Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Atletico Madrid 1-0. Karim Benzema tranşează derby-ul Capitalei

VIDEO | Real Madrid - Atletico Madrid 1-0. Karim Benzema tranşează derby-ul Capitalei

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a câştigat derby-ul cu Atletico Madrid, scor 1-0. Karim Benzema a fost singurul marcator al partidei.

Chinuit, dar meritat. Aşa s-a impus Realului în Derby-ul Capitalei cu Atletico Madrid. Benzema în minutul 56, după pasa decisivă a lui Ferland Mendy a adus victoria Los Blancos, formaţie care momentan are 6 puncte peste marea rivală, FC Barcelona.

 

Catalanii vor evolua duminică, în compania celor de la Levante, în direct la Telekom Sport. 

A fost a patra victorie consecutivă a echipei lui Zidane în campionat. Singura sincopă în ultimele 5 meciuri fiind remiza cu Athletic Bilbao. Real Madrid a incasat doar 13 goluri dupa 22 meciuri in La Liga, iar acest detaliu apare pentru prima data in istoria clubului. În etapa viitoare, Real Madrid merge la Pamplona, pentru deplasarea contra formaţiei Osasuna.

Real Madrid - Atletico Madrid 1-0 (Benzema 56)

Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Modric, Isco - Benzema
  • Atletico: Oblak - Vrsaljko, Savic, Felipe, Lodi - Correa, Llorente, Thomas, Saul - Vitolo, Morata

Min 56. Gol Real Madrid! Karim Benzema deschide scorul din pasa lui Ferland Mendy

La aproape trei săptămâni de la finala Supercupei Spaniei, câştigată de Real Madrid la lovituri de departajare, la Jeddah, cele două mari echipe din Madrid se înfruntă din nou, de această dată pe Santiago Bernabeu. În primele două partide directe din acest sezon nu s-a înscris niciun gol în timpul regulamentar. Înainte să se întâlnească în Supercupa Spaniei, Atletico şi Real Madrid au înregistrat o remiză albă, în turul campionatului, pe Wanda Metropolitano.

Real Madrid va încerca, sâmbătă după-amiază, să se distanţeze la şase puncte în fruntea La Liga. După eşecul suferit în etapa trecută de marea rivală FC Barcelona pe terenul Valenciei, 2-0, Los Blancos au preluat şefia în clasament, cu 46 de puncte, şi au trei puncte peste catalani. Atletico se află abia pe poziţia a cincea, cu 36 de puncte.

Real Madrid, 20 de meciuri consecutive fără eşec; Atletico Madrid, fără victorie în ultimele patru meciuri

Atletico Madrid merge pe Bernabeu cu şansa a doua. Echipa lui Diego Simeone este ieşită complet din formă. Atletico nu a mai câştigat nicio partidă de la întâlnirea cu Barcelona, din semifinalele Supercupei Spaniei. După eşecul suferit la lovituri de departajare în faţa Realului, Atletico a pierdut şi cu Eibar în campionat, apoi a fost eliminată din Cupa Spaniei, după prelungiri, de o o echipă de liga a treia, Leonesa, pentru ca în etapa precedentă din La Liga să remizeze acasă cu Leganes, 0-0.

Real Madrid - Atletico. Absenţe importante în ambele tabere

Veste bună pentru Zinedine Zidane. Absent de pe teren din 26 noiembrie, atacantul Eden Hazard a revenit, joi, la antrenamentele echipei Real Madrid. Hazard s-a accidentat la glezna dreaptă în 26 noiembrie, în meciul cu Paris Saint-Germain, din Liga Campionilor.

El a participat, joi, la primul antrenament colectiv al madrilenilor, însă este greu de crezut că Zinedine Zidane îl va trimite în teren încă de la derby-ul cu Atletico. Dincolo, cea mai importantă absenţă de la Atletico este Joao Felix. Cel mai scump jucător din istoria lui Atleti a suferit o accidentare musculară în remiza cu Leganes şi nu va evolua pe Santiago Bernabeu.

Echipele probabile:

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - F. Valverde, Modric, Casemiro, Kroos, Isco - Benzema
  • Atletico: Oblak - Trippier, Savic, Felipe, Lodi - Saul, Herrera, Partey, Vitolo - Correa, Morata

Absenţi:

  • Real Madrid: Eden Hazard, Marco Asensio
  • Atletico: Giménez, Diego Costa, Joao Félix, Arias

Nu rataţi derby-ul Real Madrid - Atletico, sâmbătă, de la 17:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare