Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid a câştigat a treia Ligă la rând! Gol de pe altă planetă marcat de Bale! Liverpool, îngropată de gafele lui Karius

VIDEO | Real Madrid a câştigat a treia Ligă la rând! Gol de pe altă planetă marcat de Bale! Liverpool, îngropată de gafele lui Kariusgalerie foto
Comentarii

Real Madrid continuă să scrie istorie în Liga Campionilor. ”Galacticii” au câştigat cu 3-1 meciul cu Liverpool şi au obţinut pentru a treia oară consecutiv trofeul UEFA Champions League. Trei finale, trei victorii imense pentru madrileni. A 13-a Ligă din istoria lui Real Madrid. Ce echipă, ce performanţă!

Chiar dacă nu a fost pe tabelă, Real a marcat primul gol la jumătatea primei reprize, atunci când Salah s-a accidentat. Liverpool şi-a pierdut omul pe care îşi clădise toate speranţele, iar finala s-a complicat teribil.

Golurile adevărate au întârziat până în minutul 51, atunci când Karius a gafat într-un mod absolut incredibil. Portarul ”cormoranilor” a vrut să repună rapid mingea în joc, dar a trimis fix în piciorul lui Benzema. Balonul s-a scurs în poartă şi Real a marcat pentru 1-0.

Doar patru minute a ţinut avantajul madrilenilor. Mane a împins în poartă mingea recentrată de Lovren, iar Liverpool a reuşit să restabilească rapid egalitatea. Zidane mută însă câştigător. Îl scoate pe Isco, în minutul 62, iar în locul său îl trimite pe Bale. Galezul urmează să facă diferenţa în doar două minute.

Centrarea lui Marcelo părea una mult prea în spate, dar Bale a perfecţionat foarfeca lui Ronaldo de la Torino şi îl învinge pe Karius cu o execuţie de pe altă planetă. 2-1 pentru Real Madrid şi e linişte în galeria lui Liverpool.

Pe final, ca totul să fie perfect pentru Real şi de coşmar pentru Liverpool, tabela s-a modificat din nou. Bale şutează de la peste 25 de metri, Karius are cea mai proastă zi din carieră şi scapă mingea în poartă. E 3-1 şi visele se spulberă pentru Liverpool. E gata totul.

Ultimul fluier al lui Mazici o surprinde pe Real cu a treia Ligă a Campionilor la rând cucerită. Băieţii în roşu, cei veniţi din Liverpool, au puterea, cu lacrimi în ochi, să-l aplaude pe Karius. Portarul adus de Klopp şi-a ucis echipa cu două gafe teribile care îl vor urmări pentru totdeauna.

VIDEO | REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1 (Benzema 51, Bale 64, 84 / Mane 55)

ECHIPELE DE START

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrici, Casemiro, Kroos - Isco - Benzema, Ronaldo
Antrenor: Zinedine Zidane

Liverpool: Karius - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Milner - Mane, Firmino, Salah
Antrenor: Jurgen Klopp


Min. 90+3: Final.

Min. 84: GOOOL REAL MADRID! Karius îşi îngroapă echipa. Portarul lui Liverpool scapă în poartă şutul lui Bale.

Min. 82: O nouă ocazie pentru Real! Execuţia lui Benzema e parată de Karius.

Min. 74: Şansă mare pentru Real. Robertson îl blochează în ultima clipă pe Ronaldo.

Min. 70: BARĂ LIVERPOOL! Şutul lui Mane întâlneşte bara dreaptă a porţii lui Navas.

Min. 64: GOOOL REAL MADRID! Execuţie MAGNIFICĂ a lui Bale! Foarfecă uriaşă şi Real are 2-1.

Min. 61: Şutul lui Isco e respins în corner de Karius.

Min. 55: GOOOL LIVERPOOL! Mane restabileşte egalitatea.

Min. 51: GOOOL REAL! Karius gafează într-un mod absolut incredibil. Real Madrid conduce cu 1-0, după un gol neaşteptat marcat de Benzema.

Min. 48: RATARE MONUMENTALĂ! Isco trimite în transversală, după o gafă teribilă în apărarea lui Liverpool.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+3: Pauză la Kiev.

Min. 45+3: Şansă bună pentru Real. Şutul lui Benzema trece pe lângă poarta lui Karius.

Min. 45: Trei minute suplimentare.

Min. 43: GOL ANULAT REAL! Reuşita lui Benzema este anulată, după un ofsaid la Cristiano Ronaldo.

Min. 35: Meciul este din nou oprit. S-a accidentat şi Carvajal. Va fi înlocuit cu Nacho.

Min. 30: Veste proastă pentru Liverpool. Salah s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Lallana.

Min. 23: ŞANSĂ URIAŞĂ PENTRU LIVERPOOL! Navas apără şutul foarte bun trimis de Arnold.

Min. 15: Prima şansă pentru Real. Şutul lui Cristiano Ronaldo trece peste poarta lui Karius.

Min. 14: ”Cormoranii” pun tot mai multă presiune pe Real. Panică în defensiva madrilenilor.

Min. 9: Liverpool este echipa mai periculoasă în primele minute ale finalei de la Kiev. 

Min. 3: Început excelent de partidă. Livperpool are prima şansă, dar Varane intervine excelent în faţa lui Mane

Min. 1: A început meciul.

Ronaldo şi Sahal, duel şi la vestiar. Ce priviri i-a aruncat portughezul

Dua Lipa şi Sean Paul, show înainte de startul finalei UCL

Un sfert de oră până la Real - Liverpool

Fanii lui Real şi Liverpool îşi ocupă locurile în Stadionul Olimpic din Kiev

UPDATE | 20:15. Cu o oră şi 30 de minute înainte de fluierul de start, Real şi Liverpool au ajuns la stadion.

UPDATE | Atmosferă fabuloasă la Kiev. Fanii celor două echipe fac show în oraş.

Vlad Enăchescu vine cu cele mai proaspete informaţii de la Kiev, înainte de finala dintre Real şi Liverpool.

Vlad Enachescu vine cu cele mai proaspete informatii de la Kiev, inainte de marea finala dintre Real Madrid si Liverpool. Totul se decide, de la 21:45, la Telekom Sport 1

Publicată de Telekom Sport Romania pe 26 Mai 2018

UPDATE | Stewarzii au ajuns deja la stadion şi primesc ultimele indicaţii înainte de a pătrunde în stadion.

UPDATE |  Alertă cu bombă în Kiev, cu doar câteva ore înainte de finală! Din fericire, alarma s-a dovedit a fi una falsă. Cinci staţii de metrou au fost închise iniţial, dar totul a revenit rapid în ormal

“Staţiile au fost verificate şi sunt deschise. Nu s-au găsit dispozitive explozive”, se arată pe pagina de Facebook a metroului din Kiev, potrivit sputniknews.com.

Staţiile care au fost închise după alerta cu bombă au fost Dnipro, Hidropark, Livoberejna, Arsenalna şi Heroic Dnipra.

Alerta a fost semnalată în urmă cu câteva ore, poliţia din Kiev precizând că la ora 13.20 un bărbat a sunat şi a spus că cinci staţii de metrou vor fi distruse prin explozii.

 

UPDATE | Au mai rămas şapte ore până la startul finalei Champions League, momentl perfect să vedem cel mai amuzant moment al conferinţei ţinută de Jurgen Klopp

UPDATE | Vlad Enăchescu şi Emil Grădinescu sunt la Kiev. sunt gata pentru finala Champions League şi ne oferă ultimele detalii înainte de meci.

UPDATE | Aşa vor arăta cele două finaliste Champions League diseară.

UPDATE | Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, spune că nu există o favorită în finala de la Kiev. "Nu suntem favoriţi. Nici noi, nici Liverpool. Este 50-50, ca în toate finalele. Nu vă faceţi griji, nici în vestiar nu ne considerăm favoriţi", a declarat Zidane, la conferinţa de presă premergătoare marii finale.

UPDATE | Tehnicianul Jurgen Klopp nu consideră o surpriză faptul că echipa sa Liverpool a ajuns în finala Ligii Campionilor, fiind de părere că gruparea engleză a realizat şi poate realiza în continuare lucruri măreţe. "Nimeni nu se aştepta ca noi să fim aici, dar suntem pentru că suntem Liverpool. Acest club are în ADN-ul său ceea ce poate duce la lucruri măreţe. Sunt destul de sigur că în secundele dinaintea meciului Real Madrid va fi mai încrezătoarea decât noi, dar meciul nu se termină în acele secunde, doar începe. Sunt fericit să fiu aici, cu acest grup de jucători. Ei au luptat încredibil de greu ca să fie aici. Merită şi sunt mândru cu adevărat", a declarat Klopp, în cadrul conferinţei de presă.

UPDATE | E deja atmosferă de sărbătoare la Kiev. Cum au fost aşteptaţi "galacticii" şi "cormoranii" înainte de meciul de sâmbătă seară.

UPDATE | A mai rămas o singură zi până la marea finală UEFA Champions League. Lotul lui Liverpool a ajuns la Kiev şi a avut parte de o primire specială.

Liverpool a ajuns la Kiev, iar Klopp şi jucătorii săi au fost primiţi cum se cuvine :) Finala Champions League, Real Madrid - Liverpool, e live pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 21:45

Posted by Telekom Sport Romania on Thursday, May 24, 2018

UPDATE |  Galacticii trag tare pentru a fi în cea mai bună formă la ora finalei cu Liverpool. Şi Ronaldo nu sare niciodată peste ziua de picioare :)

UPDATE | Zidane, gata de marea finală Champions League. A treia în tot atâtea sezoane ca antrenor al Realului :). ”Avem şi întotdeauna vom avea acelaşi entuziasm, aceeaşi determinare şi aceeaşi dorinţă. Nimeni nu ne poate spune că avem mai puţină foame de succes faţă de alţii". Aici ai declaraţia francezului


A 26-a finală din momentul în care Cupa Campionilor Europeni a devenit Liga Campionilor le pune faţă în faţă pe Real Madrid şi Liverpool. Atât ”galacticii”, cât şi ”cormoranii” sunt obişnuiţi să joace cu cel mai râvnit trofeu intercluburi din lume. Real Madrid va bifa a 16-a finală din istorie şi a treia consecutivă, în timp ce Liverpool e la al 8-lea ultim act din Liga Campionilor.

Lovren, mesaj ameninţător pentru Cristiano Ronaldo: ”Sunt gata să fac orice ca să-l opresc”

PE CINE AU LĂSAT ACASĂ

Imediat după ce au ieşit din grupe, Real şi Liverpool au jucat adevărate finale în fazele eliminatorii. Trupa lui Zidane s-a ciocnit de PSG, Juventus şi Bayern Munchen, în timp ce elevii lui Klopp au avut meciuri infernale cu Porto, Manchester City şi AS Roma.

Klopp, declaraţie spumoasă înainte de finala UCL: ”Mă bucur că nu-l marchez eu pe Zidane”

Partida se va disputa pe Stadionul Olimpic din Kiev, arenă cu o capacitate de 63.000 de locuri, iar fanii celor două grupări anunţă un spectacol total în tribune. 17.000 de bilete vor avea galeriile lui Real şi Liverpool. Cel mai ieftin bilet pentru finala de la Kiev a costat 70 de euro, în timp ce tichetul cel mai scump s-a vândut cu 450 de euro.

Real Madrid - Liverpool se joacă sâmbătă, 26 mai 2018, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 1. Golurile şi cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: real madridliverpoolliga campionilorreal liverpool,  

viewscnt
Articole similare