Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Real Madrid - Deportivo Alaves 2-0. Benzema, gol şi assist pentru Asensio! Încă un pas spre titlu pentru trupa lui Zidane

VIDEO Real Madrid - Deportivo Alaves 2-0. Benzema, gol şi assist pentru Asensio! Încă un pas spre titlu pentru trupa lui Zidane

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a câştigat cu 2-0 meciul jucat pe teren propriu cu Deportivo Alaves şi a mai făcut un pas spre titlul din La Liga. Benzema, din penalty, în minutul 11 şi Marco Asensio din pasa aceluiaşi Benzema, în minutul 51, au marcat golurile partiei. După acest succes, trupa lui Zidane s-a distanţat din nou la patru puncte de marea rivală Barcelona, în fruntea clasamentului. Madrilenii au 80, în timp ce catalanii au 76, dar şi un meci mai puţin disputat, deplasarea de la Valladolid (sâmbătă, ora 20:30, Telekom Sport 1).

VIDEO | Real Madrid - Deportivo Alaves 2-0 (Benzema 11 pen, Asensio 51)

Echipele de start:

Real Madrid: Courtois - Vazquez, Militao, Varane, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema, Asensio

Alaves: Roberto - Navarro, Luguardia, Ely, Marin - Burke, Camarasa, Fejsa, Edgar - Joselu, L. Perez

Min. 51 - GOL Real Madrid! Asensio face 2-0, după ce Benzema l-a servit ideal în faţa porţii, la o fază la care a fentat perfect ieşirea la ofsaid a apărării lui Alaves.


Min. 11 - GOL Real Madrid! Benzema deschide scorul din penalty.


Ameninţată de victoria obţinută de Barcelona în derby-ul cu Espanyol, Real Madrid trebuie să câştige meciul de pe teren propriu cu Deportivo Alaves, programat vineri, de la ora 23:00, în direct la Telekom Sport.

Real Madrid are un punct mai mult decât marea sa rivală, dar şi un meci mai puţin disputat. Alaves este implicată direct în lupta pentru evitarea retrogradării, având 35 de puncte, cu trei mai multe decât Mallorca, ocupanta locului 18 în La Liga.

Real a câştigat cinci din ultimele cinci meciuri disputate în campionat, în timp ce Alaves este exact la polul opus, cu cinci înfrângeri în cinci meciuri jucate în campionat.

Dani Carvajal, Luka Jovic, Marcelo, Nacho şi Sergio Ramos sunt indisponibili la Real Madrid, în timp ce Deportivo Alaves nu va conta pe serviciile lui Duarte, Gutierrez, Pacheco şi Rodriguez.

În partida tur, Real Madrid a câştigat pe terenul lui Alaves, scor 2-1. La ultima vizită la Madrid, Deportivo a pierdut clar, scor 0-3. Real Madrid joacă de la ora 23:00 pe teren propriu contra lui Deportivo Alaves. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare