Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - Dinamo 2-0. Situaţie jenantă pentru Dinamo. "Câinii" au ajuns la patru înfrângeri consecutive. Sepsi a urcat pe podium

VIDEO | Sepsi - Dinamo 2-0. Situaţie jenantă pentru Dinamo. "Câinii" au ajuns la patru înfrângeri consecutive. Sepsi a urcat pe podium

Superliga

Comentarii

Sepsi a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, la Sfântu Gheorghe. Golurile au fost marcate de Achahbar şi I. Fulop.

VIDEO | Sepsi - Dinamo 2-0 (Achahbar 29, I. Fulop 77)

Colonia spaniolă de la Dinamo a dat un nou rateu în Liga I, în ciuda unui start bun la Sfântu Gheorghe. Sorescu a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 3. La cealaltă poartă, Bouhenna a ratat incredibil din colţul careului mic. Sepsi a reuşit să deschidă scorul la mijlocul primei reprize. Achahbar a înscris cu un şut fantastic de la 25 de metri. Până la pauză, covăsneni îşi puteau dubla avantajul, dar Safranko a ratat inexplicabil din faţa porţii, în două  rânduri. Seria ratărilor lui Sepsi a continuat şi după pauză. Ştefănescu a tras la o palmă de bară. S-a făcut până la urmă 2-0 cu un sfert de oră înainte de final. O fază superbă creată de Golofca a fost finalizată perfect de Fulop. 2-0 a fost şi scorul final, iar Sepsi a urcat pe podiumul Ligii I. Dinamo a înregistrat al patrulea eşec consecutiv şi a rămas pe locul 14 în clasament.
 

Echipele de start:

SEPSI OSK: 33. Niczuly - 88. Dimitrov, 29. Bouhenna, 3. B. Mitrea, 96. Fl. Ştefan - 77. Aganovici, 8. Vaşvari - 7. G. Dragomir, 24. I. Fulop, 11. Ştefănescu - 13. Bajrovici
REZERVE: 12. J. Fernandez, 4. Tincu, 5. L. Kovacs, 10. L. Fulop, 18. Safranko, 19. Nouvier, 27. Petrila, 30. Purece, 99. Csiszer

DINAMO: Rene Hinojo - Gonzalez, Ba, R. Grigore, I. lopez - A. Garcia, Anton - Sorescu, Borcea, Camara - Nemec
REZERVE: Mejias, A. Radu, Ehmann, M. Gueye, B. Valle, Măgureanu, Fabbrini, Creţu, Puljic

Min. 77: GOL Sepsi! Explozie de bucurie la Sf. Gheorghe. Istvan Fulop scapă singur cu Hinojo şi îl execută pe portarul lui Dinamo. 

Min. 69: Ocazie Sepsi! Borja Valle a trimis mingea direct la un adversar, Ştefănescu s-a dus spre poartă şi a trimis puţin pe lângă bara porţii lui Rene Hinojo. 

Min. 32: Ocazie Sepsi! Gazdele continuă să domine şi după ce au înscris. Safranko a trecut pe lângă golul doi. 

Min. 29: GOL Sepsi! Achahbar, nemarcat, şutează necruţător din afara careului şi înscrie. 

Min. 11: Schimbare la Dinamo! A ieşit Borcea, a intrat Borja Valle. 

Min. 8: Ocazie Sepsi! Gazdele au fost aproape de deschiderea scorului. Bouhenna, căpitanul lui Sepsi, a trimis pe lângă poartă. 


Un succes, 3-1 la Mediaş, şi două partide pierdute (0-1 cu Chindia, 2-3 cu FCSB) este palmaresul înregistrat de Dinamo în acest sezon pe teren advers. Gruparea bucureşteană a încasat gol de fiecare dată în ultimele 15 deplasări, în şase dintre aceste jocuri primind cel puţin două.

Sepsi OSK şi Dinamo s-au mai întâlnit de nouă ori în principala competiţie internă, de trei ori au câştigat covăsnenii, de patru ori s-au impus roş-albii, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 1

Primul meci a avut loc pe 21 august 2017, Dinamo - Sepsi 1-0. Golul a fost marcat de Sergiu Hanca, dintr-un penalty scos de Valentin Costache (antrenor Cosmin Contra / Valentin Suciu).

Leo Grozavu şi Cosmin Contra s-au mai întâlnit o singură dată din postura de antrenori, pe 20 februarie 2017, în Dinamo - FC Botoşani 1-0 (victorie Contra).

Dinamo este echipa cu cei mai mulţi jucători utilizaţi, 32, dintre care 13 străini.

În cazul în care va evolua contra bucureştenilor, Adnan Aganovic va bifa meciul 100 în CASA Liga 1, cifră atinsă de-a lungul timpului de alţi două jucători croaţi, Filip Mrzljak şi Damjan Djokovic.

Cosmin Contra, în corzi după trei înfrângeri la rând în Liga 1: "Atmosfera nu este foarte bună". Ce a spus înainte de Sepsi - Dinamo

"Va fi o deplasare foarte grea, în faţa unei echipe care a pierdut un singur meci, în prima etapă cu Craiova. Au trei victorii la rând, un moral ridicat. Se vede că proiectul de la Sepsi este unul serios, se vede că există linişte acolo. Ne aşteaptă o deplasare grea, dar am speranţa că echipă va arăta mai bine. Munca noastră va da roade. În ultimele patru jocuri am dominat fiecare adversar, dar realitate este că avem trei înfrângeri la rând. Până la urmă rezultatele contează. În ultimele trei jocuri nu am fost foarte inspiraţi, am marcat foarte puţine goluri.

A fost o săptămână foarte grea, e clar că atmosfera nu este foarte bună după trei înfrângeri la rând. Le-am transmis că trebuie să continuăm să muncim. I-am văzut pe băieţi cum se antrenează şi cum vor să schimbe lucrurile.

 

Le mulţumesc suporterilor, e clar că apreciază munca pe care o depun la Dinamo. Pentru ei muncim zi de zi, pe ei vrem să-i facem fericiţi. Sunt nefericit că de trei săptămâni nu am reuşit să le dedicăm nicio victorie. Jucătorii sunt afectaţi şi din cauza asta, că nu le putem dedica o victorie", a declarat Cosmin Contra, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: dinamosepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare