Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi câştigă meciul împotriva Chindiei şi urcă pe locul 3 în play-out. Târgoviştenii rămân ultimii şi par condamnaţi la retrogradare | VIDEO

Sepsi câştigă meciul împotriva Chindiei şi urcă pe locul 3 în play-out. Târgoviştenii rămân ultimii şi par condamnaţi la retrogradare | VIDEO

Chindia Targoviste

Comentarii

Sepsi a câştigat fără probleme meciul cu Chindia Târgovişte. Echipa lui Leo Grozavu s-a impus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Karanovic şi Safranko. Ca urmare a acestui rezultat, covăsnenii sunt pe locul 3 în play-out, cu 27 de puncte. De cealaltă parte, fotbaliştii lui Emil Săndoi sunt pe ultima poziţie, cu 17 puncte, la patru lungimi de baraj şi nouă de salvarea directă.

VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0 (Karanovic 43, Safranko 85)

Final de meci.

Min 85 - GOOOL!!! Contraatac fulger al covăsnenilor, iar Safranko finalizează pentru 2-0.

Min 79 - Ocazie imensă de gol pentru Sepsi! Achabar trimite mingea în bara din stânga porţii lui Aioani.

Min 65 - Benga îl blochează in extremis pe Karanovic, foarte aproape să reia mingea în poarta oaspeţilor pentru a doua oară în acest meci.

Min 52 - Ocazie mare de gol pentru gazde. Istvan Fulop se încurcă în minge chiar înainte de a o intruce în poarta lui Aioni.

Min 46 - Repriza a doua a început de la scorul de 1-0 pentru gazde.

Final de primă repriză.

Min 43 - GOOOL!!! Karanovic deschide scorul pentru Sepsi.

Min 34 - Chindia rămâne în inferioritate numerică! Ivancic a fost eiminat după ce a primit al doilea galben în urma unui atac asupra lui Deaconu.

Min 31 - Şansă bună de gol a gazdelor. Karanovic centrează excelent, dar Tincu nu reuşeşte să direcţioneze mingea către poarta oaspeţilor.

Min 20 - Centrare excelentă a lui Dimitrov în careul de şase metri al oaspeţilor, dar Aioani ajunge primul la minge.

Min 15 - Şut puternic din afara careului al lui Vaşvari, dar mingea se duce peste poarta lui Aioani.

Min 1 - A început meciul

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Ştefan - Vaşvari, Achabar, Deaconu - Carnat, Karanovic, Ştefănescu
  • Rezerve: Fejer, Csiszer, Tomas Daiz, Kovacs, Dragomir, Safranko, Celea, Andrezly
  • Chindia: Aioani - Martac, Benga, Piţian, Corbu - Neguţ, Şerban, Raţă, Dumitraşcu - Bic - Ivancic
  • Rezerve: Moldovan, Yameogo, Mihai, Dinu, Barbu, Florea, Berisha, Ioniţă, Dangubic

Ultima clasată în playout, Chindia Târgovişte merge la Sf. Gheorghe pentru partida cu Sepsi. Cinci înfrângeri are Chindia în meciurile din playout şi un singur succes, 2-1 cu Viitorul Constanţa.

  • LIVE VIDEO Sepsi - Chindia Târgovişte, luni de la ora 18:00, la Telekom Sport 1

Cu Emil Săndoi la timonă, Chindia nu a câştigat încă , pierzând partidele cu Hermannstadt şi FC Voluntari. De partea cealălaltă, Sepsi a pierdut cele mai recente două meciuri din playout, dar are cu şapte puncte în clasament mai mult decât Chindia.

Chindia a marcat de trei ori în playout şi a încasat 9 goluri, în timp ce Sepsi a punctat de 11 ori şi a primit 13 goluri. Echipa lui Leo Grozavu nu a mai câştigat din 21 iunie, de la victoria cu Dinamo, în timp ce Chindia este fără succes din 17 iunie. Pentru trupa lui Săndoi, o victorie este sinonimă cu speranţa.

Sepsi, finalista Cupei României, ocupă locul 11 şi pare ceva mai liniştită în clasament, în ciuda ultimelor tensiuni din interior. În cazul în care nu va câştiga la Sepsi, Chindia pierde contactul cu Dinamo şi Poli Iaşi, dar rămâne cu meciul în minus pe care îl mai are de disputat în perioada următoare.

  • LIVE VIDEO Sepsi - Chindia Târgovişte, luni de la ora 18:00, la Telekom Sport 1

Partida dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi Chindia Târgovişte se poate urmări în direct la Telekom Sport, luni de la ora 18:00.

Afla mai multe despre: sepsichindia târgovişte 

viewscnt
Articole similare