Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Chelsea 1-1. Tuchel îşi continuă parcursul fără înfrângere în faţa lui Zidane. Londonezii, prima şansă la calificarea în marea finală

VIDEO | Real Madrid - Chelsea 1-1. Tuchel îşi continuă parcursul fără înfrângere în faţa lui Zidane. Londonezii, prima şansă la calificarea în marea finalăgalerie foto
Comentarii

Real Madrid a primit vizita lui Chelsea în turul semifinalelor Ligii Campionilor. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, după golurile marcate de Pulisic în minutul 14 şi Benzema în minutul 29.

Real Madrid şi Chelsea s-au luptat pe o ploaie năpraznică în prima manşă a semifinalelor Champions League, iar londonezii s-au descurcat mult mai bine în startul partidei, atunci când atacantul german, Timo Werner, a ratat o ocazie uriaşă.

Excelentul Thibaut Courtois nu a mai avut cum să intervină în minutul 14 când oaspeţii au deschis scorul. Christian Pulisic s-a descurcat excelent în careul madrilenilor şi a devenit primul marcator american din istorie, în semifinalele ligii.

Campioana Spaniei a replicat prin Karim Benzema. Mai întâi, francezul a nimerit bara. Nu a mai ratat însă şapte minute mai târziu. A preluat senzaţional şi a trimis imparabil pentru Mendy.

Francezul a ajuns la 71 de goluri înscrise în Champions League şi l-a egalat pe Raul pe poziţia a patra în topul all time al marcatorilor. Real - Chelsea s-a încheiat 1 la 1, iar returul se va disputa miercurea viitoare. 

Rezumat Real Madrid - Chelsea


LIVE VIDEO | REAL MADRID - CHELSEA 1-1 (Benzema 29 - Pulisic 14)

Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Varane, Nacho, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - Vinicius,  Benzema
  • Chelsea: Mendy - Christensen, Thiago Silva, Rüdiger - Azpilicueta  Kanté, Jorginho, Chilwell - Pulisic, Werner, Mount

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 88. O lovitură de cap a lui Varane îl loveşte pe Chilwell şi trece puţin pe lângă poartă.

Min 88. Kroos trimite un şut bun de la distanţă, care este deviat în corner.

Min 50. Benzema încheie o cursă bună cu un şut ce trece peste.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 41. Werner îşi face nişte spaţiu în apropierea careului lui Real, dar şutul trimis de acesta trece pe lângă.

Min 32. Kroos trimite un şut de la distanţă, dar încercarea sa trece pe lângă.

Min 29. Gool Real Madrid! Benzema egalează cu un gol spectaculos.

Min 24. Chilwell trimite un şut slab, care trece pe lângă poartă.

Min 23. Bară Real Madrid!!! Benzema prinde un şut magnific de la distanţă, dar încercarea sa loveşte bara şi iese.

Min 14. Gool Chelsea!! Pulisic primeşte o pasă bună şi îşi păstrează calmul pentru a finaliza.

Min 10. Werner primeşte o pasă bună de la Pulisic, dar trimte în Courtois din doar câţiva metri.

Min 1. A început partida.


La câteva zile după haosul provocat de naşterea ideii de ”Superliga Europeană”, Real Madrid primeşte vizita formaţiei Chelsea, în manşa tur din semifinalele UEFA Champions League. Preşedintele UEFA, Aleksandar Ceferin, a promis sancţiuni împotriva celor douăsprezece cluburi implicate în crearea Super League, dar acestea ar putea fi diferite în funcţie de implicarea lor în proiect, informează lesoir.be, care citează Gazetta dello Sport.Şase cluburi din Anglia, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea, unul din Italia, Inter Milano, şi unul din Spania, Atletico Madrid, au renunţat oficial la Superliga europeană, la 48 de ore de la anunţul înfiinţării. AC Milan a dat un comunicat ambiguu, din care ar reieşi că şi gruparea "rossonerro" iese din proiect. Dintre fondatori, au mai rămas ferme trei grupări, Juventus, Real Madrid şi FC Barcelona.

”Noi vrem să vedem Real Madrid în viitorul sezon al UEFA Champions League. Preşedintele ştie ce simt, despre restul nu e cazul să vorbim. Vom juca o semifinală de Liga Campionilor şi trebuie să ne gândim la asta, acum. Este absurd să spui că Real Madrid nu va juca în viitorul sezon al competiţiei. Se vorbeşte prea mult despre asta” şi-a explicat poziţia, antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane, în conferinţa de presă din pre ziua meciului cu Chelsea.
 

  • LIVE VIDEO ONLINE Real Madrid - Chelsea, marţi, de la ora 22:00, la Telekom Sport 1 

Fără gol şi fără victorie în faţa lui Betis, madrilenii par să prioritizeze accesul în finala UEFA Champions League, una pe care tradiţia şi istoria, o arată pe gruparea blanco mai de fiecare dată, câştigătoare. De partea opusă, Chelsea, cu Thomas Tuchel pe bancă, pare montată pentru un traseu istoric.

Germanul a schimbat mult din faţa echipei de la începutul anului, iar presa spaniolă pare convinsă că pe Real Madrid o aşteaptă un duel mult mai dificil cu ”The Blues” decât cel din sferturile de finală, cu FC Liverpool.

”Am senzaţia că putem juca la un nivel înalt, meci de meci. Jucătorii mei sunt dispuşi să lupte împotriva oricărui adversar şi mai ales, sunt dispuşi să lupte împreună. Avem experienţă, am trăit meciuri foarte complicate şi credem că este un moment bun pentru noi să jucăm acest meci” a spus Tuchel, înainte de meci.

  • LIVE VIDEO ONLINE Real Madrid - Chelsea, marţi, de la ora 22:00, la Telekom Sport 1 

În acelaşi timp, tehnicianul german a confirmat că Mateo Kovacic nu va evolua în acest meci: ”Este absent, dar restul băieţilor sunt apţi. Jucăm împotriva celor mai bune echipe din Europa, iar până acum ne-am descurcat bine cu Liverpool, Atletico Madrid sau Tottenham. Acum, avem un adversar de un alt calibru” a preciza tehnicianul german, care a s-a declarat încrezător în arbitraj, deşi există suspiciuni din partea presei iberice că UEFA nu şi-ar dori ca Real Madrid să prindă finala după episodul ”Superliga”: ”Am încredere maximă în arbitraj. Avem nevoie de un arbitraj la cel mai înalt nivel şi cred că aşa o să fie. Nu o să fim avantajaţi, aceasta este o discuţie pur politică, departe de mine” a mărturisit Tuchel.

Pentru Real Madrid, una dintre armele surpriză ar putea fi Eden Hazard, fostul star de pe Stamford Bridge. Belgianul este recuperat şi face parte din lotul pentru acest meci: ”Îl simt pregătit. A jucat 15-20 de mine şi îl văd bine. Cel mai important e asta: că se simte bine. Va trage să joace şi sunt ferm convins că ne va ajuta foarte mult” a declarat Zinedine Zidane înainte de acest duel.

Francezul l-a convocat pe Hazard pentru duelul cu Chelsea, dar alături de el, pe lista jucătorilor chemaţi pentru prima manşă a semifinalelor, apar şi trei jucător tineri, formaţi în cantera: Miguel, Arribas şi Blanco. De cine se tem însă cel mai tare englezii? ”Cred că este unul dintre cei mai buni jucători din lume!” a avertizat fundaşul Rudiger, înainte de duelul direct cu Benzema, starul grupării de pe Santiago Bernabeu.

  • LIVE VIDEO ONLINE Real Madrid - Chelsea, marţi, de la ora 22:00, la Telekom Sport 1 

Real Madrid - Chelsea, prima manşă din semifinalele UEFA Champions League, va fi în direct la Telekom Sport 1, marţi, de la ora 22:00. Partida va fi acoperită înainte şi după finalul ei cu emisiuni speciale. Cele mai importante faze se văd în timp real pe site-ul www.telekomsport.ro.

Echipele probabile:

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Militao, Nacho, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Vinicius, Benzema
Absenţi: Sergio Ramos, Mendy, Vazquez, Valverde

Chelsea: Mendy - Christensen, Thiago Silva, Rudiger - Azpilicueta, Jorginho, Kante, Mount, Chilwell - Pulisic, Werner
Absenţi: Mateo Kovacic

 Galerie foto

Afla mai multe despre: real madridchelseauefa champions league 

viewscnt
Articole similare