în direct la Telekom Sport 1, miercuri de la ora 22:00

Cele două formaţii s-au întâlnit pentru prima dată chiar în partida tur de pe Old Trafford. United a terminat pe locul 2 în Grupa G, după Juventus, iar PSG a câştigat Grupa C, în faţa lui FC Liverpool.

Formaţii probabile:

  • PSG: Buffon - Kehrer, Kimpembe, Silva - Alves, Di Maria, Marquinhos, Verratti, Bernat - Draxler, Mbappe
  • Man United: De Gea - Young, Smalling, Lindelof, Shaw - Dalot, McTominay, Pereira, Fred - Lukaku Rashford

Afla mai multe despre: psgmanchester united 

viewscnt
Articole similare