Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Athletic Bilbao 3-0! Hattrick pentru Benzema după mai bine de trei ani

VIDEO | Real Madrid - Athletic Bilbao 3-0! Hattrick pentru Benzema după mai bine de trei ani

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a reuşit să o bată pe Athletic Bilbao după o repriză secundă în care trupa blanco a rezolvat meciul în faţa bascilor care au obţinut ultima victorie pe Bernabeu în 2005.

FINAL | Real Madrid - Athletic Bilbao 3-0 (Benzema '47, '76, '90)

Min 90 GOOOL Real Madrid: Recital pentru Benzema care reuşeşte să marcheze şi al treilea gol al echipei sale după o mare greşeală a portarului Iago Herrerin, 3-0

Min 76 GOOOL Real Madrid: Benzema reuşeşte dubla înscriind tot cu o lovitură de cap, 2-0

Min 47 GOOOL Real Madrid: Benzema deschide scorul pe Santiago Bernabeu în startul părţii secunde, 1-0

Echipele de start

  • Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Lucas, Benzema, Asensio
  • Athletic Bilbao: Herrerin - Lekue, Alvarez, Martinez, Berchiche - San Jose, Benat - Muniain, Garcia, Cordoba - Williams

Duminică, Realul lui Zidane primeşte pe teren propriu vizita formaţiei Athletic Bilbao. Madrilenii caută să prindă locul 2 în acest final de campionat şi o fac mai mult pentru onoare şi banii din drepturile tv. Pentru că altfel, sezonul grupării care încă deţine trofeul Uefa Champions League este unul compromis.

  • LIVE VIDEO  Real Madrid - Athletic Bilbao, duminică de la 17:15 pe Telekom Sport 2

Eliminată din toate competiţiile, Real Madrid încearcă să termine cât mai sus posibil în acest sezon şi vine după o remiză obţinută cu greu la Leganes, pe Estadio de Butarque. Zidane îşi continuă perioada de evaluare a lotului, căutând să stabilească jucătorii pe care se va baza şi în sezonul viitor la Madrid.

Thibaut Courtois nu este încă apt să joace la 100% din capacitatea sa, în timp ce Vinicius Junior va fi şi pentru acest joc indisponibil, după accidentarea suferită la genunchi în luna martie. Mariano Diaz suferă de tendinită, în timp ce Ramos şi Kroos au şi ei probleme medicale şi ar putea lipsi de la acest meci. Căpitanul a revenit totuşi la antrenamente şi stafful medical blanco simte că îl poate recupera la ora partidei. Şi Vinicius a revenit la antrenamentele echipei lui Zidane, dar s-a pregătit momentan separat.

Ultimele trei meciuri directe dintre cele două formaţii s-au terminat la egalitate. Isco a adus un punct madrilenilor la ultima confruntare directă, după ce Muniain marcase primul gol al duelului pentru Bilbao. Amândoi ar putea fi titulari în partida de duminică.

  • LIVE VIDEO  Real Madrid - Athletic Bilbao, duminică de la 17:15 pe Telekom Sport 2

”Leii” din Bilbao nu au mai câştigat contra Realului din 2015 şi adună 14 ani fără victorie pe Santiago Bernabeu. În istoricul La Liga din ultimii ani s-au înregistrat 9 remize între cele două echipe, iar Bilbao a câştigat de numai 12 ori. Bascii au câştigat etapa trecută tot în faţa unei echipe din Madrid, Rayo Vallecano (scor 3-2). De altfel, pentru Bilbao va fi al treilea meci la rând disputat în ultimele trei etape în compania unui adversar din Capitală. Ultima lor deplasare a avut loc pe 7 aprilie la Getafe, iar Athletic a pierdut cu scorul de 0-1.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare