Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Manchester City 1-2. Gabriel Jesus şi De Bruyne au "răsturnat" golul lui Isco. "Cetăţenii" au ratat ocazii monumentale, totul se decide pe Etihad!

VIDEO | Real Madrid - Manchester City 1-2. Gabriel Jesus şi De Bruyne au "răsturnat" golul lui Isco. "Cetăţenii" au ratat ocazii monumentale, totul se decide pe Etihad!
Comentarii

Manchester City a învins pe "Bernabeu", cu 2-1. "Cetăţenii" au întors Realul lui Zidane, după ce Isco a deschis scorul. Gabriel Jesus şi De Bruyne au marcat pentru trupa lui Pep Guardiola. Totul se va decide pe Etihad Stadium, peste trei săptămâni.

Real Madrid este foarte aproape să îşi ia adio de la Champions League încă din faza optimilor. City a început mai bine pe Santiago Bernabeu, iar Gabriel Jesus a fost blocat de Courtois. Replica a venit repede, dar Benzema şi Vinicius nu au putut modifica tabelă. Jesus şi-a mai creat o ocazie mare şi în finalul reprizei, dar apărătorii madrileni au respins de pe linia porţii. Echipa lui Zidane a marcat prima, după o oră de joc.

Vinicius l-a servit excelent pe Isco, iar mijlocaşul spaniol a înscris primul său gol în Champions League după un an şi jumătate. City a întors rezultatul în ultimul sfert de oră. Gabriel Jesus l-a păcălit pe Ramos şi a restabilit egalitatea. Apoi, Carvajal l-a faultat în careu pe Sterling, iar cetăţenii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri. De Bruyne a stabilit scorul final, dar rezultatul nu  este singurul minus pentru madrileni. Zidane l-a pierdut şi pe Ramos, care a fost eliminat direct, pentru un fault din postură de ultim apărător.

LIVE VIDEO | Real Madrid - Manchester City 1-2 (Isco 60 / G. Jesus 72, De Bruyne 83)

Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Ramos, Varane, Mendy - Modric, Casemiro, Valverde - Vinicius Jr, Benzema, Isco
  • Rezerve: Areola - Militao, Kroos, Bale, Marcelo, Lucas Vazquez, Jovic
  • Manchester City: Ederson - Walker, Laporte, Otamendi, Mendy - Gundogan, Rodri, De Bruyne - B. Silva, G. Jesus, Mahrez
  • Rezerve: Bravo - Sterling, Aguero, Silvo, Fernandinho, Cancelo, Foden

Min. 90+3: Final de meci. Returul e peste trei săptămâni, la Manchester.


Min. 86: Ramos e eliminat! Căpitanul Realului îl faulteză pe Gabriel Jesus din postura de ultim apărător, iar Mahrez trage în braţele lui Courtois.


Min. 83: GOOOOOOOOOOLLLLLLLLL CITY! Sterling obţine penalty, De Bruyne transformă cu siguranţă! "Cetăţenii" întorc scorul pe "Bernabeu".


Min. 78: GOOOOOOOOOLLLLLLLLL CITY! Gabriel Jesus înscrie cu capul, după o centare venită din stânga, de lângă Sergio Ramos.


Min. 60: GOOOOOOOOOOLLLLL REAL MADRID! După ce City a ratat ocazii uriaşe, Isco a lovit şi a deschis scorul, după o pasă a lui Vinicius.


Min. 50: Ocazie uriaşă City! De Bruyne a plecat în sprint pe contraatac spre poarta lui Courtois, i-a pasat lui Mahrez, care a încercat să plaseze mingea elegant, dar balonul a trecut pe lângă poartă.


Min. 46: A început repriza a doua.


Min. 45+3: Final de primă repriză.


Min. 45+2: Ocazie monumentală! După o centrare a lui De Bruyne, Courtois a ieşit şi a respins, doar până la Gabriel Jesus, care a tras, dar Ramos a respins mingea de pe linai porţii. City putea intra în avantaj la cabine.


Min. 30: Ocazie uriaşă Real Madrid! Mendy îi pune pe cap o centrare perfectă lui Benzema, care reia, dar Ederson a intervenit excelent. Apoi, la respingere, Vinicius a ratat inexplicabil, singur cu poarta goală.


Min. 28: Ocazie City! Mendy a centrat în careu pentru Mahrez, care i-a aşezat perfect mingea pentru şut lui De Bruyne, care a tras defectuos, mult pe lângă poarta lui Courtouis.


Min. 20: Ocazie uriaşă City! După o perioadă de dominare categorică a Realului, Gabriel Jesus a intrat în careul "galacticilor", l-a întors pe Varane şi a tras, dar Courtois a respins foarte bine.


Min. 1: A început meciul!


20:56 Avem echipele de start!


Unul dintre cele mai tari dueluri din optimile de finală UEFA Champions League este un meci între locul doi din LaLiga şi locul doi din Premier League, pentru că Real a pierdut poziţia de lider în Spania în urma înfrângerii, 0-1, cu Levante. 

Veştile proaste au continuat pentru Zidane după înfrângerea cu Levante. Eden Hazard s-a accidentat, din nou şi există posibilitatea reală ca starul belgian să nu mai joace în acest sezon pentru gruparea Los Blancos. De cealaltă parte, Pep Guardiola nu este sigur că îl va putea folosi pe Raheem Sterling. De asemenea, Leroy Sane este aproape de revenire după accidentarea din luna august, însă nu va fi titular pe "Santiago Bernabeu". 

Faţă de ultimul meci în campionat, Fede Valverde şi Ferland Mendy vor reveni în primul "11" al lui Real Madrid, în timp ce la City este posibil să revină Fernandinho, după ce a fost suspendat în ultima partidă din grupe. 

Cele două echipe nu au mai simţit de mult timp "gustul" înfrângerii în această competiţie. City are şapte meciuri fără înfrângere, în timp ce Realul este invincibilă de cinci partide. 

LIVE VIDEO | Real Madrid - Manchester Cirty, miercuri, 22:00, Telekom Sport 1. ECHIPELE PROBABILE

Real Madrid (4-3-3): Courtois - Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Isco
Absenţi: Hazard, Asensio
Antrenor: Zinedine Zidane

Manchester City (4-3-3): Ederson - Walker, Fernandinho, Laporte, Mendy - De Bruyne, Rodri, David Silva - Bernardo Silva, Aguero, Sterling
Antrenor: Pep Guardiola

Afla mai multe despre: manchester cityreal madriduefa champions league 

viewscnt
Articole similare