Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1. Tănase şi Şafranko au marcat! Elevii lui Petrea, în pericol să piardă locul 1 înainte de play-off

VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1. Tănase şi Şafranko au marcat! Elevii lui Petrea, în pericol să piardă locul 1 înainte de play-off

Superliga

Comentarii

Meciul Sepsi - FCSB s-a terminat 1-1, în etapa a 30-a din Liga 1, ultima din sezonul regulat. Dacă CFR va câştigat, duminică, la Craiova, elevii lui Toni Petrea vor pierde prima poziţie din clasament înainte de intrarea în play-off.

LIVE VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1 (Safranko 57 / Tănase 6)

Sepsi: J. Fernandez - R. Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, M. Ştefănescu - Vaşvari, Fofana, Nouvier - Golofca, Safranko, G. Dragomir

Rezerve: A. Szanto, Petrila, Ninaj, Eder Gondalez, Bajrovic, Achahbar, Ţincu, L. Fulop, Aganovic
FCSB: Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Radunovic - Şut, Ov. Popescu, Olaru - Moruţan, Tănase, Oct. Popescu
Rezerve: Straton - Panţîru, Simion, Haruţ, Nedelcu, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate

Min. 90+3 - Final de meci. FCSB reuşeşte doar un egal cu Sepsi şi poate pierde prima poziţie înainte de intrarea în play-off!


Min. 57 - GOOOOOLLLLLLL SEPSI! Safranko înscrie din apropiere, după o deviere elegantă a lui Mitrea, cu călcăiul.


Min. 47 - Ocazie FCSB! Oiadă reia defectuos cu capul, din 6 metri, peste poartă, după o centrare a lui Creţu.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2 - Pauză.


Min. 42 - FCSB, forţată să schimbe! După ce mai devreme Miron a fost înlocuit cu Oaidă, primul fiind accidentat, acum a venit rândul lui Olaru să iasă de pe teren cu probleme medicale. În locul său, Toni Petrea l-a trimis în teren pe Nedelcu.


Min. 34 - Ocazie Sepsi! Bouhenna loveşte bara transversală, trimite cu capul în bară, după o centrare din corner.


Min. 24 - Ocazie Sepsi! Golofca trage de la distanţă, mingea prinde pământul în faţa lui Vlad, acesta doar o atinge cu corpul şi are noroc că balonul se duce în corner.


Min. 9 - Ocazie FCSB! Olaru trage puţin pe lângă poartă, după ce mingea a rămas cu noroc la el, în mijlocul careului.


Min. 6 - GOOOOLLLL FCSB! Florin Tănase deschide scorul cu un şut din apropiere, după o lansare excelentă din partea lui Octavian Popescu.


Min. 1 - A început meciul!


17:53 - Avem şi echipa de start a lui Sepsi!


17:38 - Avem echipa de start a FCSB!


Ambele formaţii au prins un loc de play-off. 

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a susţinut o conferinţă de presă premergătoare partidei cu Sepsi. 

„E ultima partidă din acest sezon regulat, în compania unui adversar foarte bun, un adversar calificat în play-off, pe care îl vom mai întâlni încă de două ori. Ne aşteptăm la o partidă dificilă, aşa cum am avut şi în turul campionatului. E o echipă agresivă, cu rezultate în contradictoriu oarecum în ultima perioadă, dar cu siguranţă că dorinţa şi ambiţia lor mâine seară vor fi foarte mari.

Suntem pregătiţi. Sper că ne-am refăcut după meciul cu Craiova şi sper să facem o partidă foarte bună şi să câştigăm. E foarte important, am acumula nişte puncte în clasament şi ne-am păstra poziţia de lider, am termina, în cazul unei victorii cu Sepsi, sezonul regulat pe primul loc şi acest lucru cred că ar trebui să ne motiveze, să fie o motivaţie în plus pentru noi şi pentru jucători”, a spus Toni Petrea, la conferinţa de presă.

Îngrijorat în privinţa terenului de la Sfântu Gheorghe

Condiţiile meteo nu au fost tocmai prietenoase pentru luna aprilie în ţară, iar Toni Petrea este îngrijorat cu privire la suprafaţa de joc de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Am văzut şi eu ce s-a întâmplat pe acolo cu vremea, că a nins. Sper ca până la ora jocului lucrurile se vor schimba un pic, poate vom avea parte de o suprafaţă de joc acceptabilă, pe care să punem să jucăm, să ne exprimăm. Avem nevoie de un teren foarte bun pentru a ne exprima la capacitate maximă. Însă, indiferent ce ne aşteaptă la Sfântu Gheorghe, trebuie să fim pregătiţi şi să ne adaptăm la condiţiile de joc şi la adversar”, a spus Toni Petrea. 

Afla mai multe despre: fcsbtoni petreasepsi 

viewscnt
Articole similare