Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid s-a impus la pas împotriva celor de la Espanyol Barcelona şi rămâne lider în La Liga

VIDEO | Real Madrid s-a impus la pas împotriva celor de la Espanyol Barcelona şi rămâne lider în La Liga

Real Madrid

Comentarii

Real Madrida a învins-o pe Espanyol Barcelona, scor 2-0 (1-0), într-o partidă din etapa a 15-a din La Liga. Golurile formaţiei lui Zinedine Zidane au fost marcate de francezii Raphael Varane (38`) şi Karim Benzema (79`).

VIDEO | Real Madrid - Espanyol 2-0 (Varane 38`, Benzema 79`)


Min. 79: GOOOLLL Real Madrid! Karim Benzema îşi răzbună toate ocaziile irosite şi pune capăt emoţiilor gazdelor.

Min. 38: GOOOLLL Real Madrid! Raphael Varane deschide scorul pentru madrileni, după o pasă primită de la Karim Benzema.


Echipele de start: 

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Kroos, Casemiro, Valverde - Rodrygo, Benzema, Jr. Vinicius.
Rezerve: Areola, Isco, Diaz, Jovic, Militao, Modric, Odriazola.
Antrenor: Zinedine Zidane.

Espanyol: D.Lopez - D. Lopez, Bernardo, Calero - Roca - Granero, Darder, Victor, Vila - Wu, Calleri
Rezerve: Pipa, Campuzano, Lozano, Marmol, Melendo, Pedrosa, Prieto.
Antrenor: Pablo Machin.


Fără Marco Asensio, Gareth Bale, Eden Hazard, Lucas Vazquez, Marcelo, Nacho şi James Rodriguez, gruparea blanco e în căutarea victoriei, chiar înainte de El Clasico, programat pe 18 decemebrie în direct la Telekom Sport. Aflată la egalitate de puncte cu marea rivală, FC Barcelona, Real Madrid are 4 victorii în ultimele 5 meciuri disputate în campionat, în timp ce adversara sa traversează o perioadă de adevărată criză.

Espanyol e doar pe locul 19 în campionat, semn că aventura europeană a ”Los Pericos” afectează parcursul formaţiei catalane în campionat. Doar două victorii au stârns catalanii în primele 15 runde din La Liga, la care se adaugă cele trei remize care fac zestrea de doar 9 puncte a formaţiei din Montjuic. Espanyol a câştigat un singur meci din ultimele 5 jucate în toate competiţiie, 6-0 cu Ludogorets în Europa League. La ultima vizită pe Bernabeu, catalanii au pierdut, scor 0-1. Ultimul rezultat pozitiv este un 2-2 înregistrat în decembrie 2012. Formaţia oaspete a partideid e sâmbătă nu a câştigat niciodată pe Santiago Bernabeu şi pare să aibă şanse reduse să o facă în acest weeken. De altfel, în ultimele 5 meciuri jucate pe terenul Realului, Los Pericos nu au marcat nici măacat o dată!

Real a remizat pe teren propriu în două din ultimele 5 meciuri jucate în faţa propriilor fani. A fost egalul cu PSG din UEFA Champions League şi remiza cu Betis din campionat. În actuala stagiune, din 7 meciuri, Real Madrid a câştigat 5 şi nu a pierdut niciodată. Los Blancos au încasat 6 goluri în partidele disputate pe Bernabeu, în timp ce Espanyol a marcat doar 5 goluri în ultimele 7 deplasări din La Liga. De la Espanyol vor lipsi Naldo, Sanchez şi Vargas, în timp ce Facundo Ferreyra este incert, dar probabil că va fi refăcut până la ora meciului direct.



Afla mai multe despre: real madridespanyollaliga 

viewscnt
Articole similare