Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid - U Cluj 1-1. Giuleştenii fac încă un pas greşit în lupta pentru promovare. Cele două echipe, pe locuri ruşinoase în Liga 2

VIDEO | Rapid - U Cluj 1-1. Giuleştenii fac încă un pas greşit în lupta pentru promovare. Cele două echipe, pe locuri ruşinoase în Liga 2

Liga 2

Comentarii

Rapid a remizat, duminică, în Regie, scor 1-1, cu U Cluj, în ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 2.

Cătălin Hlistei a deschis scorul pentru Rapid, în minutul 25, cu o lovitură de cap.

Opt minute mai târziu, însă, Dorin Goga a restabilit egalitatea.

S-a terminat 1-1, iar Rapid face încă un pas greşit în lupta pentru promovare. Giuleştenii au ajuns la patru meciuri fără victorie şi se află pe poziţia a şaptea, cu 22 de puncte. U Cluj ocupă locul 14, cu 18 puncte.

Rezumatul meciului Rapid - U Cluj (Hlistei 25 / Goga 33)

ECHIPELE DE START

Rapid: Drăghia - I. Voicu, Bonnin, A. Iacob, Vadasis - Lazăr, Pănoiu, Jorza - Labeau, Roskopf, Hlistei
Rezerve: Tătaru, Băjan, Catrici, Djuric, Babaua, Creţu, Dodoi
Antrenor: Daniel Pancu

U Cluj: Dur-Bozoancă - Takacs, Crăciun, Fereira, Damil - Pop, Dican, Castanheira, Taub - Gavra, Goga
Rezerve: Silveira, Guedj, Tordai, Telcean, Da Costa, Burghele, Pîrvulescu
Antrenor: Adrian Falub


Totuşi, Daniel Pancu este sub presiune după ce echipa a obţinut un singur punct în ultimele trei etape, interval în care a întâlnit doar formaţii din a doua jumătate a clasamentului. Rapidiştii au pierdut disputele cu Csikszereda şi Sportul Snagov şi au remizat alb cu Ripensia. După ultimul eşec s-a pus chiar problema schimbării antrenorului, însă conducerea nu a luat deocamdată nicio măsură în această direcţie. Viitorul Târgu Jiu este singura echipă care s-a impus pe terenul Rapidului, în această stagiune, până acum.

De partea cealaltă, ardelenii au 2 victorii din cele 8 deplasări ale sezonului, dar una dintre ele a fost decisă la masă verde, în urma utilizării de către adversari a unui fotbalist fără drept de joc. Celălalt succes a venit în urmă cu două săptămâni pe terenul codaşei Pandurii Târgu Jiu. Trupa lui adrian Falub a jucat la mijlocul săptămânii rtestanţa cu UTA, meci terminat la egalitate pe Cluj Arena. Înaintea disputei directe, Rapid este pe locul 6, cu 21 de puncte, în timp ce clujenii se situează pe poziţia a 12-a cu 17 puncte. 

Afla mai multe despre: rapidu clujliga 2 

viewscnt
Articole similare