Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Celta Vigo 2-0. Zidane revine cu o victorie! Isco şi Bale au dat ”restart” Madridului

 VIDEO | Real Madrid - Celta Vigo 2-0. Zidane revine cu o victorie! Isco şi Bale au dat ”restart” Madriduluigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane a revenit cu o victorie pe banca tehnică a Realului. Gruparea blanco a câştigat cu scorul de 2-0 meciul cu Celta Vigo prin golurile marcate de Isco Alarcon şi Gareth Bale.

Chiar dacă Zidane a revenit pe banca Realului şi ”albii” au opţinut o primă victorie în noua eră, campioana en-titre a Europei nu a jucat strălucit contra Celtei.

O parte din ceea ce lăsase Zidane când a plecat de pe Bernabeu s-a văzut însă în prestaţia madrilenilor: pressing sus, benzi foarte ofensive, Isco în rol de distribuitor de fantezie şi mobilitate multă în joc. Dar Realul a şi suferit. Spre deosebire de primul mandat al francezului, de această dată lui Zizou îi lipseşte Ronaldo. Şi mai ales golurile sale.

Contra galicienilor lui Fran Escriba, Real Madrid a marcat de patru ori, dar numai două dintre golurile ”albilor” au fost validate. Isco a deschis scorul în minutul 64, iar Gareth Bale a făcut 2-0 în minutul 77. Două reuşite venite de la doi dintre jucătorii cu care Santiago Solari, fostul antrenor al Realului, nu s-a înţeles tocmai bine.

Bale a marcat golul cu numărul 102 pentru Los Merengues, o reuşită prin care l-a depăşit pe legendarul Ivan Zamorano (101 goluri marcate). Pasa de gol a venit de la Marcelo, brazilianul care nu mai reuşise un assist în La Liga de 10 luni. 

În schimb, pentru Isco, renegatul de serviciu din perioada Solari, a fost abia al doilea gol în acest sezon de campionat. Ultima dată când marcase pe Bernabeu în campionat se petrecuse acum 10 luni tot contra formaţiei din Vigo.

Real Madrid acumulează 54 de puncte după 28 de meciuri şi rămâne pe locul trei în campionat. Celta, cu 25 de puncte e pe loc retrogradabil (18) şi poate fi depăşită de Rayo Vallecano. Pentru Zidane urmează un nou meci pe teren propriu cu Huesca, o şansă importantă de a lega două victorii la revenirea sa pe Santiago Bernabeu. Celta are ”derby de supravieţuire” în etapa următoare, când pe Balaidos vine Villarreal, echipă cu ambiţii de Europa, dar care în campionat este doar pe locul 17. 


LIVE Real Madrid  - Celta Vigo 2-0 (Isco 64, Bale 77)


Echipele de start:

Real Madrid: Keylor Navas - Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Modric, Isco -  Asensio, Bale , Benzema.

Celta: Rubén - Kevin, Costas, Araujo, Juncà - Okay, Lobotka; Sisto, Brais Méndez, Boufal - Maxi Gómez


Min 81. Iese şi Karim Benzema. Intră în locul său Mariano Diaz

Min 77. GOOOOOOOOOOOL Real Madrid! Gareth Bale majorează avantajul formaţiei blanco

Min 76. Iese Luka Modric şi intră Federico Valverde

Min 67. Ocazie Real Madrid! Bale nu reuşeşte să dubleze avantajul madrilenilor

Min 64. Imediat după gol, Isco este înlocuit de Dani Ceballos

Min 63. GOOOOOOOOL Isco! Real Madrid deschide scor prin renegatul de serviciu din perioada Solari. Spaniolul ajunge la centrarea lui Benzema şi finalizează din interiorul careului mic.

Min 60. Ocazie Celta! Şut de la distanţă al lui Mendez, mingea este deviată de Ramos şi trece pe lângă poarta lui Keylor

Min 57. Luka Modric marchează printr-un şut de la distanţă. După consultarea VAR, centralul anulează însă reuşita Balonului de Aur.

Start în repriza secundă. Partida se reia de la scorul de 0-0

Min 45. Real Madrid trimite mingea în poartă, dar centralul fluierase fault în atac pentru o infracţiune comisă de Gareth Bale. Scorul rămâne 0-0 la pauză.

Min 35. Din nou şansă de gol pentru gazde. Sergio Ramos reia cu capul în urma unui corner, dar mingea trece pe lângă poartă

Min 30. Ocazie Real Madrid! De această dată iese Bale la rampă. Centrare Asensio, Benzema încearcă să reia din foarfectă, mingea ajunge la galez care trimite în bara transversală. Celta scapă uşor

Min 27. Ocazie Real Madrid! Toni Kroos încearcă poarta de la distanţă, dar mingea trece peste poarta lui Ruben

Celta a echilibrat partida. Joc bun făcut de linia mediană a galicienilor. Fran Escriba îşi bazează mult jocul pe Lobotka şi Okay, cei doi mijlocaşi defensivi care fac o risipă de efort impresionantă.

Min 16. Ocazie Celta! E prima dată când Celta Vigo ameninţă poarta Realului. Keylor Navas are o intervenţie senzaţională în faţa lui Gomez

Zece minute în care Celta nu a ieşit din propria jumătate de teren. Primele minute din era Zidane încep la fel ca în precedentul mandat. Un Real Madrid ofensiv, cu pressing agresiv în jumătatea adversă, cu lateralii foarte sus şi cu Isco sau Asensio în rol de distribuitori. Bale şi Benzema sunt cei doi atacanţi ai lui Zizou în acest meci, iar cei doi fac schimb constant de locuri.

Min 4. Celta este obligată să facă prima schimbare. David Junca a părăsit terenul accidentat. În locul său a intrat Hoedt

Min 1. Start în noua era Zidane!


Zinedine Zidane a fost prezentat oficial ca antrenor al lui Real Madrid. Francezul părăsise Santiago Bernabeu pe 31 mai, după un mandat extraordinar: ”Ştiu că este o zi specială pentru toată lumea. Sunt foarte fericit să revin acasă. Nu e nimic de spus, sunt foarte fericit să revin şi să muncesc, ca să readuc clubul unde merită, acum mă concentrez pe antrenamentul de mâine. Nu am fost plecat foarte departe, pentru că încă trăiesc aici, dar sunt fericit să muncesc pentru acest club şi pentru această echipă. Am plecat pentru că am avut nevoie şi echipa avea nevoie, după ce a câştigat tot. Este o mare provocare, nu pentru că este a doua oară, ci şi din acest motiv” a spus Zidane la prezentarea oficială.

  • LIVE VIDEO | Real Madrid - Celta Vigo este în direct, sâmbătă de la ora 17:15 la Telekom Sport 1

Tehnicianul francez redebutează la Real Madrid într-un meci cu Celta Vigo, formaţie care şi-a schimbat de asemenea, recent, antrenorul.

Pe 9 ianuarie 2016, Zidane bifa primul său meci oficial pe banca madrilenilor. Se petrecea într-un duel cu Deportivo la Coruna, meci pe care Los Blancos l-au câştigat cu scorul de 5-0. Când Real Madrid a jucat cu Celta Vigo, pe 5 martie 2016, Zidane şi compania au făcut spectacol. N-a fost deloc o vizită plăcută pentru galicieni pe Bernabeu. Au plecat acasă cu 7 goluri primite, cu trei zile înainte ca Realul să o bată şi pe Roma în Uefa Champions League.

  • LIVE VIDEO | Real Madrid - Celta Vigo este în direct, sâmbătă de la ora 17:15 la Telekom Sport 1

Madridul nu mai are şanse reale la titlu în Spania şi a fost eliminată din toate celelalte competiţii. Zidane nu are deloc o misiune uşoară! Are la dispoziţie 11 meciuri pentru a reface moralul grupului şi a trage linie în privinţa reformei pe care se pregăteşte să o facă din vară. Pentru partida cu Celta de sâmbătă, Zizou nu va putea conta pe Dani Carvajal, Marcos Llorente, Lucas Vazquez, Casemiro şi Vinicius, în timp ce Bale şi Mariano s-au antrenat separat la revenirea francezului.

Celta are puţine indiponibilităţi, dar i se aplică perfect zicala ”una, dar grea”. Iago Aspas, cel mai bun jucător al galicienilor nu va putea evolua în acest meci. Partida în care Zidane revine pe banca tehnică a ”galacticilor” pentru o ”nouă eră” va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1 şi va fi arbitrată de Jose Munuera.

  • LIVE VIDEO | Real Madrid - Celta Vigo este în direct, sâmbătă de la ora 17:15 la Telekom Sport 1

În ultimele meciuri directe, Celta a fost surclasată de Real Madrid. Nu mai puţin de 18 goluri le-au dat madrilenii galicienilor în ultimele 5 meciuri directe. E drept, Celta a scos-o pe Real din Copa del Rey în 2017, după un 2-2 decisiv la Vigo.

Echipe probabile:

Real Madrid: Courtois (Navas) - Odriozola, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Modric, Valverde, Asensio, Isco - K. Benzema

Celta Vigo: Blanco - Mallo, Araujo, Costas, Junca - Mendez, Yokuslu, Lobotka, Boufal - Boudebuouz - Gomez

Transmisiuni La Liga la Telekom Sport 16-17 martie

Sâmbătă 16 martie

  • 14:00 La Liga: Huesca - Alaves (Telekom Sport 2)
  • 17:15 La Liga: Real Madrid - Celta Vigo (Telekom Sport 1)
  • 19:30 La Liga: Athletic Bilbao - Atletico Madrid (Telekom Sport 2)

Duminică 17 martie

  • 21:45 La Liga: Betis - FC Barcelona (Telekom Sport 2)

 Galerie foto

Afla mai multe despre: real madridzinedine zidane 

viewscnt
Articole similare