Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Meci nebun la Rennes! CFR Cluj a câştigat la finalul unui joc cu trei eliminări şi un penalty

VIDEO Meci nebun la Rennes! CFR Cluj a câştigat la finalul unui joc cu trei eliminări şi un penalty galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat cu scorul de 1-0 pe terenul lui Rennes, la capătul unui meci în care gazdele au primit două cartonaşe roşii şi au ratat un penalty. Echipa lui Dan Petrescu a terminat şi ea partida cu un jucător eliminat, dar a făcut şase puncte şi e pe locul 2 în grupa E din Europa League, în spatele lui Celtic, care are şapte puncte. Poziţia a treia e ocupată de Lazio, cu trei puncte, iar a patra de Rennes, cu un punct.

VIDEO | Rennes - CFR Cluj 0-1 (Deac 9')
Eliminaţi: E. Mendy 5', Camavinga 46' / Susic 82'
Penalty ratat: M. Niang 28'

Final

Min. 90: Ocazie mare, Rennes! Siebatcheu trage peste poarta lui Arlauskis, iar partida s-a prelungit cu minim cinci minute.

Min. 82: Susic primeşte al doilea cartonaş galben şi este eliminat!

Min. 65: Ratare imensă a francezilor! CFR Cluj tremură după şutul lui Hunou.

Min. 48: Deac trage peste poartă din lovitură liberă. Mijlocaşul CFR-ului a ales să tragă din nou pe colţul portarului, la fel ca la faza golului, însă de această dată nu a prins poarta.

Min. 46: Cartonaş roşu! Rennes rămâne în nouă! Eduardo Camavinga este eliminat şi el, după un fault din postura de ultim apărător asupra lui Omrani.

Min. 45: Prima repriză se prelungeşte cu minim trei minute.

Min. 38: Djokovic continuă seria de ratări. Croatul e blocat de Bonet.

Min. 33: Boli, aproape să facă 2-0 pentru CFR.

Min. 28: Şansă mare pentru CFR Cluj! Niang trage pe lângă poarta lui Arlauskis.

Min. 26: Penalty pentru Rennes! Boli l-a falutat în careu pe Hunou.

Min. 24: Ratare mare a lui Deac, foarte aproape de dublă.

Min. 22: Ocazie uriaşă pentru CFR a lui Djokovic! 

Min. 19: Rennes încearcă să revină în joc. Şut pe lângă poartă al lui Bourigeaud.

Min. 9: GOOOL CFR Cluj!!! Deac marchează din lovitură liberă! 

Min. 8: În poartă intră portarul de 16 ani al lui Rennes, Bonet. El îl înlocuieşte pe Del Castillo.

Min. 5: Portarul Mendy este eliminat după un fault la Traore!

Min. 4: Primul şut pe poartă le aparţine francezilor. Arlauskis reţine balonul expediat de Niang.

Min. 1: A început meciul

Echipele de start:

Rennes: Mendy - Traore, Gnagnon, Morel, Maouassa - Raphinha, Camavinga, Borigeaud, Del Castillo - Niang(c), Hunou
CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Burcă, Boli, Camora(c) - Bordeianu, Djokovic, Culio, Deac - Traore, Omrani 


Cu trei puncte după primele două runde, CFR Cluj merge în Franţa cu speranţa că poate produce o nouă surpriză. Rennes are un singur punct după remiza de pe teren propriu cu Celtic. Pentru francezi a urmat o înfrângere pe terenul lui Lazio, echipa pe care CFR Cluj a învins-o chiar la debutul în UEFA Europa League.

Rennes a pierdut patru din ultimele 5 meciuri disputate în toate competiţiile. Pe 29 septembrie, francezii au remizat, 1-1 cu Olympique Marseille, singurul detaliu pozitiv din ultima lună pentru formaţia ”roş-neagră”. CFR merge în Franţa după victoria din derby-ul cu U Craiova, scor 2-0.

Rennes - CFR Cluj , joi de la ora 22:00 la Telekom Sport 1. Cine este Rennes, adversara campioanei României

Les Rogues et Noir este un club înfiinţat pe 10 martie 1901, adică în urmă cu 118 ani. Gruparea franceză îşi joacă meciurile de pe teren propriu pe Roazhon Park, o arenă cu 29.778 de locuri. Pe banca francezilor se află Julien Stephen, un tehnician foarte tânăr, lipsit de experienţă, care a pregătit-o înainte de Rennes B, formaţia secundă a clubului.

157.40 de milioane este cota de piaţă a formaţiei franceze conform site-ului transfermarkt.com. Eduardo Camavinga este cel mai bine cotat fotbalist din lotul francezilor, cu o cotă de piaţă de 20 milioane de euro. Benjamin Bourigeaud şi Raphinha sunt următorii clasaţi cu cote de 15, respectiv 14 milioane de euro.

Camavinga este şi cel mai tânăr jucător al formaţiei Rennes. Este născut pe 10 noiembrie 2002, iar la 16 ani deja se scrie despre interesul unor cluburi mari din Europa, precum Paris Saint Germain, Real Madrid sau Manchester United.

Rennes - CFR Cluj , joi de la ora 22:00 la Telekom Sport 1. Eşec pentru francezi în campionat, după un meci de 5 goluri

Rennes a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa AS Monaco, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Franţei. Pentru Rennes urmează confruntarea de joi cu CFR Cluj, din Liga Europa.

La confruntarea din Ligue 1, au marcat Ben Yedder ‘3, ‘90+2 şi Slimani ’57 pentru Monaco, respectiv Maouassa ’12 şi Hunou ’49 pentru Rennes. Rennes a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa AS Monaco, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Franţei. 

La confruntarea din Ligue 1, au marcat Ben Yedder ‘3, ‘90+2 şi Slimani ’57 pentru Monaco, respectiv Maouassa ’12 şi Hunou ’49 pentru Rennes.

Rennes - CFR Cluj , joi de la ora 22:00 la Telekom Sport 1. Ne arbitrează un rus!

”Din informaţiile pe care le avem, Rennes este o echipă extrem de puternică, cu jucători foarte valoroşi. Mergem să ne jucăm şansa şi să obţionem punct sau puncte. La Celtic, când am avut masa oficială cu cei de acolo, ne povesteau că au avut un meci destul de greu şi că este o echipă extrem de puternică pe teren propriu. Ştim că în acest început de sezon a învins şi pe PSG. Sunrtem conştienţi că nu va fi un meci uşor, dar sperăm că Dan şi băieţii vor face din nou un meci marec şi să obţinem puncte care să ne ţină în cursa pentru calificare. Am doborât deja, să spunem aşa, multe recorduri sau multe meciuri în care am plecat cu şansa a doua. Am reuşit să obţinem victoriile şi sperăm să reuşim din nou un meci mare şi o surpriză” a declarat managerul sportiv, Bogdan Mara la plecarea din România a CFR-ului

Meciul programat joi, de la ora 22.00, în etapa a treia a grupei E a Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, cu Aleksei Eskov la centru. Acesta va fi ajutat de asistenţii săi, Dmitri Mosyakin şi Valeri Danchenko. Rezervă va fi un alt arbitru rus, Vladislav Bezborodov. Partida dintre Rennes şi CFR Cluj este a treia pentru campioana României în grupele competiţiei.

  • LIVE VIDEO Rennes - CFR Cluj, joi de la ora 22:00 la Telekom Sport 1

În primele două jocuri, echipa lui Dan Petrescu a câştigat cu Lazio şi a fost învinsă de Celtic. Prima confruntare a fost condusă de o brigadă din Polonia, iar a doua a fost încredinţată uneia din Germania.

CFR Cluj joacă pe terenul formaţiei Rennes din Franţa. Partida se vede în direct pe Telekom Sport 1 şi în format live video pe site-ul www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cfr clujeuropa leaguerennes-cfr cluj 

viewscnt
Articole similare