Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Remiză de "infarct" la Sfântu Gheorghe, între Sepsi şi FC Botoşani. Gazdele au egalat la ultima fază

VIDEO | Remiză de "infarct" la Sfântu Gheorghe, între Sepsi şi FC Botoşani. Gazdele au egalat la ultima fază

Superliga

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe şi FC Botoşani au remizat, sâmbătă, scor 2-2, într-o partidă din etapa a 12-a din Liga 1. Chiar dacă a dominat începutul de repriză, formaţia gazdă s-a trezit condusă după un gol marcat de Târcoveanu, în minutul 36. Începutul reprizei secunde a semnat un nou şoc pentru formaţia lui Leo Grozavu, când Keyta a ridiculizat apărarea adversă şi a majorat diferenţa, în minutul 53. Răspunsul celor de la Sepsi a venit un minut mai târziu, când Mitrea a marcat pentru 1-2. Finalul a fost unul incendiar. Radoslav Dimitrov a adus un punct covăsnenilor in extremis, la ultima fază a partidei, spre nemulţumirea lui Marius Croitoru.

VIDEO | Sepsi - FC Botoşani 2-2 (Mitrea 54, Dimitrov 90+4 / Tîrcoveanu 36, Keyta 53)

Echipele de start:

Sepsi (4-3-3): Fernandez Collado - Dimitrov, Bouhenna, Dumitrescu - M. Ştefănescu - Fofana, Mitrea, Vaşvari - Purece, Safranko, Aganovic
Rezerve: Niczuly, Golofca, Petrila, Ştefan, Nouvier, L. Fulop, Deligiannidis, Tincu, Kovacs

FC Botoşani (4-2-3-1): E. Pap - Patache, Haruţ, Chindriş, Ţigănaşu - Rodriguez, Florescu - M. Roman, Ongenda, Tîrcoveanu - Keyta
Rezerve: Hankic, Braun, Holzmann, Camara, Toutouh, Al Mawas, Ashkovski, Fili 


Min. 90+4: GOL SEPSI! Radoslav Dimitrov reuşeşte să marcheze şi oferă un punct echipei sale, la una din ultimele faze de joc!

Min. 54 GOL SEPSI. Mitrea înscrie după doar câteva secunde, în urma unei centrări din corner.


Min. 53 GOL FC BOTOŞANI! Keyta a primit o minge în partea stângă, a urcat, a intrat în careu, şi-a depăşit doi adversari şi, ajutat de noroc, a marcat cu un şut din unghi.


Min. 36 GOL FC BOTOSANI! Tîrcoveanu deschide scorul după ce a primit mingea în faţa porţii.


Min. 25 Sepsi domină, Purece ratează şi el.


Min. 20 O nouă ratare pentru Sepsi.


Min. 13 Safranko ratează din nou pentru Sepsi.


Min. 11 Ocazie mare pentru Sepsi.


Două dintre cele mai ofensive echipe din actualul sezon al Ligii I, ambele cu pretenţii la calificarea în play-off, Sepsi şi FC Botoşani se întâlnesc acum în etapa a 12-a din Liga I. Înaintea duelului direct, echipa din Sf. Gheorghe se află pe locul al patrulea în clasament, cu 19 puncte acumulate în 11 meicuri, iar moldoveni ocupă doar poziţia a 11-a, cu 12 puncte.

FC Botoşani nu traversează cea mai bună perioadă a sezonului, iar acum echipa pregătită de Marius Croitoru are trei meciuri consecutive fără victorie în campionat. De partea cealaltă, cu trei victorii obţinute în ultimele cinci partide disputate, Sepsi luptă cu şanse reale la o calificare în primele şase la finalul sezonului regulat.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare