Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Semifinalele Europa League la Telekom Sport. Manchester United, ca şi calificată în finala competiţiei. Englezii, SET pe Old Trafford cu Roma! Villarreal a câştigat contra lui Arsenal

 VIDEO | Semifinalele Europa League la Telekom Sport. Manchester United, ca şi calificată în finala competiţiei. Englezii, SET pe Old Trafford cu Roma! Villarreal a câştigat contra lui Arsenal

UEFA Europa League

Comentarii

Seara de Europa League a fost spectacoluoasă. S-au marcat 11 goluri în cele două meciuri din semifinale. Manchester United a revenit de la 1-2 cu AS Roma şi s-a impus categoric cu 6-2. Villarreal a câştigat primul război cu Arsenal, scor 2-1.

Manchester United a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 6-2, echipa AS Roma, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Ligii Europa, în care a revenit de la 1-2. Tot joi, Villarreal a învins cu 2-1 Arsenal Londra, într-o partidă cu câte un jucător eliminat la fiecare echipă.

United, spectacol total cu Roma

Manchester United a făcut un prim pas hotărât către finala Europa League şi a umilit-o din nou pe Roma, după ce acum 14 ani, cu Solskjaer în teren, i-a dat 7-1. Diavolii au revenit senzaţional în partea a doua, după ce la pauză au fost conduşi cu 2 la 1. După ce Bruno Fernandes a deschis scorul pentru United, Pellegrini şi Dzeko i-au adus pe italieni în avantaj. Roma a plătit scump răsturnarea de scor - trei schimbări a fost nevoit să facă Fonseca până la pauză. Rămas fără momente de schimbare, tehnicianul Romei a putut doar să privească asaltul lui United din partea a doua. Cavani a restabilit egalitatea imediat după ieşirea de la cabine. Tot el i-a readus pe diavoli în avantaj după o oră de joc. United a primit apoi penalti, iar Bruno Fernanes a făcut şi el dubla. După alte patru minute, Pogba a dus diferenţa la trei goluri, dar nici acesta nu a fost ultimul glonţ al diavolilor. Scorul final, 6 la 2, a fost stabilit de Greenwood, iar Manchester United e aproape de o nouă finală Europa League, după trofeul cucerit în urmă cu patru ani.

Emery, aproape de o nouă finală

Villarreal a început perfect meciul cu Aresenal, iar după o jumătate de oră avea un avans de două goluri. Trigueros a deschis scorul cu un şut în forţă. Veteranul Raul Albiol a făcut 2-0 după un corner şi o pasă a lui Gerard Moreno. În repriza a doua, Ceballos a văzut al doilea galben, iar tunarii au rămas în zece. Moreno a avut şansa să închidă meciul şi calificarea, dar nu a reuşit să-l învingă pe Leno. În loc de 3-0, s-a făcut 2-1. Arsenal a primit penalty, iar Pepe l-a executat pe Asenjo. Spaniolii au terminat şi ei în 10 jucători: Capoue a luat şi el al doilea avertisment şi a fost eliminat. În prelungiri, Aubameyang putea face 2-2, dar portarul spaniol s-a opus. S-a terminat 2-1 pentru Villarreal, iar returul de pe Emirates se anunţă deschis.


LIVE | Manchester United - AS Roma 6-2
Au marcat: Fernandes '9, 72, Cavani 48, 65, Pogba 76, Greenwood 86 / Pellegrini '14, Dzeko '34

Echipele de start:

  • Manchester United: De Gea - Wan Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Rashford, Fernandes, Pogba - Cavani
  • AS Roma: Lopez - Smalling, Cristante, Ibanez - Karsdorp, Diawara, Veretout, Spinazzola - Pellegrini, Mkhitaryan - Dzeko

Final: Manchester United e aproape de finală

Min 86. Gol United! Marchează şi Greenwood! Englezii au întors meciul şi defilează pe Old Trafford

Min 75. Gol United! Paul Pogba marchează al cincilea gol al echipei sale

Min 70. Penalty şi gol pentru Manchester United. A doua reuşită şi pentru Bruno Fernandes

Min 64. Gol Manchester United! Edinson Cavani marchează şi îşi completează seara de excepţie. Două goluri şi o pasă de gol pentru uruguayan

Min 61. Roma trece pe lângă gol prin fostul jucător de la United, Smalling

Min 48. Gol United! Edinson Cavani restabileşte egalitatea

Min 46. A început partea secundă

Pauză

Min. 34 - GOOOOL AS Roma! Dzeko marcheză pentru 2-1

Min. 15 - GOOOOL AS Roma! Pellegrini egalează din penalty

Min. 9 - GOOOOOL Manchester United! Bruno Fernandes marchează pentru echipa lui Solskjaer


LIVE | Villarreal - Arsenal 2-1
Au marcat: Trigueros '5. Albiol '29 / Pepe 71

Echipele de start:

  • Villarreal:  Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Alfonso Pedraza - Parejo, Capoue, Trigueros - Moreno, Alcacer, Chukwuedze
  • Arsenal: Leno - Smith Rowe, Chambers, Holding, Mari - Ceballos, Thomas, Xkaha, Saka - Odegaard - Pepe

Final: Villarreal se impune cu 2-1

Min 77. Roşu şi pentru Villarreal. Este eliminat Capoue. Final incendiar pe Estadio de la Ceramica

Min 71. Gol Arsenal! Nicolas Pepe marchează pentru londonezi, în inferioritate numerică

Min 68. Gerard Moreno putea face 3-0 pentru Villarreal.

Min 61. Ocazie de gol pentru formaţia gazdă

Min 57. Arsenal rămâne în inferioritate numerică. Daniel Ceballos este eliminat

Min 47. Arsenal începe ca din tun şi ratează o primă ocazie în această repriză

Min 46. A început repriza a doua

Pauză

Min. 29 - GOOOOOL Villarreal! Albiol dublează avantajul gazdelor

Min. 5 - GOOOOOOL Villarreal! Trigueros a deschis scorul pentru gazde


Fără Anthony Martial şi Phil Jones, Manchester United primeşte pe teren propriu vizita formaţiei AS Roma. Italienii au patru jucători indisponibili pentru această partidă. Este vorba de Calafiroi, Mancini, Pedro şi Zaniolo.

Meciul care se va disputa pe Old Trafford începe la ora 22:00 şi va fi arbitrat de Del Cerro Grande din Spania.

Ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit într-un meci oficial, United s-a impus pe Old Trafford, scor 1-0. Partidele din 2008 s-au disputat în grupele UEFA Champions League, iar englezii au câştigat şi manşsa retur, scor 2-0. Cea mai mare diferenţă de scor s-a produs însă cu un an în urmă, când United a zdrobit-o pe AS Roma, scor 7-1 pe Old Trafford. În aprilie 2007 consemnăm şi singurul succes al romanilor în meci direct: 2-1 pe Olimpico, în UEFA Champions League.

Pe Estadio de la Ceramica, Villarreal primeşte vizita celeilalte reprezentate a Angliei, Arsenal Londra. Formaţia lui Mikel Arteta nu a pierdut niciodată cu Villarreal.

Până acum, cele două formaţii s-au întâlnit de patru ori, iar Arsenal a câştigat două mecuri şi a remizat în alte două. Un singur gol a marcat Villarreal în duelurile directe cu Arsenal, dar lucrurile s-ar putea schimba în această seară.

Formaţia spaniolă are pe bancă expertul în UEFA Europa League. Unai Emery, câştigător al competiţiei cu FC Sevilla în trei rânduri, este principalul argument al echipei iberice. Tehnicianul spaniol va disputa un meci atât de important, împotriva fostei sale echipe, cu care a disputat inclusiv o finală de Europa League în 2018-2019.

Afla mai multe despre: manchester unitedarsenalvillarrealas romaeuropa league 

viewscnt
Articole similare