Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci nebun cu 9 goluri pe ”Santiago Bernabeu”! Cristiano Ronaldo a marcat patru din ele!

VIDEO | Meci nebun cu 9 goluri pe ”Santiago Bernabeu”! Cristiano Ronaldo a marcat patru din ele!

Real Madrid

Comentarii

Meci cu nouă goluri pe Santiago Bernabeu! Real Madrid s-a impus cu 6-3 contra lui Girona. Cristiano Ronaldo a fost eroul meciului, marcând de patru ori!

Pentru Real Madrid au mai marcat Lucas Vasquez şi Gareth Bele, în timp ce Stuani (2) şi Juanpe au completat spectacolul de partea Gironei!

Real Madrid - Girona 6-3 (Ronaldo 11, 47, 64, 90+1, Lucas 59, Bale 86 / Stuani 29, 67, Juanpe 88)

Echipele de start:

Real Madrid (4-4-2): Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Lucas, Kovacic, Kroos, Asensio - Benzema, Ronaldo.
Girona (3-4-2-1): Bounou - Ramalho, Bernardo, Juanpe - Maffeo, Riera, Granell, Mojica - Portu, Garcia - Stuani.

Campioana Europei a avut un sezon slab şi nu prea mai are şanse la titlu, în condiţiile în care FC Barcelona este la 15 puncte distanţă. În campionat, doar locul secund poate fi un obiectiv pentru Zidane, dar Real Madrid trebuie să recupereze distanţa de 7 puncte faţă de Atletico Madrid. Până atunci, campioana Spaniei trebuie să treacă de un adversar incomod.

  • LIVE VIDEO | Real Madrid - Girona, de la 21:45, pe Telekom Sport 2

Deşi mulţi se aşteptau să se bată la retrogradare, Girona ocupă un meritat loc 7 şi se bate pentru un loc în Europa League. În tur, echipa pregătită de Pablo Machin a câştigat surprinzător în faţa lui Real Madrid, scor 2-1, astfel că jucătorii Gironei sunt optimişti şi pentru partida din această seară.

Casele de pariuri văd însă o singură câştigătoare, Real Madrid, care are o cotă la victorie de 1.20. De remarcat însă că Girona n-a primit niciun gol în ultimele 3 meciuri şi are tot atâtea victorii. Pentru o victorie, Girona are cotă 14.00.

LIVE VIDEO | Real Madrid - Girona, de la 21:45, pe Telekom Sport 2. Cele mai importante faze sunt video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: real madridgironaprimera 

viewscnt
Articole similare