Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie uriaşă obţinută de Rapid în cursa pentru promovare. Giuleştenii au învins liderul Ligii a II-a şi au urcat în clasament

VIDEO | Victorie uriaşă obţinută de Rapid în cursa pentru promovare. Giuleştenii au învins liderul Ligii a II-a şi au urcat în clasamentgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Rapid a prins viteză în Liga a II-a. Giuleştenii au ajuns la trei victorii consecutive după ce au învins liderul, UTA Arad.

Echipa lui Pancu a deschis scorul la jumătatea primei reprize prin Djuric, după pasa lui Jorza. După alte cinci minute, o nouă pasă perfectă a dus la majorarea scorului.

Hlistei a marcat al optulea său gol din acest sezon. Rapid a scăpat fără gol marcat, deşi UTA a avut o şansă uriaşă. Buhăceanu a ratat şansa de a rămâne în situaţie de 1 vs 1 cu Tătaru, iar Rapid - UTA s-a terminat 2-0. 

Clasament Liga a II-a:


Echipele de start:

RAPID: Tătaru - Voicu, Iacob, Mallo, Goge - Djuric, Lazăr, Jorza - Sefer, Labeau, Hlistei
Rezerve: Achiriloaie, Piriz, Catrici, Drăghiceanu, Pănoiu, Băjan, Roskoff

UTA: Iacob - Andrei Rus, Ilie, Melinte, Tomozei - Bustea, Moise, Hrez Dac, Niculescu - Buhăcianu, Ioniţă
Rezerve: Bolboaşă, Ursu, Isac, Lorenzi, Oroian, Deţa, Ciprian Rus


Meciul cu UTA Arad, "restanţa" din Regie, este un adevărat derby pentru Rapid, nu doar datorită faptului că sunt două echipe cu o istorie îndelungată şi bogată în fotbalul românesc, ci şi din prisma locurilor în clasament. 

De altfel, este un meci extrem de important pentru elevii lui Daniel Pancu. Arădenii sunt liderul ligii secunde, cu 32 de puncte. Rapidul este pe locul 5, cu 28 de puncte şi orice alt rezultat în afară de o victorie ar fi o piedică în lupta pentru promovare. 

În etapa precedentă, Rapid a făcut spectacol, tot pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu. Giuleştenii au câştigat cu 4-0, după ce s-au dezlănţuit în repriza secundă. În schimb, UTA a pierdut puncte, remizând în deplasare, cu Metaloglobus. 

Ultima înfruntare directă dintre cele două echipe a avut loc în mai 2008, într-o partidă încheiată cu scorul de 3-2 pentru UTA Arad. 

Afla mai multe despre: rapiduta arad 

viewscnt
Articole similare