Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Liverpool 3-1. VINI, vidi, vici. Gazdele se impun cu uşurinţă, graţie unei prestaţii de zile mari a lui Vinicius

VIDEO | Real Madrid - Liverpool 3-1. VINI, vidi, vici. Gazdele se impun cu uşurinţă, graţie unei prestaţii de zile mari a lui Vinicius

Fotbal

Comentarii

Real Madrid şi Liverpool au disputat primul tur al sferturilor Ligii Campionilor. Gazdele s-au impus cu scorul de 3-1, graţie 2 a goluri ale lui Vincius 27', 65' şi unul al lui Asensio 37'. Salah 51' a redus din diferenţă pentru ”cormorani”, însă absenţele din apărarea formaţiei de pe Merseyside au continuat să îşi spună cuvântul.

Real Madrid e favorită la calificarea în semifinalele Champions League, după ce a învins-o clar pe Liverpool. Kroos a inventat o pasă senzaţională, Vinicius a preluat superb dintre neexperimentaţii Kabak şi Phillips şi l-a învins pe Alisson. După nici zece minute, a greşit Alexander Arnold. Fundaşul a respins slab mingea, iar Asensio nu a refuzat cadoul şi a făcut 2 la 0. DUpă o primă repriză în care nu au şutat nici măcar o dată spre poartă, cormoranii au redus din diferenţă la şase minute după pauză. Mingea a ajuns cu noroc la Salah, iar egipteanul a marcat. Madrilenii nu s-au mulţumit cu avantajul fragil şi au luat din nou cu asalt poarta englezilor. Modric i-a pasat perfect lui Vinicius. Brazilianul a reuşit dubla şi a stabilit scorul final, Real Madrid - Liverpool 3 la 1. Returul se va disputa săptămâna viitoare. 


VIDEO Real Madrid - Liverpool 3-1 (Vinicius 27, 65, Asensio 37 - Salah 51)

Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois - Vázquez, Militão, Nacho, Mendy - Casemiro, Modrić, Kroos - Asensio, Vinícius, Benzema
  • Liverpool : Alisson - Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson - Fabinho, Wijnaldum, Keïta - Salah, Mané, Jota.

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 65. Goool Real Madrid!!! Vinicius reuşeşte dubla, graţie unei pase a lui Modirc.

Min 62. Ocazie pentru Real! O minge ajunge la Kroos, care o trimite o torpilă din afara careului, dar încercarea sa trece peste.

Min 51. Goool Liverpool!! Salah reduce din diferenţă după ce o minge ajunge la el cu noroc în careul ”los blanos”.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 37. Goool Real Madrid!! Asensio dublează avantajul galacticilor după ce trimite mingea peste Alisson şi apoi în poartă.

Min 32. O nouă ocazie pentru Vinicius! Brazilianul ajunge într-o poziţie bună, dar şutul său trece pe lângă.

Min 27. Goool Real Madrid!! Vinicius primeşte o pasă minunată de la Kroos, face o preluare perfectă şi trimite pe lângă Alisson.

Min 13. Prima ocazie îi aparţine Realului, după ce o lovitură de cap a lui vinicius a trecut puţin pe lângă poartă.

Min 1. A început partida.


Două dintre cele mai titrate formaţii din Liga Campionilor se întâlnesc în meci direct în faza sferturilor de finală ale competiţiei. Formaţia antrenată de Zidane este de departe echipa cu cele mai multe trofee de Liga Campionilor câştigate în istorie (13). Cele două echipe s-au mai întânit de 6 ori în meci direct, fiecare formaţie având 3 victorii.

Formaţia din capitala Spaniei vine după 9 victorii în ultimele 11 jocuri în toate competiţiile. În 2018, cele două echipe s-au întâlnit în finală, iar Real s-a impus cu 3-1. Real a câştigat 8 din cele 13 meciuri jucate în dublă manşă în faţa unor formaţii din Anglia. Real Madrid a câştigat 5 din ultimele 6 meciuri din Liga Campionilor.

Liverpool este într-o revenire de formă în campionat după un 3-0 etapa trecută pe terenul celor de la Arsenal. Campioana Premier League a câştigat 15 din ultimele 23 de jocuri în Europa însă s-a impus în numai două meciuri din ultimele 12 partide jucate în faţa unor formaţii din Spania. În schimb, a pierdut 8 meciuri din cele 12 jucate. Liverpool a câştigat 4 din ultimele 6 meciuri din Liga Campionilor.

Partida va începe de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1.

Echipe probabile:

Real Madrid | Courtois; Varane, Militao, Nacho; Vazquez, Modric, Casemiro, Kroos, Mendy; Vinicius, Benzema

Liverpool | Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga campionilor 

viewscnt
Articole similare