Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Roma - Liverpool 4-2. Cât de aproape au fost italienii de o nouă ”remontada”! Cormoranii au finala cu Real, pe 26 mai

VIDEO | Roma - Liverpool 4-2. Cât de aproape au fost italienii de o nouă ”remontada”! Cormoranii au finala cu Real, pe 26 maigalerie foto
Comentarii

AS Roma a reuşit să câştige cea de-a doua manşă cu Liverpool, 4-2, însă ”cormoranii” merg în finala de la Kiev, cu Real Madrid, programată pe 26 mai.

7-6 în favoarea ”cormoranilor” a fost bilanţul celor două meciuri. Nainggolan a fost şi înger şi demon penru romani la returul de pe Olimpico. Din cauza lui, Liverpool a reuşit să deschidă scorul în minutul 9, ceea ce a dat peste cap toată tactica gândită de Eusebio Di Francesco. Autogolul de cascadorii râsului al lui Milner a readus speranţele pentru italieni, dar Wijnaldum, în minutul 26, le-a spulberat din nou! 

A doua parte a meciului a fost controlată în totalitate de AS Roma, care a reuşit să marcheze de trei ori prin Nainggolan (2) şi Dzeko. Italienii au avut şi două lovituri de pedeapsă neacordate de arbitru (DETALII AICI). Mai jos ai întreaga desfăşurare a meciului + cele 6 goluri.

AS Roma - Liverpool 4-2 (Milner 15 aut., Dzeko 52, Nainggolan 86, 90+3 pen. / Mane 9, Wijnaldum 26)

Echipele de start:

  • Roma (4-3-3): Alisson - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Pellegrini, De Rossi, Nainggolan - Schick, Dzeko, El Shaarawy.
  • Liverpool (4-3-3): Karius - Alexander-Arnold - Lovren, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Milner - Salah, Firmino, Mane.

Min 90+3. GOOOOOL AS ROMA!!! Nainggolan marchează de la 11 metri. Romanii mai aveau nevoie de un gol să ducă meciul în prelungiri. Arbitrul fluieră finalul meciului, imediat după al 4-lea gol al Romei.

Min 86. GOOOOOOL AS ROMA!!! Nainggolan prinde un şut fabulos!

Min 62. Roma are penlaty clar!

Min. 52. GOOOOOOL AS ROMA!! Dzeko restabileşte egalitatea!

PAUZĂ pe Olimpico

Min 34. Bară Roma!

Min 26. GOOOOOOL LIVEPOOOL!!! Wijnaldum face 2-1

Min 25. Ocazie imensă ratată de Liverpool!

Min 15. GOOOOOOL AS ROMA!!! ”Cormoranii” îşi bagă singuri mingea în poartă..

Min 9. GOOOOOOL LIVERPOOL!!! Nainggolan comite o greşeală imensă care o pune pe Liverpool pe contraatac, iar Mane nu ratează o astfel de şansă!

Min 6. Florenzi trimite o bombă de la 35 de metri!

Min 5. Aşa cum era de aşteptat, AS Roma controlează partida.

Min. 1. A început meciul

UPDATE Conform presei din Anglia, fanii lui Liverpool ar putea fi ţinuţi pe stadion până la 1 dimineaţa, după meci, pentru evitarea oricărui indicent.


UPDATE E atmosferă de meci mare în Roma, acolo unde fanii lui Liverpool au ajuns încă de ieri şi au fost aşteptaţi de un număr impresionant de poliţişti. Incidentele de la partida tur au pus în gardă forţele de ordine care tratează meciul ca pe unul de risc maxim. Peste 1200 de poliţişti sunt pe străzile oraşului pentru a se asigura că totul va decurge fără probleme.

 


LIVE VIDEO | ROMA - LIVERPOOL

După 5-2 pentru Liverpool în partida tur, lumea fotbalului se întreabă de câte minuni mai este capabilă AS Roma în acest sezon de Liga Campionilor. Tot cu un handicap de trei goluri au pornit Nainggolan şi compania şi în dubla cu Barcelona, când au remontat un 1-4 primit pe Camp Nou.

La 5-0, pe Anfield, situaţia era clară. Liverpool era în finală şi AS Roma ar fi trebuit salvată de un prosop aruncat de pe margine. Numai că italienii s-au salvat cu două goluri pe final, iar ”cormoranii”, surprinzător, parcă au închis cu amărăciune partida. Au fost fix cele două goluri de care returul avea nevoie pentru a fi mai atractiv.

PROBLEME MARI DE LOT PENTRU LIVERPOOL

Di Francesco are tot lotul valid, în timp ce Jurgen Klopp se confruntă cu mari probleme de efectiv. Bonus, Liverpool are şi un conflict în interiorul staffului tehnic, iar Buvac, mâna dreaptă a lui Klopp, a pelcat într-o ”vacanţă” forţată.

Lallana, Matip, Emre Can şi Chamberlain sunt accidentaţi şi nu vor juca la Roma, în timp ce Arnold, Henderson şi Mane au acuzat şi ei probleme medicale la ultimele şedinţe de pregătire.

ITALIENII, UŞOR FAVORIŢI PENTRU RETUR

Pentru confruntarea de pe Olimpico, casele de pariuri au aruncat statutul de favorită în ograda celor de la AS Roma. 2,40 este cota primită pentru o victorie a italienilor, în timp ce 2,65 primim pentru un succes al lui Liverpool. Rezultatul de egalitate le poate aduce pariorilor o cotă de 3,50.

ECHIPE PROBABILE:

ROMA: Alisson - Florenzi, Fazio, Manolas, Kolarov - Strootman, Rossi, Nainggolan - Perotti, Dzeko, Under

LIVERPOOL: Karius - Arnold (incert), Lovren, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson (incert), Milner - Mane (incert), Firmino, Salah

AS Roma - Liverpool se joacă miercuri, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 1. Golurile şi cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romaliverpoolroma liverpoolliga campionilor,  

viewscnt
Articole similare