Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - Dinamo 2-0. Tandia a fost one-man show

VIDEO | Sepsi - Dinamo 2-0. Tandia a fost one-man show

Superliga

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo Bucureşti, în etapa a şaptea a play-out-ului Ligii 1. Mijlocaşul malian Ibrahima Tandia a înscris ambele goluri ale învingătorilor.

Într-un meci disputat cu casa închisă, Sepsi a primit vizita liderului play-out-ului. Liderul din teren a fost, însă, formaţia din Sfântu Gheorghe şi, mai ales, Ibrahima Tandia, care a reuşit o dublă şi şi-a mai creat alte câteva oportunităţi de gol. Mijlocaşul ofensiv a deschis scorul în minutul 30, după ce a pus latul la o pasă perfectă a lui Simonovski. A fost, de altfel, singurul şut pe poartă trimis de gazde în prima repriză, act în care nici Dinamo n-a arătat grozav. Dar nici mai rău decât în partea a doua.

Gazdele au dominat repriza secundă de la un capăt la altul şi, după ce Tandia, în două rânduri, şi Petrovikj au trecut pe lângă 2-0, iar Moldoveanu pe lângă 1-1, fotbalistul malian a realizat dubla şi a declanşat nebunia. Finalul meciului a fost umbrit de incidente, după ce un fan dinamovist a pătruns pe teren şi a furat un steag al Ungariei, din galeria adversă.

După acest rezultat, clasamentul play-out-ului este condus în continuare de Dinamo, cu 35 de puncte, urmată de Botoşani (29), Sepsi (23), Gaz Metan (21), Voluntari (21), Timişoara (19), Chiana (19) şi Juventus (16).

VIDEO | SEPSI - DINAMO 2-0 (Tandia 30', 90+1')

Min. 90+1': Goool! Ibrahima Tandia realizează dubla!

Min. 78: Cea mai mare ocazie a lui Dinamo, în această întâlnire, este irosită de Moldoveanu.

Min. 73: Acelaşi Tandia este lansat excelent de Fulop şi scapă în flancul drept, în poziţie ideală de şut, dar îl ia la ţintă pe Penedo.

Min. 56: Două ocazii imense pentru Sepsi, în decurs de câteva secunde! Tandia, marcatorul singurului gol de până acum, şi Petrovikj trec pe lângă 2-0.

Min. 46: Se reia meciul, cu Sepsi în ofensivă.

Pauză la Sfântu Gheorghe, după o primă repriză în care gazdele au marcat la primul şi unicul şut pe poartă. Nici Dinamo nu a arătat grozav, ce-i drept.

Min. 30: Goooooool, Sepsi! Simonovski pătrunde în flancul stâng şi întoarce perfect în faţa porţii pentru Tandia, iar fotbalistul din Mali reia cu latul la colţul lung

Min. 25: Ocazie mare irosită de Hanca! Un-doi între mijlocaşul dinamovist şi Robert Moldoveanu, iar Hanca scapă în stânga, dar are o finalizare modestă

Min. 10: Nistor este autorul primului şut pe poartă, însă Niczuly prinde fără probleme.

ECHIPE DE START:

SEPSI: Niczuly - Martinez, Jure, Viera, Daisuke - Ghinga, Petrovikj - Tandia, I. Fulop, Hamed - Simonovski
Rezerve: Fejer, Kuku, Dima, A. Rodriguez, I. Ursu, De Oliveira, Hadnagy

DINAMO: Penedo - Corbu, Maric, Fl. Grigore, Olteanu - Hanca, Mahlangu, Nistor - Moldoveanu, D. Popa, Pesic
Rezerve: Muţiu, M. Popescu, Salomao, I. Şerban, Dudea, I. Gheorghe

E nebunie la Sfântu Gheorghe! Partida cu Dinamo se dispută cu stadionul plin! În doar câteva ore s-au dat toate biletele.

Dinamo ţinteşte a cincea victorie consecutivă în playout pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, formaţie însă neînvinsă în ultimele şase partide din campionat.

În cele două partide din sezonul regular, Dinamo s-a impus de fiecare dată. A fost 1-0 în Ştefan cel Mare şi 3-0 la Braşov, oraşul în care Sepsi şi-a disputat meciurile din prima parte a sezonului.

Afla mai multe despre: dinamosepsiliga 1,  

viewscnt
Articole similare