Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Dinamo face instrucţie cu Sepsi şi se apropie la un punct de PlayOff! Nemec, Nedelcearu şi Salomao au înscris pentru ”câini”

VIDEO | Dinamo face instrucţie cu Sepsi şi se apropie la un punct de PlayOff! Nemec, Nedelcearu şi Salomao au înscris pentru ”câini”

Fotbal intern

Dinamo a câştigat cu 3-0 meciul contra celor de la Sepsi şi a ajuns la un singur punct de PlayOff. Nemec, Nedelcearu şi Salomau au marcat pentru trupa lui Miriuţă

Dinamo a juns la 30 de puncte şi pune presiune mare pe Astra şi Viitorul, formaţii cu 31 de puncte, în vederea asigurării unui loc de PlayOff.

Nemec a deschis balul pentru ”câini” cu golul din minutul 8, iar reuşita lui Nedelcearu, după o serie de patru cornere pentru dinamovişti, a semnat sentinţa pentru Sepsi. În partea a doua, elevii lui Miriuţă au mai marcat de două ori, dar doar o dată s-a modificat tabela.

Golul lui Bokila a fost anulat pentru fault în atac, dar arbitrii n-au mai avut nimic de comentat la golul lui Salomao, din minutul 79. 

VIDEO | SEPSI - DINAMO 0-3

Echipele de start:

Sepsi OSK: Fejer - Burlacu, I. Ursu, C. Doma, Dumbravă - Petrovikj, Thiaw - Huiban, Cl. Herea, P.Petre - Hadnagy
Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva - St. Filip, Anton - Hanca, Rivaldinho, Salomao - Nemec

Min. 79: GOOOL DINAMO! Salomao înscrie din centrarea lui Hanca

Min. 77: Gol anulat pentru Dinamo! Bokila marchează, dar arbitrul nu a validat reuşita! Fault în atac

Min. 46: A început repriza a doua

Min. 45+1: Pauză la Braşov

Min. 45: Un minut suplimentar.

Min. 31: GOOOL DINAMO! Nedelcearu majorează diferenţa ”câinilor”

Min. 23: Ocazie IMENSĂ pentru Sepsi. Thiaw trimite pe lângă, după o centrare perfectă a lui Patrick Petre

Min. 8: GOOOL DINAMO! Nemec înscrie după un contraatac ca la carte al dinamoviştilor

Min. 1: A început meciul!

O singură înfrângere a suferit Dinamo în ultimele cinci meciuri jucate în deplasare în Liga I, 0-1, cu FCSB (24 septembrie 2017), în rest are două victorii (3-1 cu FC Voluntari, 3-0 cu Gaz Metan) şi două rezultate de egalitate (2-2 cu CS U Craiova, 0-0 cu FC Botoşani).

Dinamoviştii au marcat cel puţin un gol în şase dintre cele nouă deplasări din ediţia curentă. Partida din turul sezonului regulat, din 21 august 2018, a fost singura confruntare oficială dintre Sepsi şi Dinamo. "Câinii" s-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Sergiu Hanca, dintr-un penalty scos de Ionuţ Costache.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta