Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid Bucureşti - Farul Constanţa 2-1. Meci spectaculos, cu trei goluri şi două eliminări

VIDEO | Rapid Bucureşti - Farul Constanţa 2-1. Meci spectaculos, cu trei goluri şi două eliminări

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa au oferit un meci spectaculos în Liga 2. S-au impus giuleştenii cu scorul de 2-1, într-o partidă care a avut şi doi jucători eliminaţi, câte unul din fiecare tabără.

Cătălin Hlistei a deschis scorul pentru giuleşteni, în minutul 57, din penalty. Pentru Farul a marcat Simon Măzărache în minutul 76, însă cu şapte minute înainte de final, Antonio Sefer a marcat al doilea gol al rapidiştilor şi a adus victoria formaţiei sale.

În urma acestui succes, Rapid face 16 puncte şi se află pe locul 11 în clasamentul ligii secunde, după zece etape. Farul Constanţa este pe locul 9, cu 17 puncte.


 

Echipele de start:

Rapid Bucureşti: Drăghia - Leasă, Dandea, Nastos, Finica - Lazăr, Jorza, Pănoiu, Sefer - Ad.Bălan, Hlistei.
Rezerve: Ciuculescu, Crişan, Catrici, Motroacă, Benzar, Costin, Ghineţ, Drăghiceanu, Ţîră.
Antrenor: Mihai Iosif.

Farul Constanţa: Dur-Bozoancă - Băjan, Leca ,Ursu, Panait - Bălan, Cărăruş, Bârnoi, Al.Stoica - Banyoi, Măzărache.
Rezerve: Fara, Rus, Greu, Hordouan, Carabela, Ciolacu, Silaghi
Antrenor: Ianis Zicu.


Deoarece Centrul de Pregătire de la Buftea este ocupat de naţionala de tineret a României, meciul dintre Rapid şi Farul se va disputa la Clinceni, pe terenul celor de la Academica.

Lucrările de pe stadionul Rapid sunt în întârziere şi va mai trece timp până când arena va fi inaugurată. Însă oficialii echipei giuleştenii au găsit o soluţie convenabilă. Aceştia vor să mute meciurile de acasă pe noul stadion Arcul de Triumf, care va avea o capacitate de 8.000 de locuri şi care este aproape finalizat. Rapid va avea însă probleme şi aici, deoarece prioritate vor avea meciurile de rugby. În plus, şi FCSB şi-a manifestat dorinţa de a jucat pe arena Arcul de Triumf.

LIVE VIDEO | Rapid Bucureşti - Farul Constanţa, de la ora 14:30, pe Telekom Sport 1

În clasament, situaţia este mai critică pentru Rapid, decât pentru Farul. Giuleştenii sunt pe locul 16, cu 13 puncte, chiar dacă au, în unele cazuri, chiar şi trei meciuri mai puţin disputate. Au nevoie de un parcurs perfect în restul sezonului pentru a prinde locurile fruntaşe, presiunea fiind una uriaşă.

De partea cealaltă, Farul este pe locul 9, cu 17 puncte, adunate în 10 runde.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare