Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Sevilla 2-1. Binecuvântare, numele tău e Casemiro

VIDEO | Real Madrid - Sevilla 2-1. Binecuvântare, numele tău e Casemiro

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a învins-o pe FC Sevilla cu scorul de 2-1. Brazilianul Casemiro a marcat o dublă pentru gruparea blanco

Brazilianul Casemiro a reuşit prima sa dublă din carieră şi a adus o victorie extrem de muncită Realului, în partida derby cu FC Sevilla. Brazilianul a deschis scorul pentru Real Madrid în minutul 58 şi tot el a adus în avantaj gruparea blanco în minutul 69, după ce De Jong egalase la unu.

Sevilla a avut un gol anulat la scorul de 0-0.

  • LIVE | Real Madrid - Sevilla 2-1 (Casemiro 58, 69/ De Jong 65)

Min 69. Goool Real Madrid. Acelaşi Casemiro face ”dubla” după ce finalizează simplu din interiorul careului, printr-o lovitură de cap. Brazilianul reuşeşte prima dublă din cariera sa

Min 64. Gool Sevilla! Luuk de Jong reuşeşte să restabilească egalitatea

Min 58. Goool Real Madrid! Jovic pasează cu călcâiul, iar Casemiro finalizează superb


Echipele de start:

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Militao, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Jovic, Lucas Vazquez
Rezerve: Areola, Isco, Benzema, Brahim Diaz, Nacho, Mendy, Junior Vinicius.
Antrenor: Zinedine Zidane

Sevilla: Vaclik - Reguilon, Diego Carlos, Kounde, Navas - Fernando, Banega, Gudelj - Vazquez, L. de Joong, El Haddadi.
Rezerve: Bono, Carrico, Nolito, En Nesyri, Escudero, Rony Lopes, O.Torres.
Antrenor: Julen Lopetegui.


Real Madrid revine în Spania după ce a câştigat Supercupa Europei şi primeşte acasă vizita formaţiei FC Sevilla, echipă antrenată de Julen Lopetegui, fostul tehnician al madrilenilor.

MARCA anunţă că Sergio Ramos, căpitanul madrilenilor, fotbalist născut şi crescut de FC Sevilla nu va intra în lotul de jucători convocaţi de Zinedine Zidane pentru acest meci. Cu toate că Ramos este refăcut complet, staff-ul medical al madrilenilor a decis să rişte astfel că Zinedine Zidane nu va miza pe serviciile sale pentru acest duel. ”Ştim care este caracterul său. Este un exemplu, este un lider, un jucător extrem de important pentru noi. El vrea să joace mereu” a subliniat şi Zidane în conferinţa de presă dinaintea meciului.

De la Real Madrid vor mai lipsit Eden Hazard, Marco Asensio şi Federico Valverde, ultimul dintre ei suspendat după ce a încasat un cartonaş roşu în Supercupa Spaniei disputată la Jeddah. Sevilla nu va putea conta pe serviciile lui Lucas Ocampos, accidentat. În schimb, în lot intră noua achiziţie En Neisriy.

  • LIVE VIDEO | Real Madrid - Sevilla la Telekom Sport 1. AICI vezi meciul în direct

Înainte de acest meci, Real Madrid este pe primul loc în La Liga, la egalitate de puncte cu FC Barcelona. Sevilla lui Julen Lopetegui are 5 puncte în spatele celor două forţe ale campionatului din Spania. În septembrie, Real Madrid s-a impus cu scorul de 1-0, iar în ultimul meci direct disputat pe Estadio Santiago Bernabeu, Los Merengues s-au impus cu scorul de 2-0.

Sevilla a bătut-o ultima dată pe Real în meci direct din La Liga, în septembrie 2018, pe Estadio Sanchez Pizjuan, scor 3-0. În 2017, andaluzii au pierdut categoric pe Bernabeu, 0-5.

Afla mai multe despre: real madridsevilla,  

viewscnt
Articole similare