Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid - Mioveni 1-1. Buziuc a deschis scorul cu un gol superb. Hlistei i-a salvat pe giuleşteni

VIDEO | Rapid - Mioveni 1-1. Buziuc a deschis scorul cu un gol superb. Hlistei i-a salvat pe giuleşteni

Superliga

Comentarii

Rapid şi Mioveni s-au duelat în a 17-a etapă a Ligii 1, sâmbătă. Buziuc şi Hlistei au fost marcatorii partidei de la Mioveni.

LIVE VIDEO | Rapid - Mioveni, 1-1 (Hlistei 57 / Buziuc 16), pe telekomsport.ro

Echipele de start

  • Rapid: H. Moldovan - Belu Iordache, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais - Al. Albu, Crepulja, R. Ilie - Stahl, Ad. Bălan, Sefer 
  • Rezerve: Drăghia, C. Popescu, Florica, Dandea, R. Moise, Pănoiu, Hlistei, Marzouk, Goge Antrenor: Mihai Iosif 
  • CS Mioveni: Ducan - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, M. Panait, L. Dumitriu, Burnea - Buziuc, Blănaru, B. Rusu 
  • Rezerve: I. Popescu, Rădescu, Sanoh, Al. Iacob, Veres, D. Toma, Şerbănică, Massaro, Coşereanu Antrenor: Alexandru Pelici

Min. 90+3 Final!

Min. 57 GOOOL Rapid! Belu a centrat excelent pentru Hlistei, care a egalat cu o lovitură de cap. 

Min. 49 Ocazie pentru Mioveni! Blănaru ratează.

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+1 Finalul primei reprize.

Min. 44 Hlistei primeşte cartonaşul galben după o simulare. 

Min. 37 Mioveni ar fi putut înscrie din nou, de această dată prin Oancea. 

Min. 31 Cei de la Mioveni irosesc o lovitură liberă indirectă din careul Rapidului, după ce Grigore a ridicat piciorul periculos lângă Buziuc. 

Min. 16 GOOOL Mioveni! Superb! Buziuc trage de la distanţă, mingea e deviată uşor de Crepulja, iar mingea întră in poartă.

Min. 5 Rapid are prima ocazie a meciului. 

Min. 1 A început meciul. 


Rapid şi Mioveni se vor întâlni în a 17-a etapă a Ligii 1, pe acelaşi teren pe care au fost şi ultimele două confruntări dintre cele două echipe.

Dacă formaţia lui Alexandru Pelici a fost gază pentru acelea, Rapid este gazda acum, însă are de călătorit până la Mioveni, în timp ce pentru argeşeni este ca şi cum ar juca acasă.

Încurcătura s-a produs din pricina situaţiei politice dezastruoase din România, care nu a permis ca giuleştenii să primească avizul pentru a prelua stadionul, întrucât guvernul era unul interimar până recent.

Însă, Rapid ar trebui să ”primească cheile” de la noul stadion în curând, dar până atunci va fi gazdă la Mioveni, cu Mioveni.

În meciul tur, giuleştenii au reuşit să se impună cu 2-0, în timp ce au eliminat formaţia argeşeană şi din Cupa României, pe aceeaşi arenă, la penalty-uri.

Rapid este favorita, dar Mioveni ar putea reuşi surpriza, având în vedere că joace pe propriul teren. Giuleştenii sunt revoltaţi că sunt nevoiţi să se tot plimbe prin ţară când ar trebui să joace acasă, iar fanii vor reveni în curând la stadioane.

Iar după întoarcerea acestora, dacă Rapid nu va juca măcar pe Arena Naţională, îşi va pierde marele atu pe care îl are în faţa majorităţii echipelor din Liga 1, galeria.

Afla mai multe despre: rapid mioveni 

viewscnt
Articole similare